Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Immunforsvar

Immunforsvar
Vis:
Sorter efter:

Kanne Fermentgetreide Flüssig

Kanne Fermentgetreide Levende mælkesyrebakterierProbiotisk produktMælkesyre, enzymer, aminosyrer mineraler og vitaminerProduktet er økologisk godkendt.Kanne Bio Fermentgetreid..

169 DKK
Ekskl. Moms: 135 DKK

Smart Balance

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

400 DKK
Ekskl. Moms: 320 DKK

Hippomun

Styrken af kroppens eget forsvar afhænger af kroppens forskellige immunceller:Deres antal, reaktionstid og formeringsevne. HippoMun tilfører næringsbyggesten som udvalgte ølgærekst..

430 DKK
Ekskl. Moms: 344 DKK

Knoblizem

Knoblizem er en meget effektiv kombination af førsteklasses hvidløg, rosmarin, pebermynte, koriander samt et højt indhold af B-vitaminerne.Pga. duftafsondring gennem huden opnås en..

230 DKK
Ekskl. Moms: 184 DKK

MicroVital

MicroVital® tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form, hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes. MicroVital anvendes til heste, der har p..

495 DKK
Ekskl. Moms: 396 DKK

Natures Cure hvidløgsgranulat

Natures Cure Hvidløgsgranulat er et naturligt produkt ideelt til heste. Velegnet til at styrke hestens immunforsvar samt mod insektplage om sommeren. ..

249 DKK
Ekskl. Moms: 199 DKK

Heparen+

Kroppen har en masse affaldsstoffer, der skal udskilles. Lever, nyrer og problemer relateret til blodcirkulationen og blodlegemerne er meget almindeligt hos præstationsheste. ..

475 DKK
Ekskl. Moms: 380 DKK

Immuno Boost

Et velfungerende immunforsvar er basen for en sund og stærk hest, der kan præstere til det yderste. Ved kørsel, stævner, ny opstaldning, nye heste i flokken osv., vil hesten a..

475 DKK
Ekskl. Moms: 380 DKK

Leinöl

Koldpresset hørfrøolieHørfrøolie har det højeste indhold af omega-3-fedtsyrer af alle kendte planteolier, og er derfor meget følsom over for varme, lys og mekanisk bearbejdning. Le..

175 DKK
Ekskl. Moms: 140 DKK

Natures Cure Rød Solhat

Natures Cure Rød Solhat er et 100 % naturligt produkt. Rød Solhat gavner den generelle sundhed og velvære ved at styrke hestens immunforsvar. Produktet er nævnsomt tørret for ..

300 DKK
Ekskl. Moms: 240 DKK

SeniorMineral

SeniorMineral fra AGROBS er et koncentreret vitamin og mineraltilskud med ekstra tilsat C-vitamin, aminosyrer samt sporstoffer i organisk form. Dette gør, at den kan bruges ti..

295 DKK
Ekskl. Moms: 236 DKK

Sortkommenolie/Nigellaolie

Sortkommen er blevet brugt som krydderi og medicin i mere end 2.000 år. Sortkommenolie indeholder en høj andel af flerumættede fedtsyrer og den essentielle olie nigelon, som kroppe..

160 DKK
Ekskl. Moms: 128 DKK

Vita E & Selenium

De enorme græssletter der fandtes for århundreder siden indeholdt alle de nødvendige næringsstoffer i balance.I dag på grund af begrænsede græsningsarealer, eller endda helet mange..

934 DKK
Ekskl. Moms: 747 DKK

Vita Force

Vita Force fra Julian & Jones er udviklet med baggrund i erfaringer fra trænere, ryttere og dyrlæger. Det er det mest afbalancerede og berigende fodersupplement. Anvendes ..

526 DKK
Ekskl. Moms: 421 DKK

D-Tox

D-TOX FRA NAF - ANTIOXIDANTER TIL HESTE. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler.D-tox er den anerkendte sammen sæt ning af naturlige antioxidanter fra..

839 DKK
Ekskl. Moms: 671 DKK

Echinacea Plus

Til vedligeholdelse af immunforsvaret. Alle heste kan have brug for lidt ekstra indimellem - særligt dem som trænes meget, konkurrerer meget og transporteres ofte.  Echinacea er ke..

289 DKK
Ekskl. Moms: 231 DKK

Vitamin E and Selenium Plus

NAF Vitamin E & Selenium Plus - For sunde muskler og et stærkt immunforsvar.Anvendes også for at understøtte fertilitet hos avlshopper.Støtter muskelfunftionen hos konkurrenceheste..

230 DKK
Ekskl. Moms: 184 DKK