Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Plejeprodukter til heste

Her finder du vores sortiment af plejeprodukter til heste.

Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sortering:

Airways

Airways er mundskyllevand til brug lige før konkurrence, og som fremmer et maksimalt luftindtag. Airways indeholder naturlige ingredienser som eddike, honning, glycerin, eukaly..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

Anibio Fliegenschutz

ANIBIO FLIEGENSCHUTZEr et naturmiddel, uden nogen form for skadelig kemi. Efterlader ingen gener for hesten. Indeholder ingen forbudte stoffer, der er optegnet på doping ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

CortaFlex Powder

Dagligt Næringstilskud med Høj Optagelighed Cortaflex i pulverform. Det er aldrig for tidligt at begynde med Cortaflex Powder! Cortaflex er en økonomisk og effektiv, daglig stø..

2.998 DKK Ekskl. Moms: 2.398 DKK

DermiLac Prozem plejeskum Udgået

DermiLac Prozem plejeskum

Plejeskum med mange forskellige aktivstoffer for understøttelse af den naturlige regenerering. Ideel til irriteret og skadet hud...

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

DermiLac Prozem Spray

Innovativt hudplejeprodukt!Særlig til irriteret og stresset hud og slidte hudpartier Beskytter huden mod udtørring og solskoldning - helt allergenfri AnvendelseOmrystes før b..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

Fungatrol Shampoo

Ved vask med rent vand alene risikerer man, at huden berøves sine naturlige, beskyttende fedtstoffer. Fungatrol Shampoo beskytter huden mod bakterier og svampe, og kan bruges t..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Fungatrol Spray

En vandbaseret antibakteriel opløsning, der ikke skal skylles af, samt tilsat balsam til pleje af pelsen. Kan bruges over hele kroppen efter vask med Fungatrol Shampoo. Vi..

175 DKK Ekskl. Moms: 140 DKK

HufStabil 250 g

Salve til hovene ved infektiøse hovproblemer Problemer i hoveneHovbenet er hovens vigtigste knogle. Den er forbundet med læderhuden, der er ansvarlig for dannelsen af hovhorne..

395 DKK Ekskl. Moms: 316 DKK

MoviDerm plejeskum til led og bindevæv

Til hævede, irriterede og overbelastede led, sener og muskler. Øget effekt opnås på grund af mild opvarmning af huden. Indeholder ingen kamfer. ..

150 DKK Ekskl. Moms: 120 DKK

PROFEET Rock Hard

NAF PROFEET ROCK HARD - STYRKER OG DESINFICERER BLØDE SÅLER. Desinficerer og hærder bløde hove og såler.Anvendes på svækket horn, bløde såler og inficerede stråler.Påføres hov..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

SkinGuard Beskyttelses- og sårsalve

Beskyttelse og sårsalve til opheling af skader på huden Ved problemer i huden, bl.a. sår, muk osv. Kan anvendes i kombination med DermiLac Prozem. Beskytter mod infektioner o..

130 DKK Ekskl. Moms: 104 DKK

SkinGuard Beskyttelseslotion

Lotion til sår og skrammer, eller når det kribler og klør. Meget effektiv og påføres kun i et ganske tyndt lag. I den akutte sårfase bør lotionen påføres flere gange dagligt. ..

130 DKK Ekskl. Moms: 104 DKK

St. Hippolyt læderconditioner (inkl. spray)

Konditionerer og plejer læderet - indeholder ægte bivoks Tilfører naturlig glans, virker anti­statisk og støvafvisende. Trods den vandafvisende effekt kan læderet ånde og besk..

125 DKK Ekskl. Moms: 100 DKK

St. Hippolyt Læderrens (inkl. spray)

Til grundig rengøring, opfriskning samt desinfektion af læder Brugsklar opløsning til rengøring af alle glatte lædertyper. Også velegnet til hårdnakket snavs. ..

100 DKK Ekskl. Moms: 80 DKK

St. Hippolyt Man-spray (inkl. spray)

Giver silkeglans og letter børstning I hårkosmetikken anvendes provitamin-D-Panthenol for at beskytte pels og de lange hår mod udtørring. Reducerer tillige forekomsten af spal..

75 DKK Ekskl. Moms: 60 DKK

St. Hippolyt shampoo

St. Hippolyt shampoo til grundig og skånsom rengøring Perfekt afstemt efter den sarte hestehud og beskytter således hud og hår mod udtørring. Giver glans til pels, hale og man..

60 DKK Ekskl. Moms: 48 DKK

Absorbine Ultrashield Fluespray 946 ml

Den bedst virkende fluespray på markedet. Skræmmer og skader myg, fluer, klæger, klæger, flåter, lus, bremser, mitter m.v.Produktet er godkendt af miljøstyrelsen til brug i Danmark..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Alpine Antibac Gel

Denne multifunktionale zinkoxidgel har antiseptiske egenskaber og hjælper med at fjerne bakterier.Gelen hjælper med at genoprette balancen i hestens hud, især hvor huden var i kont..

148 DKK Ekskl. Moms: 118 DKK

Alpine No Itch Balm

En polyvalent balsam til at stoppe kløe på hesteAlpine No Itch Balm er en meget beroligende balsam til heste, der er følsomme over for årstidens tilbagevendende hudirritationer, og..

249 DKK Ekskl. Moms: 199 DKK

Gletsjer Cooling Clay

Kølende ler til ben, led og senerGletsjer Cooling Clay er en poultice beriget med naturlige produkter, æteriske olier og mineraler, der langsomt afkøler stressede ben.De æteriske o..

342 DKK Ekskl. Moms: 274 DKK

Gletsjer Water Liniment

Krop liniment til forfriskende og revitaliserendePuster nyt liv og lindrer overbelastede sener og muskler efter intens træning eller kraftig svedafsondring.Denne liniment er lavet ..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

Perfectionist Shampoo

500 ml Heste shampooMulti-action renser og lysnerPerfectionist kropsvask er en meget koncentreret, forfriskende og dyb trensende shampoo.Denne shampoo er designet til at fjerne gen..

142 DKK Ekskl. Moms: 114 DKK