Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo

Kun det bedste til din hest hos Ll. Haspeholm Hestefoder

I 2003 overtog Martin Klonaris gården Ll. Haspeholm i Frederikssund med en drøm om at åbne en butik med speciale i hestefoder. Drømmen blev til virkelighed for landmanden fra den lille gård i Søsum, som i dag er indehaver af én af landets største og bedst sælgende hestefoderbutikker.
- Lad os få det sagt med det samme; vi forhandler KUN kvalitetsfoder. 

Oprindeligt startede butikken op udelukkende med produkter fra den anerkendte samarbejdspartner St. Hippolyt, men i dag er sortimentet udvidet med andre velkendte brands som Castle horse feeds , Brogaarden, Aveve mm. Derudover specialiseres der også i hunde- og kattemad. 
Virksomhedens stabile chauffører leverer til stalddøren i store områder af Sjælland – alt fra wrap i både store og små baller til fragtfrie gulerødder i det Nordsjællandske.

Egne produkter skal sætte virksomheden på landkortet

Drømmen stopper dog ikke her. Martin Klonaris vil gerne brede sig til hele landet med sit nye produkt Castle Horse feeds, der er udviklet i samarbejde med en lille mølle i England. 
- Baseret på naturlige fiberkilder har vi skabt tilskuds- og fuldfoderblandinger til det danske marked, som er prisvenligt og samtidigt lever op til vores høje standard. Vi satser stort på, at kunne levere de gode råvarer til stalde i hele Danmark i fremtiden.

Med Castle Horse feeds er Ll. Haspeholm Hestefoder ikke længere blot en stor butik, men også en grossistvirksomhed.

Fagligheden i top

Martin Kloranis er gift med Sanne og far til fire børn, der alle deltager i hestefoderlivet i den voksende virksomhed. Med speciale i grovfoder og tilskudsfoder lægger landmanden stor vægt på faglighed og service. 
- Vi sætter en ære i at finde det helt rigtige produkt til kunden. Derfor sætter vi os grundigt ind i de produkter, vi sælger. Vi bruger meget tid på at lave individuelle foderplaner, som passer til kundens behov. Der er ikke to kunder, der er ens og det er vigtigt for os, at bruge præcis den tid, som den enkelte kunde har brug for. Alle er ligeværdige og bliver hørt uanset om du har én eller 50 heste på stald. 

Ll. Haspeholm Hestefoder tilbyder også dækkenvask med afhentning og tilbagelevering, samt meget mere, du kan læse om på www.miniwrap.dk.