Tilskudsprodukter til heste

Vitaminer og mineraler er vigtigt for at din hest. Vi har nøje udvalgt de produkter vi mener er de bedste på markedet.

Vis:
Sortering:

Agrobs Pre Alpin NaturMineral

En helt naturlig mineraltilførselAGROBS NATURMINERAL har et meget højt indhold af livsvigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer. Selv ved en lav daglig tilførsel er det et vigtig..

240 DKK Ekskl. Moms: 192 DKK

Anti-Stress Kräutterpellets NB: Indeholder baldrian

Urteblanding med baldrian og magnesiumVed nervøsitet, genstridighed, manglende arbejds­glæde og stress.Virker stressdæmpende og forbedrer koncentrationsevnen.Beroligende urter samt..

315 DKK Ekskl. Moms: 252 DKK

Aveve Vitabar

Vitabar mineralgodbidder til heste på sommergræs mm. Meget økonomisk i brug30 dages forbrug til 1 stor hest ..

109 DKK Ekskl. Moms: 87 DKK

B Vitamins

Flydende vitamin b til hest, uden sukker.Bidrager til en sund appetit og vitalitet til alle heste og ponyer.Anvend tilskud af ekstra B vitamin til hesten ved hårdt arbejde, tra..

139 DKK Ekskl. Moms: 111 DKK

Beta-Caroten-Hvidløg

ß-caroten, der findes i friskt græs og i hø, nedbrydes langsomt under lagringen. Avlshestens særlige behov for ß-caroten kan således ikke dækkes gennem foderet, og der kan opst..

350 DKK Ekskl. Moms: 280 DKK

BIO-MOS

Bio-Mos kan hjælpe med at fjerne uønskede bakterier i hestens tarmsystem.Bio-Mos består af en ufordøjelig kulhydratforbindelse, Mannan Oligosakkarid, som har en overfalde, der ..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Biotin

Biotin tilskud til Hest, kvæg, får eller grise. Indhold: Biotin: 0,17 gr.Flavour: 0,20 gr.Salt: 25,0 gr.Kalk: 100,0 gr.Hvedeklid som bærestof Ca.: 4,766%Na.: 0,990%AIA.: 0,100..

89 DKK Ekskl. Moms: 71 DKK

Biotin ekstra

Biotin Extra indeholder levende gærceller, E- og C-vitaminerne styrker hesten. Indhold:Ca. : 1,034%Na. : 0,001%AIA. : 0,614%Ph . : 0,895%Aske : 5,602% Vit. E alpha-tocoph acet..

139 DKK Ekskl. Moms: 111 DKK

Biotin mixture

Biotin er en meget effektiv kombination af biotin, vitalstofholdige hvedekim, sporstoffer samt udvalgte fordøjelses- og stofskifte- stimulerende urter, der understøtter kroppen..

365 DKK Ekskl. Moms: 292 DKK

Brogaarden B-Plus

Tilskud af B vitaminer kan være gavnligt forår og efterår, når hesten fælder og sætter ny pels, samt til heste i stressede situationer f.eks. ved konkurrencer og stævner.B-PLUS er ..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Brogaarden Elektrolytter

En blanding indeholdende organiske- og uorganiske mineraler samt E-vitamin til at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Velegnet til heste i hårdt arbejde, ved tr..

119 DKK Ekskl. Moms: 95 DKK

Brogaardens Lucerne Mix

Brogaardens Lucerne Mix - uden melasse og tilsat hørfrøolie.Brogaardens Lucerne Mix: Uden melasse = Ingen overflødig sukkerTilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 &..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Buteless High Strength

Buteless High Strength er et naturligt og velsmagende kosttilskud, det indeholder en kraftig blanding af planteekstrakter og Yucca (palmelilje). I en uafhængig test fastslog de..

325 DKK Ekskl. Moms: 260 DKK

Cushinaze

Cushinaze fra NAF - til heste med aldersrelateret stressVitalitet til heste, som viser tegn på aldersrelateret stress.En gennemtænkt sammensætning af urter som virker understøttend..

