Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Plejeprodukter til heste

Her finder du vores sortiment af plejeprodukter til heste.

Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sortering:

Airways

Airways er mundskyllevand til brug lige før konkurrence, og som fremmer et maksimalt luftindtag. Airways indeholder naturlige ingredienser som eddike, honning, glycerin, eukaly..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

Anibio Fliegenschutz

ANIBIO FLIEGENSCHUTZ Er et naturmiddel, uden nogen form for skadelig kemi. Efterlader ingen gener for hesten. Indeholder ingen forbudte stoffer, der er optegnet på doping ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Coff Less

Coff Less er specielt sammensat af urter og naturlige ingredienser inklusiv bukkehornsfrø, blæretangaske, hvidløgspulver, gul ensian- og kongelysekstrakt for lunger og luftveje..

554 DKK Ekskl. Moms: 443 DKK

Comfort 1L

Comfort lindre når hesten virkelig har brug for det!Comfort er et naturligt valg til ældre heste, samt heste med behov for ekstra støtte til led, muskler og sener.Produktet er ..

479 DKK Ekskl. Moms: 383 DKK

CortaFlex HA Powder

Mere effektivt til træningsbelastede og ældre heste end almindelig glucosamin. Enestående sammensætning for høj optagelighed. Det er aldrig for sent! Tildel 15 - 30 ml flydend..

769 DKK Ekskl. Moms: 615 DKK

CortaFlex HA Regular Strength Solution

Mere effektivt til træningsbelastede og ældre heste end almindelig glucosamin. Enestående sammensætning for høj optagelighed. Sammenlignet med den velkendte  Cortaflex HA ..

550 DKK Ekskl. Moms: 440 DKK

CortaFlex HA Solution 3,8 l

Cortaflex med ekstra styrke - med Hyaluronsyre Mere effektivt til træningsbelastede og ældre heste end almindelig glucosamin. Enestående sammensætning for høj optagelighed. De..

2.849 DKK Ekskl. Moms: 2.279 DKK

CortaFlex Powder

Dagligt Næringstilskud med Høj Optagelighed Cortaflex i pulverform. Det er aldrig for tidligt at begynde med Cortaflex Powder! Cortaflex er en økonomisk og effektiv, daglig stø..

2.998 DKK Ekskl. Moms: 2.398 DKK

DermiLac Prozem plejeskum til skadet og irriteret hud

Plejeskum med mange forskellige aktivstoffer for understøttelse af den naturlige regenerering. ..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

Devils Relief

Devil's Relief fra NAF er en urtetinktur med venustorn (Djævleklo) og flere andre urter til heste.Anvendes til heste med stive led.Også meget egnet til ældre heste.Bitterstoffe..

279 DKK Ekskl. Moms: 223 DKK

Echinacea Plus

Til vedligeholdelse af immunforsvaret. Alle heste kan have brug for lidt ekstra indimellem - særligt dem som trænes meget, konkurrerer meget og transporteres ofte.  Echinacea..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

EquiMall forte, 4 x koncentreret

EquiMall forte, 4 x koncentreret fra St. HippolytMalt-gær-koncentrat med krydderurterIkke en almindelig malt øl! Koncentreret ved afdampning af vand og påfyldt en 500 ml squeez..

125 DKK Ekskl. Moms: 100 DKK

Foderøse

Foderøse til hestefoder med St. Hippolyt logo og med vægtangivelser..

40 DKK Ekskl. Moms: 32 DKK

Fungatrol Shampoo

Ved vask med rent vand alene risikerer man, at huden berøves sine naturlige, beskyttende fedtstoffer. Fungatrol Shampoo beskytter huden mod bakterier og svampe, og kan bruges t..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Fungatrol Spray

En vandbaseret antibakteriel opløsning, der ikke skal skylles af, samt tilsat balsam til pleje af pelsen. Kan bruges over hele kroppen efter vask med Fungatrol Shampoo. Vi..

175 DKK Ekskl. Moms: 140 DKK

Hippomun

Styrken af kroppens eget forsvar afhænger af kroppens forskellige immunceller:Deres antal, reaktionstid og formeringsevne. HippoMun tilfører næringsbyggesten som udvalgte ølgær..

