Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Elektrolytter og saltsten

Elektrolytter og saltsten

Elektrolytter til at erstatte hestens sved efter træning samt saltsten til at dække dens daglige behov for salt.

Vis:
Sortering:

Brogaarden Elektrolytter

En blanding indeholdende organiske- og uorganiske mineraler samt E-vitamin til at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Velegnet til heste i hårdt arbejde, ved tr..

119 DKK Ekskl. Moms: 95 DKK

Elektrolytter med æblesmag

Ved hårdt arbejde eller konkurrence før eller efter arbejde i varmt vejr i forbindelse med transport af hesten ved langdistanceridning Indhold:Æble flavourCalcium propi..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Equilyte

Ved svedafsondring er det absolut nødvendigt for både muskel- og nervefunktion, at et salttab hurtigt genoprettes. EQUILYTE består af de elektrolytsalte, der afgives med heste..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

Firkantet saltsten til heste

Saltsten til heste fra Viking CS.Hesten optager salt efter behov..

65 DKK Ekskl. Moms: 52 DKK

Himalaya salt

Himalaya-salt er opstået ved inddampning af urhavet og indeholder de 84 forskellige mikromineraler og sporstoffer, som var til stede, da livet opstod i havet. Stofferne foreko..

65 DKK Ekskl. Moms: 52 DKK

Licki

Licki fra St. HippolytMineralsammensætning er tilpasset heste. Mineralsliksten kan ikke erstatte fodring med et varieret, fulddækkende tilskudsfoder.FODRINGSANVISNINGDette min..

50 DKK Ekskl. Moms: 40 DKK

E-Lytes Boost

Sportsheste sveder kraftigt på grund af fysisk anstrengelse, stress, høje temperaturer såvel som under transport. En hests krop opfordrer alle sine ressourcer og gennemgår en lang ..

305 DKK Ekskl. Moms: 244 DKK