559 DKK Ekskl. Moms: 447 DKK

D-Tox

D-TOX FRA NAF - ANTIOXIDANTER TIL HESTE. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler.D-tox er den anerkendte sammen sæt ning af naturlige antioxidante..

839 DKK Ekskl. Moms: 671 DKK

Elektrolytter med æblesmag

Ved hårdt arbejde eller konkurrence før eller efter arbejde i varmt vejr i forbindelse med transport af hesten ved langdistanceridning Indhold:Æble flavourCalcium propi..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Equilick vitamin og mineral

Koncentreret mineral- og vitamin tilskud. EQUILICK er et koncentreret mineral- og vitamin tilskud, hvor der er fokuseret på at give selv de højest ydende heste de nødvendige minera..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Equilizer, stabilisere af temperamentet

Til sports- og fritidsheste ved nervøsitet, angst, anspændthed, manglende ridelighed og svigtende koncentrationsevne. Stressede og nervøse heste bliver mere afslappede, n..

335 DKK Ekskl. Moms: 268 DKK

Equilyte

Ved svedafsondring er det absolut nødvendigt for både muskel- og nervefunktion, at et salttab hurtigt genoprettes. EQUILYTE består af de elektrolytsalte, der afgives med heste..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

Equimeb Hepa, understøtter lever funktion

Understøttelse af leverfunktionenEquimeb Hepa fra St. Hippolyt gives som et tilskud til den almindelige daglige fodring og indeholder leverunderstøttende funktionelle næri..

360 DKK Ekskl. Moms: 288 DKK

Equipellets basic med hørfrø og ølgær omega 3 & 6

Equipellet er en meget velsmagende pille til hesteEQUIPELLET mineral er et værdifult supplement der leverer sporstoffer og vitaminer samt varmebehandlet hørfrø (omega 3 & 6) og..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

Equitop Myoplast

Equitop Myoplast® indeholder 18 specifikke aminosyrer i en unik sammensætning. Aminosyrer er naturlige byggesten i proteinsyntesen, der hjælper hesten med at opbygge muskler s..

649 DKK Ekskl. Moms: 519 DKK

Equitop Pronutrin

Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde.Pronutr..

599 DKK Ekskl. Moms: 479 DKK

Firkantet saltsten til heste

Saltsten til heste fra Viking CS.Hesten optager salt efter behov..

65 DKK Ekskl. Moms: 52 DKK

Five Star Optimum 3 kg

NAF Optimum - 5 stjernet fodertilskud til hesteNAF Optimum er designet til fuldt dækkende tilskud tilKonkurrenceheste,Som booster til alle typer heste.Til heste som fodres primært ..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Foldbaljer equipro bite ban hvidløg

Indeholder hvidløgssulfater der modvirker sommereksem.EQUIPRO Bite Ban har det samme indhold af mineraler og vitaminer som EQUILICK, men er også tilsat hvidløgssulfater.EQUIPR..

339 DKK Ekskl. Moms: 271 DKK

Foldbaljer equipro standard

Komplet mineral- og vitamintilskud EQUIPRO Standard er en mineral og vitamin blanding, tilsat energi til heste og føl på græs. EQUIPRO Standard indeholder alle de nødvendige m..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

GastriVet

Mavesår hos heste er et stadig mere almindeligt problem, og hidtil har hesteejere efter konstatering ved gastroskopi kun haft mulighed for at give medicin udskrevet af dyrlægen..

999 DKK Ekskl. Moms: 799 DKK

Gastrointestinal

Belastende situationer som sygdom, foling, stress og øgede præstationskrav kan bringe de komplekse opgaver i mave og tarm i ubalance. Resultatet heraf kan være mavesår, der kan giv..

1.315 DKK Ekskl. Moms: 1.052 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde. højt indhold af kalcium og marine næringsstofbæ..

280 DKK Ekskl. Moms: 224 DKK

GlandoGard (tidl. CortiGard) - mineraltilskud v/ECS

Ved forstyrrelser pga Cushing Syndrom:ForfangenhedProblemer med pelsskifteKronisk træthedTab af muskelmasseFrugtbarhedsproblemer enzymer og antioxidanter understøtter kroppe..

680 DKK Ekskl. Moms: 544 DKK

GlucoGard - dokumenteret effekt

Vitamin-/mineraltilskud til heste, der har tilbøjelighed til forstyrrelser i kulhydratstofskiftet, fedme og overvægt. Højt indhold af specifikke mikronæringsstoffer, der er nø..

500 DKK Ekskl. Moms: 400 DKK

Gold Medal, til muskelopbygning

Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten d..

375 DKK Ekskl. Moms: 300 DKK

Hefekultur - levende gærkultur for bedre tarmflora

Sundt tarmmiljø for hestenLevende gærkulturer i kombination med højttilgængelige sporstoffer tilfører naturlige B-vitaminer og næringsstoffer til understøttelse af tyktarmsfloraen ..

285 DKK Ekskl. Moms: 228 DKK

Himalaya salt

Himalaya-salt er opstået ved inddampning af urhavet og indeholder de 84 forskellige mikromineraler og sporstoffer, som var til stede, da livet opstod i havet. Stofferne foreko..

65 DKK Ekskl. Moms: 52 DKK

Hvidløgsgranulat

Kan tildeles Heste, Ponyer, Føl, Kvæg, Får og Hund Hvidløgsgranulaterne tilsættes foderret. 100% natur produkt. Er nænsomt tørret for at bibeholde de aktive stoffer. Effekt..

1.199 DKK Ekskl. Moms: 959 DKK

Joint Flex

Joint Flex Fra NAF - Tilskud Til Hestens LedJoint Flex er en unik kombination of næringsstoffer til hestens led, samt antioxidanter til at støtte ydeevnen.Sammensat af bla. udvalgt..

1.200 DKK Ekskl. Moms: 960 DKK

Knoblizem

Knoblizem er en meget effektiv kombination af førsteklasses hvidløg, rosmarin, pebermynte, koriander samt et højt indhold af B-vitaminerne.Pga. duftafsondring gennem huden opnå..

230 DKK Ekskl. Moms: 184 DKK

Lamigard Pellets

Lamigard i pilleform Lamigard er udviklet til heste og ponyer som let påvirkes af sukker og stivelse. Det indeholder kraftige antioxidanter. Lamigard er effektiv, men mild mod ..

599 DKK Ekskl. Moms: 479 DKK

Lamigard Solution

Flydende Lamigard Lamigard Solution er udviklet til heste og ponyer som let påvirkes af sukker og stivelse. Det indeholder kraftige antioxidanter. Lamigard Solution er effektiv..

550 DKK Ekskl. Moms: 440 DKK

Laminaze

LAMINAZE FRA NAFHeste og Ponyer som har begrænset adgang til græs, har behov for ekstra næringsstoffer i foderet.Laminaze er en unik sammensætning af over 40 ingridienser, som komb..

799 DKK Ekskl. Moms: 639 DKK

LinuStar

De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen ..

170 DKK Ekskl. Moms: 136 DKK

Medigest - ved vandig gødning, diarré og lign.

Heste bliver via foderoptagelsen udsat for en lang række forskellige giftstoffer, de såkaldte mycotoxiner (svampegiftstoffer). Medigest® udmærker sig ved et højt indhold af bi..

470 DKK Ekskl. Moms: 376 DKK

MicroVital

MicroVital® tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form, hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes. MicroVital anvendes til heste, der ..

495 DKK Ekskl. Moms: 396 DKK

MoviCur - bindevæv til storebevægelser

Til heste med mang­lende smidighed, stive og korte bevægelser. Glycosaminoglycaner er naturlige næringsstoffer, som understøtter funktionen af stødabsorberende og smørende kom..

