Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Plejeprodukter til heste

Her finder du vores sortiment af plejeprodukter til heste.

Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sorter efter:

Anibio Fliegenschutz

ANIBIO FLIEGENSCHUTZ Er et naturmiddel, uden nogen form for skadelig kemi. Efterlader ingen gener for hesten. Indeholder ingen forbudte stoffer, der er optegnet på doping listen. ..

179 DKK
Ekskl. Moms: 143 DKK

St. Hippolyt læderconditioner (inkl. spray)

Konditionerer og plejer læderet - indeholder ægte bivoks Tilfører naturlig glans, virker anti­statisk og støvafvisende. Trods den vandafvisende effekt kan læderet ånde og beskyttes..

125 DKK
Ekskl. Moms: 100 DKK

St. Hippolyt Læderrens (inkl. spray)

Til grundig rengøring, opfriskning samt desinfektion af læder Brugsklar opløsning til rengøring af alle glatte lædertyper. Også velegnet til hårdnakket snavs...

100 DKK
Ekskl. Moms: 80 DKK

St. Hippolyt Man-spray (inkl. spray)

Giver silkeglans og letter børstning I hårkosmetikken anvendes provitamin-D-Panthenol for at beskytte pels og de lange hår mod udtørring. Reducerer tillige forekomsten af spaltede ..

75 DKK
Ekskl. Moms: 60 DKK

St. Hippolyt shampoo

St. Hippolyt shampoo til grundig og skånsom rengøring Perfekt afstemt efter den sarte hestehud og beskytter således hud og hår mod udtørring. Giver glans til pels, hale og man.EFFE..

60 DKK
Ekskl. Moms: 48 DKK

Absorbine Ultrashield Fluespray 946 ml

Den bedst virkende fluespray på markedet. Skræmmer og skader myg, fluer, klæger, klæger, flåter, lus, bremser, mitter m.v.Produktet er godkendt af miljøstyrelsen til brug i Danmark..

399 DKK
Ekskl. Moms: 319 DKK

Alpine Antibac Gel

Denne multifunktionale zinkoxidgel har antiseptiske egenskaber og hjælper med at fjerne bakterier.Gelen hjælper med at genoprette balancen i hestens hud, især hvor huden var i kont..

148 DKK
Ekskl. Moms: 118 DKK

Alpine No Itch Balm

En polyvalent balsam til at stoppe kløe på hesteAlpine No Itch Balm er en meget beroligende balsam til heste, der er følsomme over for årstidens tilbagevendende hudirritationer, og..

249 DKK
Ekskl. Moms: 199 DKK

Alpine No Itch Shampoo

Denne shampoo er særligt velegnet til tør, kløende og irriteret hud og pels. Alpine  No Itch Shampoo er en mild behandling med den innovative Schweiziske ingrediens MYRAM..

326 DKK
Ekskl. Moms: 261 DKK

Citronella

Insektmiddel til reducering af insektstik Fordele ved Citronella Summer Horse Spray:Effektivt hudplejemiddel der indeholder lanolin og aloe vera, der beskytter og blødgør hude..

179 DKK
Ekskl. Moms: 143 DKK

Gletsjer Cooling Clay

Kølende ler til ben, led og senerGletsjer Cooling Clay er en poultice beriget med naturlige produkter, æteriske olier og mineraler, der langsomt afkøler stressede ben.De æteriske o..

342 DKK
Ekskl. Moms: 274 DKK

Gletsjer Water Liniment

Krop liniment til forfriskende og revitaliserendePuster nyt liv og lindrer overbelastede sener og muskler efter intens træning eller kraftig svedafsondring.Denne liniment er lavet ..

185 DKK
Ekskl. Moms: 148 DKK

Hoof Resilience & Shine, Black

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

175 DKK
Ekskl. Moms: 140 DKK

Hoof Resilience & Shine, Grøn (laurel)

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

187 DKK
Ekskl. Moms: 150 DKK

Hoof Resilience & Shine, Neutral

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

175 DKK
Ekskl. Moms: 140 DKK

Hydrafix Horse Lipstick

Områderne omkring mundvigen er særligt udsatte ved brug af bid, hvilket kan skabe irritation for nogle heste. Ligeledes vil følsomme områder omkring næse og mund være disponer..

105 DKK
Ekskl. Moms: 84 DKK

Leather Total Revitalizer

Neutral og transparent farve uden lugt. En unik formular til at pleje al læder og efterlade det lækkert blødt og glansfuldt uden at gøre læderet glat og klistrende. Produ..

207 DKK
Ekskl. Moms: 166 DKK

Perfectionist Shampoo

500 ml Heste shampooMulti-action renser og lysnerPerfectionist kropsvask er en meget koncentreret, forfriskende og dyb trensende shampoo.Denne shampoo er designet til at fjerne gen..

142 DKK
Ekskl. Moms: 114 DKK

Royal Shineness

Detangler der giver en smuk og glansfuld man og hale med en lækker duft af blomster. ..

147 DKK
Ekskl. Moms: 118 DKK

SOS Spot Spray

SOS Spot Spray er en hurtigt virkende og selvrensende shampoo som kan bruges til at holde hesten ren uden brug af vand. Ideel til "sidste-øjebliks" klargøring til stævner og s..

107 DKK
Ekskl. Moms: 86 DKK

UltraShield Green

Her har du det grønne alternativ til den effektive og originale fluespray UltraShield fra Absorbine. UltraShield Green indeholder 7 naturlige planteolier blandt andet citronel..

269 DKK
Ekskl. Moms: 215 DKK

PROFEET Rock Hard

NAF PROFEET ROCK HARD - STYRKER OG DESINFICERER BLØDE SÅLER. Desinficerer og hærder bløde hove og såler.Anvendes på svækket horn, bløde såler og inficerede stråler.Påføres hoven så..

189 DKK
Ekskl. Moms: 151 DKK