Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
Horsepro Fiber Plus, 25 kg

Et kalorieboost til hesten der skal bruge ekstra energi til hårdt arbejde eller til hesten der har svært ved at holde huld. HorsePro Fiber Plus er en videreudvikling af den originale fiberpille og kan supplere eller helt erstatte korn i hesten daglige foderration. Energien kommer udelukkende fra hørfrø, olie og letfordøjelige fibre. 
 Blandingen er ligeledes tilsat velsmagende urter som rosmarin, mynte og brændenælde samt bukkehorn, drue- og olivenkvas. Tilsat ølgær har et højt indhold af B-vitaminer og har en positiv effekt på pels og hove.  Stivelses- og sukkerindholdet i Horsepro Fiber Plus er ekstremt lavt og blandingen kan derfor trygt anvendes til heste der ikke tåler for meget af dette.


Sammensætning:
Sojaskaller, Maltpiller, Hørfrø, Vegetabilsk olie, Klidpiller, Lucernegrønpiller, Roepiller, Ølgær, Roemelasse, Monocalciumfosfat, Foderkridt, Fodersalt, Solvita E25000, Urteblanding
 
Fodringsvejledning
Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler og kan derfor gives efter behov – husk at suplere med vitaminer fra en anden kilde. Kan gives i tør eller opblødt form. I tør form anbefales det højest at tildel  100 g pr. 100 kg hest pr. måltid. Opblødt kan der gives 200 g pr. 100 kg hest pr. måltid.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Horsepro Fiber Plus, 25 kg

  • Brand: NAG
  • Model: Horsepro Fiber Plus., 25 kg
  • På lager
  • 249 DKK
  • Ekskl. moms: 199 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre