Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Hestefoder

Hestefoder

Lad det være sagt med det samme; Vi forhandler kun kvalitetsfoder til heste! For os er hestefoder en tillidssag, og vi forhandler kun friskt hestefoder fra Castle Horse Feeds, St.Hippolyt, Equifirst, Aveve og Brogaarden.

Du vil selvfølgelig også kunne finde havre, saltsten og hestebolcher i butikken.


Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sortering:

Condition Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et velsmagende kvalitetsfoder i piller til understøttelse af hestens præstation og vitalitet.Condition & Show Cubes bidrager med forhøjet ener..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Agrobs NaturMineral

En helt naturlig mineraltilførselAGROBS NATURMINERAL har et meget højt indhold af livsvigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer. Selv ved en lav daglig tilførsel er det et vigtig..

240 DKK Ekskl. Moms: 192 DKK

Aveve All-In Soup

Kornfri mash til alle typer heste med behov for et sundt ekstramåltid Kornfri mash, der indeholder vitaminer og mineraler. Er ideelt til heste, der er sensitive overfor sukker..

259 DKK Ekskl. Moms: 207 DKK

Aveve Vitabar

Vitabar mineralgodbidder til heste på sommergræs mm. Meget økonomisk i brug30 dages forbrug til 1 stor hest ..

109 DKK Ekskl. Moms: 87 DKK

Balance Mix

Müsli-blanding til heste i let til middel arbejdeDenne blanding indeholder en stor del fibre, som sikrer hesten et velfungerende tarmsystem. Et lavt indhold af sukker og et rela..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Breed Mix

Müsli til drægtige/diegivende hopperBreed Mix er udviklet til at dække behovet hos drægtige hopper i de sidste 3 måneder af drægtigheden, samt i laktationsperioden, hvor føllet..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Brogaardens Lucerne Mix

Brogaardens Lucerne Mix - uden melasse og tilsat hørfrøolie.Brogaardens Lucerne Mix: Uden melasse = Ingen overflødig sukkerTilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 &..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Build up cubes

Unghesten der skal til forbesigtigelse eller kåring, har ofte brug for lidt ekstra hjælp til at opbygge muskler og tilstrækkelig kondition. Heste der har været syge igennem et ..

230 DKK Ekskl. Moms: 184 DKK

Calm Mix

Allround sports mix uden havreCalm mix har et lavt indhold af protein og er derfor ideelt til heste der er sensitiveoverfor protein. Blandingen indeholder ikke havre eller pill..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Classic Robust Udgået

Classic Robust

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og smagfuldt muslifoder, der indeholder dampvalset byg og havre, luce..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Condition Mix

Til heste i boksro, heste i let træning eller heste med et lavt fodringsbehovCondition Mix indeholder alle nødvendige ingredienser til heste i let træning. Med blandingen får h..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

D&H Equine sensitive, 18 kg

Et foder med lavt stivelsesindhold uden byg og melasse Equine Sensitive er et ekstruderet (varmebehandlet), pelleteret foder, der har et lavt energiindhold (kalorieindhold..

279 DKK Ekskl. Moms: 223 DKK

D&H Fibre Performance

Topkvalitets fiberblanding tilsat urter (tidligere kendt som Fiber P) En fiberblanding med højt energi- og protein-indhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance ..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

D&H Safe & Sound, 18 kg

Fiberholdigt foder med meget lavt indhold af sukker og stivelseSafe & Sound har et lavt indhold af energi, sukker og stivelse og et højt indhold af fibre. Et højt fiberindh..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

Devils Relief

Devil's Relief fra NAF er en urtetinktur med venustorn (Djævleklo) og flere andre urter til heste.Anvendes til heste med stive led.Også meget egnet til ældre heste.Bitterstoffe..

279 DKK Ekskl. Moms: 223 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Diamond Cool Cubes er et fuldt balanceret pelleteret foder til både heste og ponyer uden indhold af hele korn. Med Diamond Cool Cubes får du et fiberrigt foder, der giver din ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Emerald Cool Mix 20kg

Den gode "gammeldaws" engelske müsli-blanding, som kan bruges til alle typer heste.  Emerald Cool Mix er havrefri med et moderat indhold af stivelse og sukker. Et godt produkt..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Energy Mix

Top sport mix til præstationer hvor udholdenhed er nødvendigt Energy mix er velegnet til heste der har brug for udholdenhed.Det høje fedtindhold, fra LinexPlus, sikrer en lang..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Energy omega 3 Udgået

Energy omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Velsmagende müsli med højt energiniveau, som er rig på Omega 3, vitaminer, mineraler og..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Equi Jewel, 20 kg

Specielt udviklet til at understøtte muskelsætning og foderstanden hos alle typer heste. Let fordøjeligt foder, der har et højt indhold af kalorier og protein. Baseret på stab..

