Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Fibre

Fibre

Fibre er hestens hovedernæring. I denne kategori finder du topkvalitets lucerne-, græsser- og roefibre-produkter, der kan afstemmes efter lige netop din hests behov. 

Vis:
Sortering:

Brogaardens Lucerne Mix

Brogaardens Lucerne Mix - uden melasse og tilsat hørfrøolie.Brogaardens Lucerne Mix: Uden melasse = Ingen overflødig sukkerTilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 &..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Fibre Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til de fleste heste og ponyerBestår blandt andet af mikroniserede (varmebehandlede) roefibre fra sukkerproduktionen, hvor sukkeret e..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Glyx-Mash

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ing..

165 DKK Ekskl. Moms: 132 DKK

Hartog Lucerne

Topkvalitets fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold og er velegnet til de fleste heste. Hartog Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein- o..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Haylage Complete Wraphø ca. 20kg

Allround produkt, lavet af skåret kvalitets høblandinger. Haylage Complete er velafbalanceret med fibre og protein, hvilket gør den ideel til heste i let til middel arbejde. Marker..

99 DKK Ekskl. Moms: 79 DKK

Luzerne Mix

Luzerne Mix er et hygiejnisk forarbejdet grovfoder med lucerne og grønhavre. Meget anvendelig og praktisk emballeret. skånsomt tørret høj hygiejnestatus ensartet kvalitet ..

190 DKK Ekskl. Moms: 152 DKK

Natureal Lucerne Udgået

Natureal Lucerne

Produktet er udgået fra vores sortiment prøv i stedet MK Lucerne Gold, 15 kgNATURAL LUCERNE er en god, naturlig energi, protein og lysin kilde til heste, særligt velegnet til ..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Palatin Glyx-Wiese Høcobs

Meget varieret blanding af græsser og urter fra området ved Bodensøen.Ideelle klimatiske betingelser, artsrige græsarealer og en skånsom høst- og tørreproces udgør grundlaget for S..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

PRE ALPIN Aspero

Til heste, der er særligt følsomme over for stivelse og sukker (fx ved forfangenhed, nyreslag, EMS, PSSM). Til heste, der har et højt energibehov som erstatning for korn. I ste..

285 DKK Ekskl. Moms: 228 DKK

PRE ALPIN Compact - praktisk stævnefodring

Til hårdtarbejdende heste i stedet for almindeligt grovfoder eller som supplement for at give den daglige fodring et kvalitetsmæssigt løft. Presset i kompakte blokke for at re..

250 DKK Ekskl. Moms: 200 DKK

PRE ALPIN LuzerneCobs

Velkendt grovfoder til heste!Leverandør af protein og energi i højeste kvalitet. Melassefri, lavt indhold af stivelse og fruktan.Højt kalciumindhold for sund knogleudvikling. ..

225 DKK Ekskl. Moms: 180 DKK

Pre Alpin Protein Light 15 kg.

Grovfoder med lavt proteinindhold i flageform - UDEN URTER Velegnet til allergikere, lever- og nyreproblemer samt til heste, der har behov for en fodring med lavt proteinindho..

220 DKK Ekskl. Moms: 176 DKK

PRE ALPIN Senior

Til heste, der har svært ved at æde almindeligt hø og grovfoder. Til dækning af hestens energibehov sammen med eller i stedet for almindeligt grovfoder og for korn. Fintsnitte..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

PRE ALPIN WiesenFlakes

Ved svigtende tarmperistaltik, der kan føre til forstoppelse, til heste, der plages af kolik, luftvejsproblemer pga. skimmelsvampe og støv, til ældre heste med nedslidt tandsæt..

240 DKK Ekskl. Moms: 192 DKK

Speedi Beet, 20 kg

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til alle typer heste og ponyerBestår af varmebehandlede roefibre fra sukkeroer, hvor sukkeret er fjernet. Det er 95% sukkerfrit. Spe..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

MK Fibre Pellets 15kg

Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets svaret. MK Fibre Pellets e..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

MK Lucerne Gold, 15 kg

MK Lucerne Gold er en af de aller fineste lucerne, der er snittet i optimal længde for at give hesten den rette tyggetid. For at sikre et så højt næringsindhold som muligt, bruges ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK