Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Islænder

Islænder

Heri finder du alt basisfoder som er særligt velegnet til den islandske hest. 

Vis:
Sortering:

Hesta Mix Classic

En fuldværdipellet med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde u..

280 DKK Ekskl. Moms: 224 DKK

Hesta Mix Light

Mange heste tager let på ved tildeling af kraftfoder. Derfor er der udviklet en variant med lavt energiniveau men med et højt indhold af mikronæringsstoffer: HestaMix Light. Se..

360 DKK Ekskl. Moms: 288 DKK

Hesta Mix Müsli

En fuldværdimüsli med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde ud..

245 DKK Ekskl. Moms: 196 DKK

Icelander Mix Ikke på lager

Icelander Mix

Müsli til islandske hesteIcelander Mix er udviklet specielt til islandske heste og nøjsomme pony- og hesteracer. Foderet har et højt indhold af letfordøjelige fibre og olier af..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

MK Gold Mix 20kg

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kro..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Optimal Icelandic Power, 15 kg

Brogaarden Optimal Nr. 6 Icelandic PowerGiver langsom energi fra fibre og olieHøjt indhold af E-vitamin og selenMeget lavt stivelsesindholdIngen stivelse fra havreTilsat QLC antiox..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Smart Balance NY

Smart Balance

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

400 DKK Ekskl. Moms: 320 DKK