Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Tilskudsprodukter til heste

Vi har herunder samlet de bedste tilskud på markedet og gjort det nemt for dig som forbruger ved at inddele produkterne i forskellige kategorier. Skulle der mod forventning ikke være lige det produkt, som du leder efter, så ring eller skriv til os og vi finder en løsning til dig :) 

Vis:
Sorter efter:

B-Vitamin 1 liter - Stærk version

B-vitamin i en stærk version.Anvendes ved følgende:Hårdt arbejdeManglende EnergiPelsskift forår og efterårNedsat ædelystSygdomBidrager til glasfuld pelsOmrystes før brug..

169 DKK
Ekskl. Moms: 135 DKK

CuraColon

For en rubust og velfungerende tarmCuraColon er en urtebar med mere end 100 bioaktive komponenter, der fremmer en fysiologisk korrekt tarmflora og stimulerer   både fordø..

470 DKK
Ekskl. Moms: 376 DKK

Kanne Fermentgetreide Flüssig

Kanne Fermentgetreide Levende mælkesyrebakterierProbiotisk produktMælkesyre, enzymer, aminosyrer mineraler og vitaminerProduktet er økologisk godkendt.Kanne Bio Fermentgetreid..

169 DKK
Ekskl. Moms: 135 DKK

Digest Boost

Et balanceret tarmsystem er basen for et godt resultat og en velfungerende hest. Der er mange faktorer der kan influere negativt på balancen i tarmen, fx stress, specifikt med..

458 DKK
Ekskl. Moms: 366 DKK

Stomach Shield

Maveproblemer hos heste kan skabe problemer for dens præstation og velbefindende. Det er derfor essentielt at få normaliseret mave-tarm systemet, så hesten fungerer optimalt.&..

925 DKK
Ekskl. Moms: 740 DKK

10 kg Firkantet saltsten til heste

Saltsten til heste fra Viking CS.Hesten optager salt efter behov..

65 DKK
Ekskl. Moms: 52 DKK

Anti-Stress Kräuterpellets

Urteblanding med baldrian og magnesiumVed nervøsitet, genstridighed, manglende arbejds­glæde og stress.Virker stressdæmpende og forbedrer koncentrationsevnen.Beroligende urter samt..

315 DKK
Ekskl. Moms: 252 DKK

Beta-Carotin Mare-Y-Mix

ß-caroten, der findes i friskt græs og i hø, nedbrydes langsomt under lagringen. Avlshestens særlige behov for ß-caroten kan således ikke dækkes gennem foderet, og der kan opstå en..

350 DKK
Ekskl. Moms: 280 DKK

Biotin

Biotin tilskud til Hest, kvæg, får eller grise. Indhold: Biotin: 0,17 gr.Flavour: 0,20 gr.Salt: 25,0 gr.Kalk: 100,0 gr.Hvedeklid som bærestof Ca.: 4,766%Na.: 0,990%AIA.: 0,100%Ph.:..

100 DKK
Ekskl. Moms: 80 DKK

Biotin ekstra

Biotin Extra indeholder levende gærceller, E- og C-vitaminerne styrker hesten. Indhold:Ca. : 1,034%Na. : 0,001%AIA. : 0,614%Ph . : 0,895%Aske : 5,602% Vit. E alpha-tocoph acet: 5.0..

150 DKK
Ekskl. Moms: 120 DKK

Biotin mixture

Biotin er en meget effektiv kombination af biotin, vitalstofholdige hvedekim, sporstoffer samt udvalgte fordøjelses- og stofskifte- stimulerende urter, der understøtter kroppens eg..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Elektrolytter med æblesmag

Ved hårdt arbejde eller konkurrence før eller efter arbejde i varmt vejr i forbindelse med transport af hesten ved langdistanceridning Indhold:Æble flavourCalcium propionate: 0,5..

140 DKK
Ekskl. Moms: 112 DKK

Equilick foldbalje m. vitaminer og mineraler

Koncentreret mineral- og vitamin tilskud. EQUILICK er et koncentreret mineral- og vitamin tilskud, hvor der er fokuseret på at give selv de højest ydende heste de nødvendige minera..

