Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo

Nøjsomme

Nøjsomme

Hestefoder særligt velegnet til nøjsomme heste, der har behov for en lille mængde foder dagligt samt et foder med lavt indhold af energi. 

Vis:
Sorter efter:

EasiBeet roeflager, 20 kg

100 % mikroniseret umelasserede roefibre  i flager, der hurtigt og nemt opblødes i vand. Kan suge op til 5 gange så meget vand. Roefibre indeholder fibre som pektiner, de..

299 DKK
Ekskl. Moms: 239 DKK

Basic Supply, 10 kg

Koncentreret vitamin og mineral tilskud til den daglige fodringBasic supply tildeler hesten de livsnødvendige vitaminer og mineraler tilsammen med hestens daglige indtag af godt gr..

339 DKK
Ekskl. Moms: 271 DKK

Smart Meadow Mix

Fibre er kilden til en velfungerende hest!Smart Meadow Mix bidrager med: Høj fiberdiversitetLav andel af sukker og stivelseGod proteinkildeTangOmega 3 og 6Lav kalorieandelmikr..

195 DKK
Ekskl. Moms: 156 DKK

MK Gold Mix 15 kg

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kro..

290 DKK
Ekskl. Moms: 232 DKK

Smart Balance, 15 kg

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

430 DKK
Ekskl. Moms: 344 DKK
D&H Safe & Sound Udgået

D&H Safe & Sound

Fiberholdigt foder med meget lavt indhold af sukker og stivelseSafe & Sound har et lavt indhold af energi, sukker og stivelse og et højt indhold af fibre. Et højt fiberindhold ..

319 DKK
Ekskl. Moms: 255 DKK

EquiGard Müsli

EquiGard er en helt kornfri fibermüsli med lavt energiindhold til heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring.  denne müsli indeholder ingen korn o..

365 DKK
Ekskl. Moms: 292 DKK

EquiGard Pellets

EquiGard er en helt kornfri fiberpellet til heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring.  indeholder ingen korn og melasse ekstremt lavt indhold a..

430 DKK
Ekskl. Moms: 344 DKK

Glyx-Lobs, 1 kg

Er som de velkendte Lobs, meget velsmagende for hesten, selv om man har reduceret indholdet af sukker og stivelse. stivelses- og sukkerreduceret velegnet til allergikere velsm..

80 DKK
Ekskl. Moms: 64 DKK

Hesta Mix Nordic Classic

En fuldværdipellet med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde udgør..

390 DKK
Ekskl. Moms: 312 DKK

Hesta Mix Nordic Light

Mange heste tager let på ved tildeling af kraftfoder. Derfor er der udviklet en variant med lavt energiniveau men med et højt indhold af mikronæringsstoffer: HestaMix Light. Selv m..

415 DKK
Ekskl. Moms: 332 DKK

Hesta Mix Nordic Müsli

En fuldværdimüsli med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde udgør ..

325 DKK
Ekskl. Moms: 260 DKK
Optimal 5 - Leisure Balancer Udgået

Optimal 5 - Leisure Balancer

Brogaarden Optimal 5 - Leisure BalancerLille daglig fodermængdeLavt indhold af kalorierHøjt indhold af fibreLavt stivelsesindholdTilsat QLC antioxidanterLeisure Diet er et müslifod..

244 DKK
Ekskl. Moms: 195 DKK
Optimal 6 Icelandic Power Udgået

Optimal 6 Icelandic Power

Brogaarden Optimal Nr. 6 Icelandic PowerGiver langsom energi fra fibre og olieHøjt indhold af E-vitamin og selenMeget lavt stivelsesindholdIngen stivelse fra havreTilsat QLC antiox..

244 DKK
Ekskl. Moms: 195 DKK

Smart Zero Mix, 15 kg

NY OG FORBEDRET UDGAVE! Søger du et foder, som er 100 % kornfrit, men uden at gå på kompromis med hverken energi, protein og olie? Så er Smart Zero Mix svaret! Grundene t..

255 DKK
Ekskl. Moms: 204 DKK

Glyx Wiese Müsli

Fibermusli uden tilsatte vitaminer og mineraler - og lucernefri. Med denne musli får du mulighed for at tilføre den mængde, som er ønsket, og selv tilføre ekstra vitaminer og ..

285 DKK
Ekskl. Moms: 228 DKK

Hestabar

Nemt og velsmagende mineraltilskudHestabar er et praktisk og velsmagende vitamin- og mineraltilskud, som er lavet i barform, som er nem at tildele direkte på marken. Den er sæ..

320 DKK
Ekskl. Moms: 256 DKK
BESTILLINGSVARE
BESTILLINGSVARE
Muscle Fiber, 15 kg

Muscle Fiber, 15 kg

Græsfiberbaseret müsli med moderat proteinindholdSærligt velegnet til easykeepers, der har et højt proteinbehovTil heste med udfordringer i muskelstofskiftetVitamin- og mineralbeho..

285 DKK
Ekskl. Moms: 228 DKK
BESTILLINGSVARE
BESTILLINGSVARE
Muscle Protein, 25kg

Muscle Protein, 25kg

Fiberbaseret proteinfoder i pilleformSærligt velegnet til heste, der har behov for ekstra proteinTil heste med udfordringer i muskelstofskiftetVitamin- og mineralbehovet dækkes i k..

545 DKK
Ekskl. Moms: 436 DKK