Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler

Her finder du alle vores produkter, som bidrager med de essentielle vitaminer og mineraler i koncentreret form til at dække din hests daglige behov. 

Vis:
Sortering:

Smart Balance

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

400 DKK Ekskl. Moms: 320 DKK

Agrobs NaturMineral

En helt naturlig mineraltilførselAGROBS NATURMINERAL har et meget højt indhold af livsvigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer. Selv ved en lav daglig tilførsel er det et vigtig..

240 DKK Ekskl. Moms: 192 DKK

Equilick vitamin og mineral

Koncentreret mineral- og vitamin tilskud. EQUILICK er et koncentreret mineral- og vitamin tilskud, hvor der er fokuseret på at give selv de højest ydende heste de nødvendige minera..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Equipellets basic med hørfrø og ølgær omega 3 & 6

Equipellet er en meget velsmagende pille til hesteEQUIPELLET mineral er et værdifult supplement der leverer sporstoffer og vitaminer samt varmebehandlet hørfrø (omega 3 & 6) og..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

Five Star Optimum 3 kg

NAF Optimum - 5 stjernet fodertilskud til hesteNAF Optimum er designet til fuldt dækkende tilskud tilKonkurrenceheste,Som booster til alle typer heste.Til heste som fodres primært ..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Foldbaljer equipro bite ban hvidløg

Indeholder hvidløgssulfater der modvirker sommereksem.EQUIPRO Bite Ban har det samme indhold af mineraler og vitaminer som EQUILICK, men er også tilsat hvidløgssulfater.EQUIPR..

339 DKK Ekskl. Moms: 271 DKK

Foldbaljer Equipro Standard

Komplet mineral- og vitamintilskud EQUIPRO Standard er en mineral og vitamin blanding, tilsat energi til heste og føl på græs. EQUIPRO Standard indeholder alle de nødvendige m..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde.højt indhold af kalcium og marine næringsstofbæ..

280 DKK Ekskl. Moms: 224 DKK

PRE ALPIN SeniorMineral

Mineralforsyning til seniorhestenKorn- og melassefri. Lavt indhold af stivelse og sukker FODRINGSANVISNING10-15 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. ..

285 DKK Ekskl. Moms: 228 DKK

Seaweed (Islandsk tang/havalger) 2kg.

NAF SEAWEED - HAVALGER (TANG) TIL HEST. Et dagligt tilskud med havalger,øger vitaliteten, styrker hestens immunforsvar, giver blank pels, og øger hornvæksten og giver stærkere..

139 DKK Ekskl. Moms: 111 DKK

SemperCube

SemperCube er en meget håndteringsvenlig mineralterning, der er særlig velegnet som mineraltilskud til heste på græs, hvor der ikke tildeles kraftfoder.nem dosering til hes..

425 DKK Ekskl. Moms: 340 DKK

Sure'n easy

Mineralbolsjer til udvoksede heste og ponyer på døgngræs Til udvoksede heste på døgngræs, hvor der ikke gives andre vitamin/mineral tilskud. Mangeårige ananlyser af græs i Dan..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Vita Force

Vita Force fra Julian & Jones er udviklet med baggrund i erfaringer fra trænere, ryttere og dyrlæger. Det er det mest afbalancerede og berigende fodersupplement. Anvendes ..

526 DKK Ekskl. Moms: 421 DKK