Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
Relax & Easy

RELAX & EASY begrænser stress og dens negative virkning på hestens krop, men uden at gøre hesten sløv, og påvirker dermed ikke dens præstation. 

RELAX & EASY kan hjælpe og supportere nervøse, "Spooky" heste, stressede heste grundet træning, stævner, transport, flytning m.m.

RELAX & EASY er en nøje sammensat kombination af planter og næringsstoffer, som er essentielle for nervesystemet. Den bidrager med alle de næringsstoffer, som bruges i vid udstrækning hos en ængstelig hest: vitamin B1 og B6, magnesium, og tryptophan, der hjælper nervecellerne med at arbejde effektivt i balance. 

I ekstrem tilfælde anbefales det at bruge en kombination af RELAX & EASY og MOOD CONTROL, da disse arbejder på forskellig niveau og komplimenterer hinanden optimalt. 


Brugsvejledning: 

15-45 g pr. dag mindst 2-3 dage før en forventet reaktion (fx transport, stævne m.m.). Kan med fordel tildeles i to måltider. Reducer gradvist til vedligeholdelsesdosis 10-15 g pr. dag. 

Maximum daglig dosering: 

100 g pr. dag til udvokset hest. 

Størrelse: 500 g 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Relax & Easy

  • 560 DKK
  • Ekskl. moms: 448 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre