Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
OBS! Længere leveringstid kan forekomme i forbindelse med udsalget

Plejeprodukter til heste

Her finder du vores sortiment af plejeprodukter til heste.

Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sorter efter:
Smart Shield Spray NY -25%

Smart Shield Spray

Til afskrækkelse af insekter til udvortes brug Søger du en fluespray, der kan afhjælpe insektplagen hos din hest? Smart Shield Spray er en nem og effektiv spray til brug ..

199 DKK 149 DKK
Ekskl. Moms: 119 DKK

Anibio Fliegenschutz

ANIBIO FLIEGENSCHUTZ Er et naturmiddel, uden nogen form for skadelig kemi. Efterlader ingen gener for hesten. Indeholder ingen forbudte stoffer, der er optegnet på d..

279 DKK
Ekskl. Moms: 223 DKK
Læderconditioner (inkl. spray) -20%

Læderconditioner (inkl. spray)

Konditionerer og plejer læderet - indeholder ægte bivoks Tilfører naturlig glans, virker anti­statisk og støvafvisende. Trods den vandafvisende effekt kan læderet ånde og beskytte..

140 DKK 112 DKK
Ekskl. Moms: 90 DKK
Læderrens (inkl. spray) -20%

Læderrens (inkl. spray)

Til grundig rengøring, opfriskning samt desinfektion af læder Brugsklar opløsning til rengøring af alle glatte lædertyper. Også velegnet til hårdnakket snavs...

110 DKK 88 DKK
Ekskl. Moms: 70 DKK
St. Hippolyt Man-spray (inkl. spray) -20%

St. Hippolyt Man-spray (inkl. spray)

Giver silkeglans og letter børstning I hårkosmetikken anvendes provitamin-D-Panthenol for at beskytte pels og de lange hår mod udtørring. Reducerer tillige forekomsten af spaltede..

85 DKK 68 DKK
Ekskl. Moms: 54 DKK
St. Hippolyt Shampoo -20%

St. Hippolyt Shampoo

St. Hippolyt shampoo til grundig og skånsom rengøring Perfekt afstemt efter den sarte hestehud og beskytter således hud og hår mod udtørring. Giver glans til pels, hale og man.EFF..

60 DKK 48 DKK
Ekskl. Moms: 38 DKK

Absorbine Ultrashield Fluespray 946 ml

Den bedst virkende fluespray på markedet. Skræmmer og skader myg, fluer, klæger, klæger, flåter, lus, bremser, mitter m.v.Produktet er godkendt af miljøstyrelsen til brug i Danmark..

399 DKK
Ekskl. Moms: 319 DKK
Alpine Antibac Gel -20%

Alpine Antibac Gel

Denne multifunktionale zinkoxidgel har antiseptiske egenskaber og hjælper med at fjerne bakterier.Gelen hjælper med at genoprette balancen i hestens hud, især hvor huden var i kont..

148 DKK 118 DKK
Ekskl. Moms: 95 DKK
Alpine No Itch Balm, 500 ml -20%

Alpine No Itch Balm, 500 ml

En polyvalent balsam til at stoppe kløe på hesteAlpine No Itch Balm er en meget beroligende balsam til heste, der er følsomme over for årstidens tilbagevendende hudirritationer, og..

399 DKK 319 DKK
Ekskl. Moms: 255 DKK
Alpine No Itch Shampoo -20%

Alpine No Itch Shampoo

Denne shampoo er særligt velegnet til tør, kløende og irriteret hud og pels. Alpine  No Itch Shampoo er en mild behandling med den innovative Schweiziske ingrediens MYRAM..

326 DKK 261 DKK
Ekskl. Moms: 209 DKK

Citronella

Insektmiddel til reducering af insektstik Fordele ved Citronella Summer Horse Spray:Effektivt hudplejemiddel der indeholder lanolin og aloe vera, der beskytter og blødgør hude..