430 DKK Ekskl. Moms: 344 DKK

Hoof Power Plus

Hoof Power Plus er et effektivt dagligt supplement for optimal hornvækst. Hoof Power Plus støtter hovkvaliteten på kort tid. Det indeholder de bedste kvalitetsingredienser, in..

682 DKK Ekskl. Moms: 546 DKK

HufStabil 250 g

Salve til hovene ved infektiøse hovproblemer Problemer i hoveneHovbenet er hovens vigtigste knogle. Den er forbundet med læderhuden, der er ansvarlig for dannelsen af hovhorne..

395 DKK Ekskl. Moms: 316 DKK

Kof-Eze

Kof-Eze lindre åndedrætssystemet Gives som en beroligende sirup før træning. Gived med lidt foder, alternativt bruges en sprøjte (medfølger ikke) for at placere siruppen dire..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Lamin - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Lamin tilfører specifikke næringsbyggesten i form af naturlige glykoproteinforbindelser fra havalger. Medvirker til hurtig regenerering af beskadigede vævsoverflader i led, ryg..

360 DKK Ekskl. Moms: 288 DKK

Lamin Forte - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Næringsbyggesten for sundt væv. glykonæringsstoffer fra havalger regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderur..

1.445 DKK Ekskl. Moms: 1.156 DKK

Makor - for styrkelse af hjerte og kredsløb

Makor tilfører højtoptageligt magnesium i forskellige kemiske bindingsformer sammen med et højt indhold af vitamin E og en række ernæringsmæssigt værdifulde urter. højkoncen..

325 DKK Ekskl. Moms: 260 DKK

MoviDerm plejeskum til led og bindevæv

Til hævede, irriterede og overbelastede led, sener og muskler. Øget effekt opnås på grund af mild opvarmning af huden. Indeholder ingen kamfer. ..

150 DKK Ekskl. Moms: 120 DKK

PRE ALPIN DermiLac Prozem Spray

Innovativt hudplejeprodukt!Særlig til irriteret og stresset hud og slidte hudpartier Beskytter huden mod udtørring og solskoldning - helt allergenfri AnvendelseOmrystes før b..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

PROFEET Liquid

NAF PROFEET er udviklet af dyrlæger og godkendt af førende beslagsmede. En avanceret flydende formel, der kombinerer optimale niveauer af biotin med vigtige mikronæringsstoffer..

379 DKK Ekskl. Moms: 303 DKK

PROFEET Powder

NAF Five Star Profeet Powder En avanceret formel der kombinerer optimale niveauer af biotin med vigtige mikronæringsstoffer og målrettet antioxidant støtte, som giver ..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

PROFEET Rock Hard

NAF PROFEET ROCK HARD - STYRKER OG DESINFICERER BLØDE SÅLER. Desinficerer og hærder bløde hove og såler.Anvendes på svækket horn, bløde såler og inficerede stråler.Påføres hov..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Progest WT

Et effektivt probiotisk supplement, der støtter fordøjelsen og tarmfloraen hos heste i alle aldre og på alle aktivitetsniveauer. Progest-WT indeholder gærkulturer der fremmer ..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

SkinGuard Beskyttelses- og sårsalve

Beskyttelse og sårsalve til opheling af skader på huden Ved problemer i huden, bl.a. sår, muk osv. Kan anvendes i kombination med DermiLac Prozem. Beskytter mod infektioner o..

130 DKK Ekskl. Moms: 104 DKK

SkinGuard Beskyttelseslotion

Lotion til sår og skrammer, eller når det kribler og klør. Meget effektiv og påføres kun i et ganske tyndt lag. I den akutte sårfase bør lotionen påføres flere gange dagligt. ..

130 DKK Ekskl. Moms: 104 DKK

SpumaCoron plejeskum til hovene

Bredspektret understøttelse af horndannelsenIndeholder bl.a. højeste kvalitet af laurbærolie og blodcirkulationsfremmende urter og essentielle fedtsyrer samt ølgær med et højt ..

