Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Olier

Olier

Det er essentielt for hesten at få omega 3 og 6 fedtsyrer. I denne kategori finder du de bedste fedtsyretilskud i form af de rene råvarer, mix-produkter eller rene olier. 

Vis:
Sortering:

Equi Jewel, 20 kg

Specielt udviklet til at understøtte muskelsætning og foderstanden hos alle typer heste. Let fordøjeligt foder, der har et højt indhold af kalorier og protein. Baseret på stab..

449 DKK Ekskl. Moms: 359 DKK

LinaMix Plus

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Linamix Plus er et tilskudsfoder, som tildeles ved siden af den daglige foderration.Lin..

269 DKK Ekskl. Moms: 215 DKK

LinuStar

De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen ..

170 DKK Ekskl. Moms: 136 DKK

NAF Omega Oil

Indeholdende Omega-3, -6 og -9 fedtsyrer til bl.a. at understøtte pels- og hudfunktion Omega-3, -6 og -9 er en overordnet betegnelse for en række forskellige fedtsyrer. Omega 3 fe..

195 DKK Ekskl. Moms: 156 DKK

Rapsolie 5 liter Udgået

Rapsolie 5 liter

Koldpresset Rapsolie til heste Koldpresset rapsolie er nænsomt presset fra frøet og har kun haft den naturlige varmepåvirkning fra friktionen i pressen, og har derfor bevaret sit ..

174 DKK Ekskl. Moms: 139 DKK

Smart Linseed

Omega 3 og 6 fedtsyrer er essentielle for hesten, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem hestens daglige foderration, og har brug for et højere indhold af omega 3 end 6. I..

330 DKK Ekskl. Moms: 264 DKK