Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Muskler

Muskler

Tilskudsprodukter målrettet optimal muskelfunktion 

Vis:
Sorter efter:

MK Smart LinPro

Om det er hesten, der skal sætte muskler, er i hård træning, er lakterende eller i vækst, så kan dens behov for kvalitetsprotein øges - her kommer MK Smart LinPro ind i billedet.&n..

350 DKK
Ekskl. Moms: 280 DKK

Smart Linseed

Omega 3 og 6 fedtsyrer er essentielle for hesten, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem hestens daglige foderration, og har brug for et højere indhold af omega 3 end 6. I fri..

330 DKK
Ekskl. Moms: 264 DKK

Gold Medal

Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten derfo..

375 DKK
Ekskl. Moms: 300 DKK

High Performer

High Performer kombinerer nærings- og vitalstofferne i Super Condition med mulighederne i PSB®-komplekset og oligopep­tider. bedre udholdenhed øgede kraftreserver i samling større..

570 DKK
Ekskl. Moms: 456 DKK

Lamin - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Lamin tilfører specifikke næringsbyggesten i form af naturlige glykoproteinforbindelser fra havalger. Medvirker til hurtig regenerering af beskadigede vævsoverflader i led, rygsøjl..

360 DKK
Ekskl. Moms: 288 DKK

Makor

Makor tilfører højtoptageligt magnesium i forskellige kemiske bindingsformer sammen med et højt indhold af vitamin E og en række ernæringsmæssigt værdifulde urter. højkoncentreret..

325 DKK
Ekskl. Moms: 260 DKK

Performance Fibre High Protein (HP)

Fiberbaseret præstationsfoder med højt indhold af protein og essentielle aminosyrer Supplement til hø / wrap med lavt indhold af protein. Højt indhold af fordøjeligt råprotein og e..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

SuperCondition

En effektiv muskulatur er forudsætningen for at opnå sportslige resultater. En god blodforsyning til musklerne og en smidig muskulatur er nødvendig for at sikre opbygningen og give..

220 DKK
Ekskl. Moms: 176 DKK

Vitamin E + selen - for en stærk og hurtig hest

Antioxidanter som vitamin E, selen og Oligomere Proanthocyaner (OPC) beskytter organismens celler ved øget belastning i forbindelse med sport, sygdom, stress eller en meget oliehol..

335 DKK
Ekskl. Moms: 268 DKK
Recover - OVERSKREDET MINDST HOLDBAR TIL -50%

Recover - OVERSKREDET MINDST HOLDBAR TIL

For hurtig restitution efter hård træning og konkurrence. Til at holde din hest på toppen. Rækker til 5 dages kur. ..

250 DKK 125 DKK
Ekskl. Moms: 100 DKK

Show Prep

Veludviklet muskler kan være med til at afhjælpe problemer som stivhed og samtidig give styrke til kroppens samlede kapacitet. SHOW PREP er en unikt udviklet, naturlig mix af ..

1.205 DKK
Ekskl. Moms: 964 DKK

Vita E & Selenium

De enorme græssletter der fandtes for århundreder siden indeholdt alle de nødvendige næringsstoffer i balance.I dag på grund af begrænsede græsningsarealer, eller endda helet mange..

934 DKK
Ekskl. Moms: 747 DKK

Equi Jewel, 20 kg

Specielt udviklet til at understøtte muskelsætning og foderstanden hos alle typer heste. Let fordøjeligt foder, der har et højt indhold af kalorier og protein. Baseret på stabilise..

449 DKK
Ekskl. Moms: 359 DKK

Equitop Myoplast

Equitop Myoplast® indeholder 18 specifikke aminosyrer i en unik sammensætning. Aminosyrer er naturlige byggesten i proteinsyntesen, der hjælper hesten med at opbygge muskler samt ..

539 DKK
Ekskl. Moms: 431 DKK

D-Tox

D-TOX FRA NAF - ANTIOXIDANTER TIL HESTE. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler.D-tox er den anerkendte sammen sæt ning af naturlige antioxidanter fra..

839 DKK
Ekskl. Moms: 671 DKK

Vitamin E and Selenium Plus

NAF Vitamin E & Selenium Plus - For sunde muskler og et stærkt immunforsvar.Anvendes også for at understøtte fertilitet hos avlshopper.Støtter muskelfunftionen hos konkurrenceheste..

230 DKK
Ekskl. Moms: 184 DKK