150 DKK Ekskl. Moms: 120 DKK

St. Hippolyt læderconditioner (inkl. spray)

Konditionerer og plejer læderet - indeholder ægte bivoks Tilfører naturlig glans, virker anti­statisk og støvafvisende. Trods den vandafvisende effekt kan læderet ånde og besk..

125 DKK Ekskl. Moms: 100 DKK

St. Hippolyt Læderrens (inkl. spray)

Til grundig rengøring, opfriskning samt desinfektion af læder Brugsklar opløsning til rengøring af alle glatte lædertyper. Også velegnet til hårdnakket snavs. ..

100 DKK Ekskl. Moms: 80 DKK

St. Hippolyt Man-spray (inkl. spray)

Giver silkeglans og letter børstning I hårkosmetikken anvendes provitamin-D-Panthenol for at beskytte pels og de lange hår mod udtørring. Reducerer tillige forekomsten af spal..

75 DKK Ekskl. Moms: 60 DKK

St. Hippolyt shampoo

St. Hippolyt shampoo til grundig og skånsom rengøring Perfekt afstemt efter den sarte hestehud og beskytter således hud og hår mod udtørring. Giver glans til pels, hale og man..

60 DKK Ekskl. Moms: 48 DKK

Tye-Gard

Tyegard er en kraftig antioxidant som reducerer dannelsen af mælkesyre i musklerne, og derved minimerer risiko for nyreslag hos heste. Støtter ømme muskler og hjælper med at ho..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

XA-10 - til led og knoglevæv

Rent naturprodukt uden skadelige stoffer, og er derfor velegnet til langvarig tildeling. Et veltilrettelagt træningsprogram øger effektiviteten af XA-10Anvendes i situationer, ..

1.410 DKK Ekskl. Moms: 1.128 DKK

Absorbine Ultrashield Fluespray 946 ml

Den bedst virkende fluespray på markedet. Skræmmer og skader myg, fluer, klæger, klæger, flåter, lus, bremser, mitter m.v.Produktet er godkendt af miljøstyrelsen til brug i Danmark..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Alpine Antibac Gel

Denne multifunktionale zinkoxidgel har antiseptiske egenskaber og hjælper med at fjerne bakterier.Gelen hjælper med at genoprette balancen i hestens hud, især hvor huden var i kont..

148 DKK Ekskl. Moms: 118 DKK

Alpine No Itch Balm

En polyvalent balsam til at stoppe kløe på hesteAlpine No Itch Balm er en meget beroligende balsam til heste, der er følsomme over for årstidens tilbagevendende hudirritationer, og..

249 DKK Ekskl. Moms: 199 DKK

Breath!

Let anvendelig væske til støtte af luftveje generelt, under høj intensitet ved atletisk arbejde og samtidig ved lidelser af åndenød. Produktet giver en beroligende virkning på luft..

475 DKK Ekskl. Moms: 380 DKK

Gletsjer Cooling Clay NY

Gletsjer Cooling Clay

Kølende ler til ben, led og senerGletsjer Cooling Clay er en poultice beriget med naturlige produkter, æteriske olier og mineraler, der langsomt afkøler stressede ben.De æteriske o..

342 DKK Ekskl. Moms: 274 DKK

Gletsjer Water Liniment NY

Gletsjer Water Liniment

Krop liniment til forfriskende og revitaliserendePuster nyt liv og lindrer overbelastede sener og muskler efter intens træning eller kraftig svedafsondring.Denne liniment er lavet ..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

Hooves & Hair NY

Hooves & Hair

BECAUSE SOME HORSES HAVE VERY BAD HOOF QUALITY, THEY NEED MUCH MORE THAN JUST A MIXTURE OF SOME VITAMINS SUCH AS BIOTIN…The skin is one of the first guidelines to see in which cond..

696 DKK Ekskl. Moms: 557 DKK

Perfectionist Shampoo NY

Perfectionist Shampoo

500 ml Heste shampooMulti-action renser og lysnerPerfectionist kropsvask er en meget koncentreret, forfriskende og dyb trensende shampoo.Denne shampoo er designet til at fjerne gen..

142 DKK Ekskl. Moms: 114 DKK