449 DKK Ekskl. Moms: 359 DKK

EquiGard Müsli

EquiGard er en helt kornfri fibermüsli til en energimoderat ernæring af heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring. Til denne gruppe hører heste med E..

300 DKK Ekskl. Moms: 240 DKK

EquiGard Pellets

EquiGard er en helt kornfri fiberpellet til en energimoderat ernæring af heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring. Til denne gruppe hører heste med ..

340 DKK Ekskl. Moms: 272 DKK

EquiLac Müsli

Udviklet på basis af årelange erfaringer i fuldblodsavlen. Førsteklasses foder til avlshoppen fra 8. drægtighedsmåned afbalanceret protein-/energiforhold med urter, havalge..

245 DKK Ekskl. Moms: 196 DKK

EquiLac Pellets

Udviklet på basis af årelange erfaringer i fuldblodsavlen. Førsteklasses foder til avlshoppen fra 8. drægtighedsmåned afbalanceret protein-/energiforhold med urter, havalge..

270 DKK Ekskl. Moms: 216 DKK

Equilick vitamin og mineral

Koncentreret mineral- og vitamin tilskud. EQUILICK er et koncentreret mineral- og vitamin tilskud, hvor der er fokuseret på at give selv de højest ydende heste de nødvendige minera..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Equipellets basic med hørfrø og ølgær omega 3 & 6

Equipellet er en meget velsmagende pille til hesteEQUIPELLET mineral er et værdifult supplement der leverer sporstoffer og vitaminer samt varmebehandlet hørfrø (omega 3 & 6) og..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

Fibre Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til de fleste heste og ponyerBestår blandt andet af mikroniserede (varmebehandlede) roefibre fra sukkerproduktionen, hvor sukkeret e..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Fibre performance

En fiberblanding med højt energi- og proteinindhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance består af bl.a. snittet lucerne, snittet græs og varmebehandlede kornsor..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Five Star Optimum 3 kg

NAF Optimum - 5 stjernet fodertilskud til hesteNAF Optimum er designet til fuldt dækkende tilskud tilKonkurrenceheste,Som booster til alle typer heste.Til heste som fodres primært ..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Foderøse

Foderøse til hestefoder med St. Hippolyt logo og med vægtangivelser..

40 DKK Ekskl. Moms: 32 DKK

FohlenGold

Følfoder til helt særlige kravØVELSE GØR MESTER!Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen v..

300 DKK Ekskl. Moms: 240 DKK

Foldbaljer equipro bite ban hvidløg

Indeholder hvidløgssulfater der modvirker sommereksem.EQUIPRO Bite Ban har det samme indhold af mineraler og vitaminer som EQUILICK, men er også tilsat hvidløgssulfater.EQUIPR..

339 DKK Ekskl. Moms: 271 DKK

Foldbaljer Equipro Standard

Komplet mineral- og vitamintilskud EQUIPRO Standard er en mineral og vitamin blanding, tilsat energi til heste og føl på græs. EQUIPRO Standard indeholder alle de nødvendige m..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde. højt indhold af kalcium og marine næringsstofbæ..

280 DKK Ekskl. Moms: 224 DKK

Glyx-Lobs -lonfrie godbidder m/lav sukker og stivelse

Er som de velkendte Lobs, meget velsmagende for hesten, selv om man har reduceret indholdet af sukker og stivelse. stivelses- og sukkerreduceret velegnet til allergikere v..

62 DKK Ekskl. Moms: 50 DKK

Glyx-Mash

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ing..

165 DKK Ekskl. Moms: 132 DKK

Grovfoderanalyse

For at kunne udarbejde en korrekt foderplan er det nødvendigt at vide, hvordan staldens grovfoder er. ..

700 DKK Ekskl. Moms: 560 DKK

Grow Mix

Blanding til unge hesteGrow Mix er udviklet specielt til unge heste i vækst. Grow Mix sikrer føl og ungheste optimale vilkår for en sund vækst og derved mulighed for at udvikle..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Hartog Lucerne

Topkvalitets fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold og er velegnet til de fleste heste. Hartog Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein- o..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Haylage Complete Wraphø ca. 20kg

Allround produkt, lavet af skåret kvalitets høblandinger. Haylage Complete er velafbalanceret med fibre og protein, hvilket gør den ideel til heste i let til middel arbejde. Marker..

