Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Led og sener

Led og sener

Ved problemer hos hestens bevægeapparat 

Vis:
Sorter efter:

Lamin - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Lamin tilfører specifikke næringsbyggesten i form af naturlige glykoproteinforbindelser fra havalger. Medvirker til hurtig regenerering af beskadigede vævsoverflader i led, rygsøjl..

360 DKK
Ekskl. Moms: 288 DKK

Lamin Forte - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Næringsbyggesten for sundt væv. glykonæringsstoffer fra havalger regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderurter, vita..

485 DKK
Ekskl. Moms: 388 DKK

MoviCur - bindevæv til storebevægelser

Til heste med mang­lende smidighed, stive og korte bevægelser. Glycosaminoglycaner er naturlige næringsstoffer, som understøtter funktionen af stødabsorberende og smørende komponen..

665 DKK
Ekskl. Moms: 532 DKK

XA-10 - til led og knoglevæv

Rent naturprodukt uden skadelige stoffer, og er derfor velegnet til langvarig tildeling. Et veltilrettelagt træningsprogram øger effektiviteten af XA-10Anvendes i situationer, hvor..

1.410 DKK
Ekskl. Moms: 1.128 DKK

Arti Flex

Arti Flex er synonym for fælles komfort og kvalitet på lang sigt.Julian & jones er glade for at annoncerer en ny og innovativ tilgang til sundhed gennem ernæring.Indeholder: 12..

1.069 DKK
Ekskl. Moms: 855 DKK

Comfort 1L

Comfort lindre når hesten virkelig har brug for det!Comfort er et naturligt valg til ældre heste, samt heste med behov for ekstra støtte til led, muskler og sener.Produktet er samm..

479 DKK
Ekskl. Moms: 383 DKK
Comfort OVERSKREDET MINDST HOLDBAR TIL -50%

Comfort OVERSKREDET MINDST HOLDBAR TIL

Comfort lindre når hesten virkelig har brug for det!Comfort er et naturligt valg til ældre heste, samt heste med behov for ekstra støtte til led, muskler og sener.Produktet er samm..

479 DKK 240 DKK
Ekskl. Moms: 192 DKK

Devils Relief

Devil's Relief fra NAF er en urtetinktur med venustorn (Djævleklo) og flere andre urter til heste.Anvendes til heste med stive led.Også meget egnet til ældre heste.Bitterstofferne ..

279 DKK
Ekskl. Moms: 223 DKK

Joint Flex

Joint Flex Fra NAF - Tilskud Til Hestens LedJoint Flex er en unik kombination of næringsstoffer til hestens led, samt antioxidanter til at støtte ydeevnen.Sammensat af bla. udvalgt..

1.200 DKK
Ekskl. Moms: 960 DKK