280 DKK
Ekskl. Moms: 224 DKK

Equilizer

Til sports- og fritidsheste ved nervøsitet, angst, anspændthed, manglende ridelighed og svigtende koncentrationsevne. Stressede og nervøse heste bliver mere afslappede, nervef..

335 DKK
Ekskl. Moms: 268 DKK

Equilyte

Ved svedafsondring er det absolut nødvendigt for både muskel- og nervefunktion, at et salttab hurtigt genoprettes. EQUILYTE består af de elektrolytsalte, der afgives med hestens sv..

210 DKK
Ekskl. Moms: 168 DKK

EquiMall forte, 4 x koncentreret

EquiMall forte, 4 x koncentreret fra St. HippolytMalt-gær-koncentrat med krydderurterIkke en almindelig malt øl! Koncentreret ved afdampning af vand og påfyldt en 500 ml squeeze-fl..

125 DKK
Ekskl. Moms: 100 DKK

Equimeb Hepa, understøtter lever funktion

Understøttelse af leverfunktionenEquimeb Hepa fra St. Hippolyt gives som et tilskud til den almindelige daglige fodring og indeholder leverunderstøttende funktionelle næringss..

360 DKK
Ekskl. Moms: 288 DKK

Equipellet basic med hørfrø og ølgær omega 3 & 6

Equipellet er en meget velsmagende pille til hesteEQUIPELLET mineral er et værdifult supplement der leverer sporstoffer og vitaminer samt varmebehandlet hørfrø (omega 3 & 6) og..

150 DKK
Ekskl. Moms: 120 DKK

Foldbaljer Equipro Standard

Komplet mineral- og vitamintilskud EQUIPRO Standard er en mineral og vitamin blanding, tilsat energi til heste og føl på græs. EQUIPRO Standard indeholder alle de nødvendige minera..

289 DKK
Ekskl. Moms: 231 DKK

Gastrointestinal

Belastende situationer som sygdom, foling, stress og øgede præstationskrav kan bringe de komplekse opgaver i mave og tarm i ubalance. Resultatet heraf kan være mavesår, der kan giv..

1.315 DKK
Ekskl. Moms: 1.052 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde. højt indhold af kalcium og marine næringsstofbærere v..

280 DKK
Ekskl. Moms: 224 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien 25 kg

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt vitamin og mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde. højt indhold af kalcium og marine næringss..

610 DKK
Ekskl. Moms: 488 DKK

GlandoGard

Målrettet tilskud til heste med ubalancerEffektiv blanding af antioxidanterMålrettet næringsstoffer ved hormonel ubalanceKan med fordel bruges sammen med EquigardSAMMENSÆTNINGØlgær..

680 DKK
Ekskl. Moms: 544 DKK

GlucoGard

Vitamin-/mineraltilskud til heste, der har tilbøjelighed til forstyrrelser i kulhydratstofskiftet, fedme og overvægt. Højt indhold af specifikke mikronæringsstoffer, der er nødvend..

500 DKK
Ekskl. Moms: 400 DKK

Gold Medal

Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten derfo..

375 DKK
Ekskl. Moms: 300 DKK

Hefekultur

Sundt tarmmiljø for hestenLevende gærkulturer i kombination med højttilgængelige sporstoffer tilfører naturlige B-vitaminer og næringsstoffer til understøttelse af tyktarmsfloraen ..

285 DKK
Ekskl. Moms: 228 DKK

High Performer

High Performer kombinerer nærings- og vitalstofferne i Super Condition med mulighederne i PSB®-komplekset og oligopep­tider. bedre udholdenhed øgede kraftreserver i samling større..

570 DKK
Ekskl. Moms: 456 DKK

Himalaya salt

Himalaya-salt er opstået ved inddampning af urhavet og indeholder de 84 forskellige mikromineraler og sporstoffer, som var til stede, da livet opstod i havet. Stofferne forekommer ..

65 DKK
Ekskl. Moms: 52 DKK

Hippomun

Styrken af kroppens eget forsvar afhænger af kroppens forskellige immunceller:Deres antal, reaktionstid og formeringsevne. HippoMun tilfører næringsbyggesten som udvalgte ølgærekst..