99 DKK Ekskl. Moms: 79 DKK

Hesta Mix Classic

En fuldværdipellet med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde u..

280 DKK Ekskl. Moms: 224 DKK

Hesta Mix Light

Mange heste tager let på ved tildeling af kraftfoder. Derfor er der udviklet en variant med lavt energiniveau men med et højt indhold af mikronæringsstoffer: HestaMix Light. Se..

360 DKK Ekskl. Moms: 288 DKK

Hesta Mix Müsli

En fuldværdimüsli med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde ud..

245 DKK Ekskl. Moms: 196 DKK

High Fiber Cubes 20 kg

High Fibre Cubes er et foder baseret på højkvalitets fibre fra mange forskellige kilder, så de dermed bidrager positivt til hestens mikroorganismer i bagtarmen, ligesom der er ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Icelander Mix

Müsli til islandske hesteIcelander Mix er udviklet specielt til islandske heste og nøjsomme pony- og hesteracer. Foderet har et højt indhold af letfordøjelige fibre og olier af ..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Int. Sports Champions Claim

Denne produktlinie til topsporten er udviklet i samarbejde med Kentucky Equine Research Institute (KER), der var officiel kompetencepartner og leverandør ved de Olympiske L..

255 DKK Ekskl. Moms: 204 DKK

Irish Mash

Denne yderst velsmagende blanding, der er så let at tilberede, stimulerer fordøjelsen og stofskiftet og bør altid være en del af foderplanen på hviledage, under pelsskiftet, ef..

230 DKK Ekskl. Moms: 184 DKK

Licki

Licki fra St. HippolytMineralsammensætning er tilpasset heste. Mineralsliksten kan ikke erstatte fodring med et varieret, fulddækkende tilskudsfoder.FODRINGSANVISNINGDette miner..

50 DKK Ekskl. Moms: 40 DKK

Light Mix

Let fordøjelig blandingUndgå risikoen for at din hest bliver overvægtig – uden at sulte den. Light Mix er en letfordøjelig blanding til heste og ponyer med risiko for at tage på..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

LinaMix Plus

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Linamix Plus er et tilskudsfoder, som tildeles ved siden af den daglige foderration.Lin..

269 DKK Ekskl. Moms: 215 DKK

Lobs

Lobs hestegodbidder udgør et sundt alternativ til de mere traditionelle hestebolcher. værdifulde råvarer lavt kulhydratindhold uden værdiløse fyldstoffer ..

52 DKK Ekskl. Moms: 42 DKK

Luzerne Mix

Luzerne Mix er et hygiejnisk forarbejdet grovfoder med lucerne og grønhavre. Meget anvendelig og praktisk emballeret. skånsomt tørret høj hygiejnestatus ensartet kvalitet højt ..

190 DKK Ekskl. Moms: 152 DKK

Magnitude

Magnitude indeholder indeholder en høj optagelig form af magnesium, og kan gives til hesten eller ponyen dagligt. På konkurrence-dage, kan So Kalm Paste bruges som en "før delta..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK

Majsflager

100% majsflager, der har et højt energiindhold i forhold til et lavt indhold af protein. Hesten kan udnytte dette fuldstændigt, når majskernen er tilstrækkeligt forklistret før ..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

MetaDiät - aflastning af lever og nyrer

Til heste med lever- og nyreproblemer er Meta Diät et meningsfyldt alternativ til normalt kraftfoder.Det udmærker sig ved at indeholde et aflastningsorienteret udvalg af energi-..

515 DKK Ekskl. Moms: 412 DKK

Minibigballe - Wraphø 350 kg

Wraphø til større hestehold ca. 350kg.Bemærk: Dette produkt har et minimum antal på 8 stk.Mindre antal kan afhentes på matriklenLevering: Vi leverer med minitruck uden meromko..

550 DKK Ekskl. Moms: 440 DKK

Miniwrap ca. 20 kg.

Castle Haylage Wrap Castle Haylage miniwrap hø dyrkes i Lincolnshire GB af vores professionelle samarbejdspartner Baillie Haylage.Baillie Hayledge er NOPS certificeret og produkte..

99 DKK Ekskl. Moms: 79 DKK

MK Condition Show Mix 20kg

MK Condition & Show Mix er en højkvalitets müsli-blanding velegnet til heste i moderat til hård træning. MK Condition & Show Mix er baseret på højkvalitets græsfibre med et..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

MK Cool Minty Mix 20kg

Med MK Cool Minty Mix får du et produkt, hvor råvarerne er i højsæde og understøtter din hests vitalitet over-all. Med en høj andel af råfibre fra blandt andet High Fibre græsp..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK