Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo

Julian & Jones

Vis:
Sorter efter:

Digest Boost

Et balanceret tarmsystem er basen for et godt resultat og en velfungerende hest. Der er mange faktorer der kan influere negativt på balancen i tarmen, fx stress, specifikt med..

458 DKK Ekskl. Moms: 366 DKK

Stomach Shield

Maveproblemer hos heste kan skabe problemer for dens præstation og velbefindende. Det er derfor essentielt at få normaliseret mave-tarm systemet, så hesten fungerer optimalt.&..

925 DKK Ekskl. Moms: 740 DKK

Alpine Antibac Gel

Denne multifunktionale zinkoxidgel har antiseptiske egenskaber og hjælper med at fjerne bakterier.Gelen hjælper med at genoprette balancen i hestens hud, især hvor huden var i kont..

148 DKK Ekskl. Moms: 118 DKK

Alpine No Itch Balm, 500 ml

En polyvalent balsam til at stoppe kløe på hesteAlpine No Itch Balm er en meget beroligende balsam til heste, der er følsomme over for årstidens tilbagevendende hudirritationer, og..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Alpine No Itch Shampoo

Denne shampoo er særligt velegnet til tør, kløende og irriteret hud og pels. Alpine  No Itch Shampoo er en mild behandling med den innovative Schweiziske ingrediens MYRAM..

326 DKK Ekskl. Moms: 261 DKK

Arti Flex

Sammen med chondroitin, glucosamin, msm, gurkemeje, mangan og DHA-kompleks i forening med Astaxanthin, som er en meget kraftfuld antioxidant, understøtter Arti Flex funktionen af l..

1.069 DKK Ekskl. Moms: 855 DKK

Breath!

Let anvendelig væske til støtte af luftveje generelt, under høj intensitet ved atletisk arbejde. De omhyggeligt udvalgte ingredienser i BREATH! Støtter den naturlige selvrense..

475 DKK Ekskl. Moms: 380 DKK

E-Lytes Boost

Sportsheste sveder kraftigt på grund af fysisk anstrengelse, stress, høje temperaturer såvel som under transport. Ved meget sved, er det ikke nok at tildele saltsten eller alm..

305 DKK Ekskl. Moms: 244 DKK

Gletsjer Cooling Clay

Kølende ler til ben, led og senerGletsjer Cooling Clay er en poultice beriget med naturlige produkter, æteriske olier og mineraler, der langsomt afkøler stressede ben.De æteriske o..

342 DKK Ekskl. Moms: 274 DKK

Gletsjer Water Liniment

Krop liniment til forfriskende og revitaliserendePuster nyt liv og lindrer overbelastede sener og muskler efter intens træning eller kraftig svedafsondring.Denne liniment er lavet ..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

Heparen+

Under arbejde producerer hestens krop oxidativ stress, fx frie radikaler og mælkesyre, som er destruktive over for kroppens celler. HEPAREN+ hjælper kroppen med at eliminere affald..

475 DKK Ekskl. Moms: 380 DKK

Hoof Resilience & Shine, Black

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

175 DKK Ekskl. Moms: 140 DKK

Hoof Resilience & Shine, Grøn (laurel)

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

187 DKK Ekskl. Moms: 150 DKK

Hoof Resilience & Shine, Neutral

En kombination er nøje udvalgte olier, der kan bruges til ødelagte, sensitive og skrøbelige hove. Forbedrer hovkvaliteten og øger hovvæksten og giver en optimal fugtighedsbala..

175 DKK Ekskl. Moms: 140 DKK

Hooves & Hair

Dårlige hove kan skyldes flere ting; genetik, fodring, forkert beskæring og skoning samt management. Nogle heste med meget dårlig hovkvalitet har brug for mange flere næringsstoffe..

696 DKK Ekskl. Moms: 557 DKK

Hydrafix Horse Lipstick

Områderne omkring mundvigen er særligt udsatte ved brug af bid, hvilket kan skabe irritation for nogle heste. Ligeledes vil følsomme områder omkring næse og mund være disponer..

105 DKK Ekskl. Moms: 84 DKK

Immuno Boost

Ved kørsel, stævner, ny opstaldning, nye heste i flokken osv., vil hesten angribes af virus, bakterier og parasitter udefra. Heste med et stærkt immunforsvar vil være mindre t..

475 DKK Ekskl. Moms: 380 DKK

Leather Total Revitalizer

Neutral og transparent farve uden lugt. En unik formular til at pleje al læder og efterlade det lækkert blødt og glansfuldt uden at gøre læderet glat og klistrende. Produ..

207 DKK Ekskl. Moms: 166 DKK

Mood Control

Ekstraordinært supplement til at reducere hormon-baseret reaktioner som aggression og nervøsitet hos heste og ponyer.Hormonel ubalance kan ofte lede til reduceret præstation, irrit..

560 DKK Ekskl. Moms: 448 DKK

Perfectionist Shampoo

500 ml Heste shampooMulti-action renser og lysnerPerfectionist kropsvask er en meget koncentreret, forfriskende og dyb trensende shampoo.Denne shampoo er designet til at fjerne gen..

142 DKK Ekskl. Moms: 114 DKK

Relax & Easy

RELAX & EASY begrænser stress og dens negative virkning på hestens krop, men uden at gøre hesten sløv, og påvirker dermed ikke dens præstation. RELAX & EASY kan hjælpe..

560 DKK Ekskl. Moms: 448 DKK

Royal Shineness

Detangler der giver en smuk og glansfuld man og hale med en lækker duft af blomster. ..

147 DKK Ekskl. Moms: 118 DKK

Show Prep

Veludviklet muskler kan være med til at afhjælpe problemer som stivhed og samtidig give styrke til kroppens samlede kapacitet. SHOW PREP er en unikt udviklet, naturlig mix af ..

1.205 DKK Ekskl. Moms: 964 DKK

SOS Spot Spray

SOS Spot Spray er en hurtigt virkende og selvrensende shampoo som kan bruges til at holde hesten ren uden brug af vand. Ideel til "sidste-øjebliks" klargøring til stævner og s..

107 DKK Ekskl. Moms: 86 DKK

Superhorze Booster Comfort

Kun heste med et godt og afbalanceret sind samt optimal krop kan levere toppræstationer på højeste niveau. Superhorze Booster Comfort er en pasta specielt udviklet til at give..

94 DKK Ekskl. Moms: 75 DKK

Superhorze Lactarecovery Liquid

En god regenerering er en af nøglerne for at få toppræstationer flere dage i træl. Superhorze Lactarecovery Liquid har en unik formulering af elektrolytter, urter, Vitamin E, ..

560 DKK Ekskl. Moms: 448 DKK

Vita E & Selenium

De enorme græssletter der fandtes for århundreder siden indeholdt alle de nødvendige næringsstoffer i balance.I dag på grund af begrænsede græsningsarealer, eller endda helet mange..

934 DKK Ekskl. Moms: 747 DKK

Vita Force

Vita Force fra Julian & Jones er udviklet med baggrund i erfaringer fra trænere, ryttere og dyrlæger. Det er det mest afbalancerede og berigende fodersupplement. Anvendes ..

526 DKK Ekskl. Moms: 421 DKK

Golden Oil Mix

..

1.120 DKK Ekskl. Moms: 896 DKK