1.220 DKK Ekskl. Moms: 976 DKK

Movilan DOG - tilskud til led og bindevæv

Særdeles effektiv kombination af næringsstoffer fra glønlæbede newzealandske muslinger, chlorella-alger, hvedespirer og mange andre naturlige bestanddele med højt indhold af vi..

320 DKK Ekskl. Moms: 256 DKK

MSM

MSM MSM er rig på bio- tilgængelige svovl, som er afgørende for sundhed af blødt væv, sener,ledbånd og muskler. Udfordring af MSM ved anbefaldet dosis sikrer at det tigtige ni..

649 DKK Ekskl. Moms: 519 DKK

Mucolyt - åndedrætskur

Mucolyt indeholder et bredt udvalg af udsøgte urter som pebermynte, timian, kamille, lancetvejbred, anis, fennikel, kommen, følfod og mange andre urter. Mucolyt er derfor et væ..

910 DKK Ekskl. Moms: 728 DKK

NAF Omega Oil

Indeholdende Omega-3, -6 og -9 fedtsyrer til bl.a. at understøtte pels- og hudfunktion Omega-3, -6 og -9 er en overordnet betegnelse for en række forskellige fedtsyrer. Omega 3 fe..

195 DKK Ekskl. Moms: 156 DKK

NAF Respirator

NAF Respirator.  For rene sunde lunger og optimal vejrtrækningskapacitet. Unik blanding af næringsstoffer med antioxidanter, som understøtter lungernes funktion.Indeholder: 1 ..

549 DKK Ekskl. Moms: 439 DKK

No More Moods

No More Moods er et fodersupplement som har til formål at støtte hormonbalancen hos heste. No More Moods er et flydende kosttilskud med Kyskhedstræ, der på en naturlig måde st..

449 DKK Ekskl. Moms: 359 DKK

PRE ALPIN SeniorMineral

Mineralforsyning til seniorhestenKorn- og melassefri. Lavt indhold af stivelse og sukker FODRINGSANVISNING10-15 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. ..

285 DKK Ekskl. Moms: 228 DKK

Probioticum Plus (21 dage)

Et fodertilskud til heste til at stabilisere miljøet i hestens stortarm. Det kan bruges, når tarmens mikroorganismer er helt ude af balance f.eks. efter kolik, langvarig diarr..

329 DKK Ekskl. Moms: 263 DKK

QELAN, præsentationsbooster

Nyeste generation hurtigttilgængelig præstationsbooster. energiboost fra mitokondrierne beskyttelse til muskler, nerver og væv hurtig optagelse med lecithinkomplekser ..

370 DKK Ekskl. Moms: 296 DKK

Rapsolie 5 liter

Koldpresset Rapsolie til heste Koldpresset rapsolie er nænsomt presset fra frøet og har kun haft den naturlige varmepåvirkning fra friktionen i pressen, og har derfor bevaret sit ..

174 DKK Ekskl. Moms: 139 DKK

Respirator Boost

FEM STJERNET RESPIRATOR BOOST FRA NAF Anvendes til heste. Lindrer og beroliger luftvejene.Hurtig og effektiv virkning.En ultimativ blanding af næringsstoffer, som lindrer og b..

419 DKK Ekskl. Moms: 335 DKK

Rice up (ekstruderet ris tilskud til heste)

Til opfedning af tynde heste, tilskud til hårdt ydende heste, allergi heste, heste på reduceret korn mængde, må bruges af konkurence heste. Analyse:Råfedt 14,0%, Råprotein 12,..

329 DKK Ekskl. Moms: 263 DKK

Sand-ud

Tildeles direkte i foderet. Effektiv og hurtig hjælp. Forbedrer tarmpassagen ved sandophobning og er skånsomt mod tarmen. IndholdFormalede frøskaller fra planten Plantago ovat..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Seaweed (Islandsk tang/havalger) 2kg.

NAF SEAWEED - HAVALGER (TANG) TIL HEST. Et dagligt tilskud med havalger,øger vitaliteten, styrker hestens immunforsvar, giver blank pels, og øger hornvæksten og giver stærkere..

139 DKK Ekskl. Moms: 111 DKK