179 DKK
Ekskl. Moms: 143 DKK
Gletsjer Cooling Clay -20%

Gletsjer Cooling Clay

Kølende ler til ben, led og senerGletsjer Cooling Clay er en poultice beriget med naturlige produkter, æteriske olier og mineraler, der langsomt afkøler stressede ben.De æteriske o..

342 DKK 274 DKK
Ekskl. Moms: 219 DKK
Gletsjer Water Liniment -20%

Gletsjer Water Liniment

Krop liniment til forfriskende og revitaliserendePuster nyt liv og lindrer overbelastede sener og muskler efter intens træning eller kraftig svedafsondring.Denne liniment er lavet ..

185 DKK 148 DKK
Ekskl. Moms: 118 DKK

Hoof Oil, 800 ml

Førsteklasses hovolie til regelmæssig brugFordele ved TRM Hoof Oil:Førsteklasses hovolie der ved regelmæssig brug vil beskytte hovene både under tørre og våde forhold.Forebygger ho..

169 DKK
Ekskl. Moms: 135 DKK
Hoof Resilience & Shine, Black -20%

Hoof Resilience & Shine, Black

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

175 DKK 140 DKK
Ekskl. Moms: 112 DKK
Hoof Resilience & Shine, Grøn (laurel) -20%

Hoof Resilience & Shine, Grøn (laurel)

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

187 DKK 150 DKK
Ekskl. Moms: 120 DKK
Hoof Resilience & Shine, Neutral -20%

Hoof Resilience & Shine, Neutral

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

175 DKK 140 DKK
Ekskl. Moms: 112 DKK
Hydrafix Horse Lipstick -20%

Hydrafix Horse Lipstick

Områderne omkring mundvigen er særligt udsatte ved brug af bid, hvilket kan skabe irritation for nogle heste. Ligeledes vil følsomme områder omkring næse og mund være disponer..

105 DKK 84 DKK
Ekskl. Moms: 67 DKK
Leather Total Revitalizer -20%

Leather Total Revitalizer

Neutral og transparent farve uden lugt. En unik formular til at pleje al læder og efterlade det lækkert blødt og glansfuldt uden at gøre læderet glat og klistrende. Produ..

207 DKK 166 DKK
Ekskl. Moms: 132 DKK
Perfectionist Shampoo -20%

Perfectionist Shampoo

500 ml Heste shampooMulti-action renser og lysnerPerfectionist kropsvask er en meget koncentreret, forfriskende og dyb trensende shampoo.Denne shampoo er designet til at fjerne gen..

142 DKK 114 DKK
Ekskl. Moms: 91 DKK
Royal Shineness -20%

Royal Shineness

Detangler der giver en smuk og glansfuld man og hale med en lækker duft af blomster. ..

147 DKK 118 DKK
Ekskl. Moms: 94 DKK
SOS Spot Spray -20%

SOS Spot Spray

SOS Spot Spray er en hurtigt virkende og selvrensende shampoo som kan bruges til at holde hesten ren uden brug af vand. Ideel til "sidste-øjebliks" klargøring til stævner og s..

107 DKK 86 DKK
Ekskl. Moms: 68 DKK

UltraShield Green

Her har du det grønne alternativ til den effektive og originale fluespray UltraShield fra Absorbine. UltraShield Green indeholder 7 naturlige planteolier blandt andet citronel..

269 DKK
Ekskl. Moms: 215 DKK
Ungulat Hoof Lotion NY

Ungulat Hoof Lotion

Den innovative løsning for gode hoveRegenererende og fugtighedsgivende hov-gel baseret på plantestamceller og algeekstrakter. Anbefales til heste med dårlig hovvækst og tørre hove...

290 DKK
Ekskl. Moms: 232 DKK

PROFEET Rock Hard

NAF PROFEET ROCK HARD - STYRKER OG DESINFICERER BLØDE SÅLER. Desinficerer og hærder bløde hove og såler.Anvendes på svækket horn, bløde såler og inficerede stråler.Påføres hoven s..

189 DKK
Ekskl. Moms: 151 DKK