Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Lucerne/fibre

Lucerne/fibre

Fibre er hestens hovedernæring. I denne kategori finder du topkvalitets lucerne-, græsser- og roefibre-produkter, der kan afstemmes efter lige netop din hests behov. 

Vis:
Sorter efter:

MK Fibre Pellets 15kg

Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets svaret. MK Fibre Pellets e..

169 DKK
Ekskl. Moms: 135 DKK

MK Lucerne Gold

MK Lucerne Gold er en af de aller fineste lucerne, der er snittet i optimal længde for at give hesten den rette tyggetid. For at sikre et så højt næringsindhold som muligt, bruges ..

179 DKK
Ekskl. Moms: 143 DKK

AlpenGrün Müsli

AlpenGrün Müsli er velegnet til alle heste og med sin særlige sammensætning, giver den et værdifuldt løft til hestens daglige fodring. som krybbefoder sammen med NaturMineral elle..

285 DKK
Ekskl. Moms: 228 DKK

Glyx Mash

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ingredi..

260 DKK
Ekskl. Moms: 208 DKK

Glyx Mash 5 kg

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ingredi..

165 DKK
Ekskl. Moms: 132 DKK

Glyx-Wiese Høcobs

Meget varieret blanding af græsser og urter fra området ved Bodensøen.Ideelle klimatiske betingelser, artsrige græsarealer og en skånsom høst- og tørreproces udgør grundlaget for S..

215 DKK
Ekskl. Moms: 172 DKK

Grovfoderanalyse

Få lavet en grovfoderanalyse, så du ved, hvad dit grovfoder indeholder af energi, protein, mineraler m.m. Få at få lagt en korrekt foderplan er det nødvendigt at vide, hvad di..

995 DKK
Ekskl. Moms: 796 DKK

Kvalitets miniwrap 20 kg

Lækker wrap høstet fra kvalitetes græssorter. Korrekt afbalanceret med fibre, protein og energi, hvilket gør den ideel til heste i let til middel arbejde. Markerne er udlagt med la..

109 DKK
Ekskl. Moms: 87 DKK

Kvalitets miniwrap Elite 20 kg

Lækker wrap høstet fra kvalitetes græssorter. Korrekt afbalanceret med fibre, protein og energi, hvilket gør den ideel til heste i moderat til hårdt arbejde samt heste, der kræver ..

109 DKK
Ekskl. Moms: 87 DKK

Luzerne Mix

Luzerne Mix er et hygiejnisk forarbejdet grovfoder med lucerne og grønhavre. Meget anvendelig og praktisk emballeret. skånsomt tørret høj hygiejnestatus ensartet kvalitet højt ene..

190 DKK
Ekskl. Moms: 152 DKK

PRE ALPIN Aspero

Et fantastisk produkt baseret på 60 forskellige græsser og urter (uden lucerne), som giver en god tyggetid for hesten. Høstet skånsomt så fibrene er bløde. Ingen tilsat s..

285 DKK
Ekskl. Moms: 228 DKK

PRE ALPIN Compact - praktisk stævnefodring

Til hårdtarbejdende heste i stedet for almindeligt grovfoder eller som supplement for at give den daglige fodring et kvalitetsmæssigt løft. Presset i kompakte blokke for at reducer..

250 DKK
Ekskl. Moms: 200 DKK

PRE ALPIN LuzerneCobs

Velkendt grovfoder af lucerne presset i cobs til heste!Leverandør af protein og energi i højeste kvalitet. Melassefri, lavt indhold af stivelse og fruktan.Højt kalciumindhold for s..

225 DKK
Ekskl. Moms: 180 DKK

Pre Alpin Protein Light 15 kg.

Grovfoder med lavt proteinindhold i flageform - UDEN URTER Velegnet til allergikere, lever- og nyreproblemer samt til heste, der har behov for en fodring med lavt proteinindho..

220 DKK
Ekskl. Moms: 176 DKK

PRE ALPIN Senior

Til heste, der har svært ved at æde almindeligt hø og grovfoder. Til dækning af hestens energibehov sammen med eller i stedet for almindeligt grovfoder og for korn. Fintsnittet i l..

185 DKK
Ekskl. Moms: 148 DKK

PRE ALPIN WiesenFlakes

Ved svigtende tarmperistaltik, der kan føre til forstoppelse, til heste, der plages af kolik, luftvejsproblemer pga. skimmelsvampe og støv, til ældre heste med nedslidt tandsæt ell..

240 DKK
Ekskl. Moms: 192 DKK

Roepiller NAG 25 kg

..

119 DKK
Ekskl. Moms: 95 DKK

Glyx Wiese Müsli

Fibermusli uden tilsatte vitaminer og mineraler - og lucernefri. Med denne musli får du mulighed for at tilføre den mængde, som er ønsket, og selv tilføre ekstra vitaminer og ..

230 DKK
Ekskl. Moms: 184 DKK

Glyx Wiese Senior Faser

Glyx Wiese Senior Faser er 40 forskellige græsser og urter, der er fintsnittet. Optimalt til heste med dårlige tænder eller ringe optag. Kan erstatte grovfoder hvis nødve..

180 DKK
Ekskl. Moms: 144 DKK

Brogaarden Lucerne Mix

Brogaardens Lucerne Mix - uden melasse og tilsat hørfrøolie.Brogaardens Lucerne Mix: Uden melasse = Ingen overflødig sukkerTilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 &..

179 DKK
Ekskl. Moms: 143 DKK

Fibre Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til de fleste heste og ponyerBestår blandt andet af mikroniserede (varmebehandlede) roefibre fra sukkerproduktionen, hvor sukkeret er fj..

299 DKK
Ekskl. Moms: 239 DKK

Hartog Lucerne

Topkvalitets fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold og er velegnet til de fleste heste. Hartog Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein- og ka..

179 DKK
Ekskl. Moms: 143 DKK

Speedi Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til alle typer heste og ponyerBestår af varmebehandlede roefibre fra sukkeroer, hvor sukkeret er fjernet. Det er 95% sukkerfrit. Speedi-..

249 DKK
Ekskl. Moms: 199 DKK