Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo

Lucerne/fibre

Lucerne/fibre

Fibre er hestens hovedernæring. I denne kategori finder du topkvalitets lucerne-, græsser- og roefibre-produkter, der kan afstemmes efter lige netop din hests behov. 

Vis:
Sorter efter:

Smart Meadow Mix

Fibre er kilden til en velfungerende hest!Smart Meadow Mix bidrager med: Høj fiberdiversitetLav andel af sukker og stivelseGod proteinkildeTangOmega 3 og 6Lav kalorieandelmikr..

185 DKK
Ekskl. Moms: 148 DKK
NY OG FORBEDRET VERSION
NY OG FORBEDRET VERSION
MK Fibre Pellets 15kg

MK Fibre Pellets 15kg

NY OG FORBEDRET VERSION Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets sv..

175 DKK
Ekskl. Moms: 140 DKK
NY OG FORBEDRET VERSION
NY OG FORBEDRET VERSION
MK Lucerne Gold

MK Lucerne Gold

MK Lucerne Gold er en premium lucerne, hvor lucerne ikke bare er tyggetid, men også skal bidrage med de rette næringsstoffer til hesten. For at sikre et så højt næringsindhold..

185 DKK
Ekskl. Moms: 148 DKK

AlpenGrün Müsli

AlpenGrün Müsli er velegnet til alle heste og med sin særlige sammensætning, giver den et værdifuldt løft til hestens daglige fodring. som krybbefoder sammen med NaturMineral el..

315 DKK
Ekskl. Moms: 252 DKK

Glyx Mash 5 kg

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ingredi..

200 DKK
Ekskl. Moms: 160 DKK

Glyx Mash, 15 kg

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ingredi..

270 DKK
Ekskl. Moms: 216 DKK

Glyx Wiese Høcobs

En blanding af 40 forskellige græsser og urter fra området ved Bodense.Ideelle klimatiske betingelser, artsrige græsarealer og en skånsom høst- og tørreproces udgør grundlaget for ..

225 DKK
Ekskl. Moms: 180 DKK

Glyx Wiese Luzerne Mix

Luzerne Mix er et hygiejnisk forarbejdet grovfoder med lucerne og grønhavre. Meget anvendelig og praktisk emballeret. skånsomt tørret høj hygiejnestatus ensartet kvalitet høj..

205 DKK
Ekskl. Moms: 164 DKK

Grovfoderanalyse

Få lavet en grovfoderanalyse, så du ved, hvad dit grovfoder indeholder af energi, sukker, protein, mineraler m.m. Få at få lagt en korrekt foderplan er det nødvendigt at vide,..

1.085 DKK
Ekskl. Moms: 868 DKK

Kvalitets miniwrap 20 kg

Lækker wrap høstet fra kvalitetes græssorter. Korrekt afbalanceret med fibre, protein og energi, hvilket gør den ideel til heste i let til middel arbejde. Markerne er udlagt med la..

109 DKK
Ekskl. Moms: 87 DKK

Kvalitets miniwrap Elite 20 kg

Lækker wrap høstet fra kvalitetes græssorter. Korrekt afbalanceret med fibre, protein og energi, hvilket gør den ideel til heste i moderat til hårdt arbejde samt heste, der kræver ..

109 DKK
Ekskl. Moms: 87 DKK

PRE ALPIN Aspero

Et fantastisk produkt baseret på 60 forskellige græsser og urter (uden lucerne), som giver en god tyggetid for hesten. Høstet skånsomt så fibrene er bløde. Ingen tilsat s..

325 DKK
Ekskl. Moms: 260 DKK

PRE ALPIN Compact - praktisk stævnefodring

Til hårdtarbejdende heste i stedet for almindeligt grovfoder eller som supplement for at give den daglige fodring et kvalitetsmæssigt løft. Presset i kompakte blokke for at reduce..

270 DKK
Ekskl. Moms: 216 DKK

PRE ALPIN LuzerneCobs

Velkendt grovfoder af lucerne presset i cobs til heste!Leverandør af protein og energi i højeste kvalitet. Melassefri, lavt indhold af stivelse og fruktan.Højt kalciumindhold for s..

260 DKK
Ekskl. Moms: 208 DKK

Pre Alpin Protein Light Flakes

Grovfoder med lavt proteinindhold i flageform - UDEN URTER Velegnet til allergikere, lever- og nyreproblemer samt til heste, der har behov for en fodring med lavt proteinindho..

235 DKK
Ekskl. Moms: 188 DKK

PRE ALPIN Senior

Til heste, der har svært ved at æde almindeligt hø og grovfoder. Til dækning af hestens energibehov sammen med eller i stedet for almindeligt grovfoder og for korn. Fintsnittet i ..

205 DKK
Ekskl. Moms: 164 DKK

PRE ALPIN WiesenFlakes

Ved svigtende tarmperistaltik, der kan føre til forstoppelse, til heste, der plages af kolik, luftvejsproblemer pga. skimmelsvampe og støv, til ældre heste med nedslidt tandsæt ell..

265 DKK
Ekskl. Moms: 212 DKK

Roepiller NAG 25 kg

Super gode fibre i form af pektiner, der stabiliserer tarmmiljøet. Har en meget høj sugeevne! Må ikke udfodres tørt. Produktet blandes med vand og udfodres først når pill..

119 DKK
Ekskl. Moms: 95 DKK

Glyx Wiese Müsli

Fibermusli uden tilsatte vitaminer og mineraler - og lucernefri. Med denne musli får du mulighed for at tilføre den mængde, som er ønsket, og selv tilføre ekstra vitaminer og ..

245 DKK
Ekskl. Moms: 196 DKK

Glyx Wiese Senior Fiber

Glyx Wiese Senior Fiber er 40 forskellige græsser og urter, der er fintsnittet. Optimalt til heste med dårlige tænder eller ringe optag. Kan erstatte grovfoder hvis nødve..

190 DKK
Ekskl. Moms: 152 DKK

Gras Mix

Et narturligt produkt, tilsat en kombination af olie og melasse. Blandingen har et moderat energi- og proteinindhold. Ved at blande Hartog Gras-Mix med krybbefoderet vil det øge ty..

189 DKK
Ekskl. Moms: 151 DKK

Horsepro Fiber Plus, 25 kg

Et kalorieboost til hesten der skal bruge ekstra energi til hårdt arbejde eller til hesten der har svært ved at holde huld. HorsePro Fiber Plus er en videreudvikling af den origina..

209 DKK
Ekskl. Moms: 167 DKK

Brogaarden Lucerne Mix

Brogaardens Lucerne Mix - uden melasse og tilsat hørfrøolie.Brogaardens Lucerne Mix: Uden melasse = Ingen overflødig sukkerTilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 &..

199 DKK
Ekskl. Moms: 159 DKK

Fibre Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til de fleste heste og ponyerBestår blandt andet af mikroniserede (varmebehandlede) roefibre fra sukkerproduktionen, hvor sukkeret er fj..

299 DKK
Ekskl. Moms: 239 DKK

Hartog Lucerne

Topkvalitets fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold og er velegnet til de fleste heste. Hartog Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein- og ka..

199 DKK
Ekskl. Moms: 159 DKK

Speedi Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til alle typer heste og ponyerBestår af varmebehandlede roefibre fra sukkeroer, hvor sukkeret er fjernet. Det er 95% sukkerfrit. Speedi-..

249 DKK
Ekskl. Moms: 199 DKK