430 DKK
Ekskl. Moms: 344 DKK

Horslyx mini lick

Læs mere..

65 DKK
Ekskl. Moms: 52 DKK

Knoblizem

Knoblizem er en meget effektiv kombination af førsteklasses hvidløg, rosmarin, pebermynte, koriander samt et højt indhold af B-vitaminerne.Pga. duftafsondring gennem huden opnås en..

230 DKK
Ekskl. Moms: 184 DKK

Lamin - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Lamin tilfører specifikke næringsbyggesten i form af naturlige glykoproteinforbindelser fra havalger. Medvirker til hurtig regenerering af beskadigede vævsoverflader i led, rygsøjl..

360 DKK
Ekskl. Moms: 288 DKK

Lamin Forte - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Næringsbyggesten for sundt væv. glykonæringsstoffer fra havalger regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderurter, vita..

485 DKK
Ekskl. Moms: 388 DKK

LinuStar

De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen hos ..

170 DKK
Ekskl. Moms: 136 DKK

Makor

Makor tilfører højtoptageligt magnesium i forskellige kemiske bindingsformer sammen med et højt indhold af vitamin E og en række ernæringsmæssigt værdifulde urter. højkoncentreret..

325 DKK
Ekskl. Moms: 260 DKK

MicroVital

MicroVital® tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form, hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes. MicroVital anvendes til heste, der har p..

495 DKK
Ekskl. Moms: 396 DKK

MoviCur - bindevæv til storebevægelser

Til heste med mang­lende smidighed, stive og korte bevægelser. Glycosaminoglycaner er naturlige næringsstoffer, som understøtter funktionen af stødabsorberende og smørende komponen..

665 DKK
Ekskl. Moms: 532 DKK

Mucolyt - åndedrætskur

Mucolyt indeholder et bredt udvalg af udsøgte urter som pebermynte, timian, kamille, lancetvejbred, anis, fennikel, kommen, følfod og mange andre urter. Mucolyt er derfor et værdif..

490 DKK
Ekskl. Moms: 392 DKK

Natures Cure hvidløgsgranulat

Natures Cure Hvidløgsgranulat er et naturligt produkt ideelt til heste. Velegnet til at styrke hestens immunforsvar samt mod insektplage om sommeren. ..

249 DKK
Ekskl. Moms: 199 DKK

NaturMineral

En helt naturlig mineraltilførselAGROBS NATURMINERAL har et meget højt indhold af livsvigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer. Selv ved en lav daglig tilførsel er det et vigtig..

240 DKK
Ekskl. Moms: 192 DKK

Sand-ud

Tildeles direkte i foderet. Effektiv og hurtig hjælp. Forbedrer tarmpassagen ved sandophobning og er skånsomt mod tarmen. IndholdFormalede frøskaller fra planten Plantago ovata.Fin..

240 DKK
Ekskl. Moms: 192 DKK

SuperCondition

En effektiv muskulatur er forudsætningen for at opnå sportslige resultater. En god blodforsyning til musklerne og en smidig muskulatur er nødvendig for at sikre opbygningen og give..

220 DKK
Ekskl. Moms: 176 DKK

Ungulat - hovkur m/dokumenteret effekt

Baseret på videnskabelige undersøgelser er Ungulat udviklet til et ernæringskoncept, der i højeste grad er praktisk anvendelig for at opnå stærke, belastningsdygtige hove – selv i ..

465 DKK
Ekskl. Moms: 372 DKK

Viking Ølgær

Naturligt tilskud til alle typer heste med et højt indhold af naturligt B-vitamin.Styrker mave-tarmsystemet og afhjælper diarre' og vandet afføring.Tildeles med 3-5% af det daglige..

170 DKK
Ekskl. Moms: 136 DKK

Vitamin E + selen - for en stærk og hurtig hest

Antioxidanter som vitamin E, selen og Oligomere Proanthocyaner (OPC) beskytter organismens celler ved øget belastning i forbindelse med sport, sygdom, stress eller en meget oliehol..

335 DKK
Ekskl. Moms: 268 DKK

XA-10 - til led og knoglevæv

Rent naturprodukt uden skadelige stoffer, og er derfor velegnet til langvarig tildeling. Et veltilrettelagt træningsprogram øger effektiviteten af XA-10Anvendes i situationer, hvor..

1.410 DKK
Ekskl. Moms: 1.128 DKK

Arti Flex

Arti Flex er synonym for fælles komfort og kvalitet på lang sigt.Julian & jones er glade for at annoncerer en ny og innovativ tilgang til sundhed gennem ernæring.Indeholder: 12..

1.069 DKK
Ekskl. Moms: 855 DKK

Breath!

Let anvendelig væske til støtte af luftveje generelt, under høj intensitet ved atletisk arbejde og samtidig ved lidelser af åndenød. Produktet giver en beroligende virkning på luft..

475 DKK
Ekskl. Moms: 380 DKK

E-Lytes Boost

Sportsheste sveder kraftigt på grund af fysisk anstrengelse, stress, høje temperaturer såvel som under transport. En hests krop opfordrer alle sine ressourcer og gennemgår en lang ..

305 DKK
Ekskl. Moms: 244 DKK

Heparen+

Kroppen har en masse affaldsstoffer, der skal udskilles. Lever, nyrer og problemer relateret til blodcirkulationen og blodlegemerne er meget almindeligt hos præstationsheste. ..

475 DKK
Ekskl. Moms: 380 DKK

Hestaplus Jern 1 kg

Tildeles i samråd med dyrlægen!Hestaplus Jern bruges ved jern-mangel hos hesten.PAKNINGDåse 1 kgFODRINGSANVISNINGTildeles i samråd med dyrlægen! Hestaplus gives som intervalfodring..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Hestaplus Kobber1 kg

Tildeles i samråd med dyrlægen!Hestaplus Zink bruges ved zink-mangel hos hesten.PAKNINGDåse 1 kgFODRINGSANVISNINGTildeles i samråd med dyrlægen! Hestaplus gives som intervalfodring..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Hestaplus Magnesium 1 kg

Tildeles i samråd med dyrlægen!Hestaplus Magnesium bruges ved magnesium -mangel hos hesten.PAKNINGDåse 1 kgFODRINGSANVISNINGTildeles i samråd med dyrlægen! Hestaplus give..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Hestaplus Mangan 1 kg

Tildeles i samråd med dyrlægen!Hestaplus Zink bruges ved mangan-mangel hos hesten.PAKNINGDåse 1 kgFODRINGSANVISNINGTildeles i samråd med dyrlægen! Hestaplus gives som intervalfodri..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Hestaplus Selen 1 kg

Tildeles i samråd med dyrlægen!Hestaplus Selen bruges ved selen-mangel hos hesten.PAKNINGDåse 1 kgFODRINGSANVISNINGTildeles i samråd med dyrlægen! Hestaplus gives som intervalfodri..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Hestaplus Zink 1 kg

Tildeles i samråd med dyrlægen!Hestaplus Zink bruges ved zink-mangel hos hesten.PAKNINGDåse 1 kgFODRINGSANVISNINGTildeles i samråd med dyrlægen! Hestaplus gives som intervalfodring..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

Hooves & Hair

Dårlige hove kan skyldes flere ting; genetik, fodring, forkert beskæring og skoning samt management. Nogle heste med meget dårlig hovkvalitet har brug for mange flere næringsstoffe..

696 DKK
Ekskl. Moms: 557 DKK

Immuno Boost

Et velfungerende immunforsvar er basen for en sund og stærk hest, der kan præstere til det yderste. Ved kørsel, stævner, ny opstaldning, nye heste i flokken osv., vil hesten a..

475 DKK
Ekskl. Moms: 380 DKK

Mood Control

Ekstraordinært supplement til at reducere hormon-baseret reaktioner som aggression og nervøsitet hos heste og ponyer.Hormonel ubalance kan ofte lede til reduceret præstation, irrit..

560 DKK
Ekskl. Moms: 448 DKK

Natures Cure Bukkehornspulver

100 % naturligt produkt til heste baseret på bukkehornspulver. Ideelt til fordøjelsenHøj smagelighed - kan anvendes til kræsne hesteKan bruges ved stofskifteproblemer..

169 DKK
Ekskl. Moms: 136 DKK