Hestefoder

Lad det være sagt med det samme; Vi forhandler kun kvalitetsfoder! For os er foder en tillidssag og vi forhandler kun friskt foder fra Castle Horse Feeds, St.Hippolyt, Equifirst, Aveve og Brogaarden.

Du vil selvfølgelig også kunne finde havre, saltsten og hestebolcher i butikken.


Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sortering:

Anti-Stress Kräutterpellets NB: Indeholder baldrian

Urteblanding med baldrian og magnesiumVed nervøsitet, genstridighed, manglende arbejds­glæde og stress.Virker stressdæmpende og forbedrer koncentrationsevnen.Beroligende urter samt..

315 DKK Ekskl. Moms: 252 DKK

Aveve All-In Soup

Kornfri mash til alle typer heste med behov for et sundt ekstramåltid Kornfri mash, der indeholder vitaminer og mineraler. Er ideelt til heste, der er sensitive overfor sukker o..

259 DKK Ekskl. Moms: 207 DKK

Aveve Vitabar

Vitabar mineralgodbidder til heste på sommergræs mm. Meget økonomisk i brug30 dages forbrug til 1 stor hest ..

109 DKK Ekskl. Moms: 87 DKK

Balance Mix

Müsli-blanding til heste i let til middel arbejdeDenne blanding indeholder en stor del fibre, som sikrer hesten et velfungerende tarmsystem. Et lavt indhold af sukker og et rela..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Beta-Caroten-Hvidløg

ß-caroten, der findes i friskt græs og i hø, nedbrydes langsomt under lagringen. Avlshestens særlige behov for ß-caroten kan således ikke dækkes gennem foderet, og der kan opstå..

350 DKK Ekskl. Moms: 280 DKK

Breed Mix

Müsli til drægtige/diegivende hopperBreed Mix er udviklet til at dække behovet hos drægtige hopper i de sidste 3 måneder af drægtigheden, samt i laktationsperioden, hvor føllet ..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Breeding Optigrow Udgået

Breeding Optigrow

Produktet er udgået. Se i relateret produkt hvad vi anbefaler i stedet.Letfordøjeligt og varmebehandlet korn (majs og byg), extruderet hørfrø og probiotiske gærkulturer til at o..

219 DKK Ekskl. Moms: 175 DKK

Breeding safegrow Udgået

Breeding safegrow

Produktet er udgået. Se i relateret produkt hvad vi anbefaler i stedet.Safegrow indeholder kun 12% stivelse og er samtidig meget koncentreret. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Ene..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Brogaarden Elektrolytter

En blanding indeholdende organiske- og uorganiske mineraler samt E-vitamin til at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Velegnet til heste i hårdt arbejde, ved tra..

119 DKK Ekskl. Moms: 95 DKK

Brogårdens luzerne mix

Uden melasse = Ingen overflødig sukker Tilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 & 9 fedtsyrer Brogaarden Lucerne Mix giver øget tyggetid til gavn for mavefunktionen. ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Build up cubes

Unghesten der skal til forbesigtigelse eller kåring, har ofte brug for lidt ekstra hjælp til at opbygge muskler og tilstrækkelig kondition. Heste der har været syge igennem et s..

230 DKK Ekskl. Moms: 184 DKK

C'Real Basics Balance

Naturlige, højtfordøjelige kornblandinger med byg-, majs og sorthavreflager. C'real Basics er rene kornblandinger, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse er vas..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

C'Real Basics Dynamic

Naturlige, højtfordøjelige kornblandinger med byg-, majs og sorthavreflager. C'real Basics er rene kornblandinger, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse er vas..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

Calm Mix

Allround sports mix uden havreCalm mix har et lavt indhold af protein og er derfor ideelt til heste der er sensitiveoverfor protein. Blandingen indeholder ikke havre eller pille..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Classic Basic omega 3 Udgået

Classic Basic omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Classic Basic Omega 3 er en indbydende og velsmagende blanding af korn indeholdende alle..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Classic Conditioning Cube Udgået

Classic Conditioning Cube

Et velsmagende pelleteret foder sammensat af korn, hørfrø og letfordøjelig fibre  (soja skaller, lucerne). Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,811..

170 DKK Ekskl. Moms: 136 DKK

Classic fibre Udgået

Classic fibre

En letoptagelig og velsmagende strukturmüsli med lucerne, tørrede gulerødder, ærtefager og hvedeklid. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,7711,26,..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

Classic mash herbs Udgået

Classic mash herbs

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og velsmagende måltid med lucerne, tørrede gulerødder, ærteflager..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Classic Robust Udgået

Classic Robust

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og smagfuldt muslifoder, der indeholder dampvalset byg og havre, lucer..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Condition Mix

Til heste i boksro, heste i let træning eller heste med et lavt fodringsbehovCondition Mix indeholder alle nødvendige ingredienser til heste i let træning. Med blandingen får he..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Condition Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et super velsmagene pillefoder i en meget høj kvalitet. Grundet det høje proteinindhold har den en muskel opbyggende effekt. Produktet er havrefri..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Cushinaze

Cushinaze fra NAF - til heste med aldersrelateret stress. Vitalitet til heste, som viser tegn på aldersrelateret stress.En gennemtænkt sammensætning af urter som virker understø..

559 DKK Ekskl. Moms: 447 DKK

D&H Equine sensitive, 18 kg

Et foder med lavt stivelsesindhold uden byg og melasse Equine Sensitive er et ekstruderet (varmebehandlet), pelleteret foder, der har et lavt energiindhold (kalorieindhold)..

279 DKK Ekskl. Moms: 223 DKK

D&H Fibre Performance

Topkvalitets fiberblanding tilsat urter (tidligere kendt som Fiber P) En fiberblanding med højt energi- og protein-indhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance be..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

D&H Safe & Sound, 18 kg

Fiberholdigt foder med meget lavt indhold af sukker og stivelseSafe & Sound har et lavt indhold af energi, sukker og stivelse og et højt indhold af fibre. Et højt fiberindho..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

D-Tox

D-TOX FRA NAF - ANTIOXIDANTER TIL HESTE. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler.D-tox er den anerkendte sammen sæt ning af naturlige antioxidanter ..

839 DKK Ekskl. Moms: 671 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Alle kornsorter er varmebehandlet for at sikre høj optagelighed. Anbefales til alle hesteracer. Højkvalitets pillefoder- Havrefri- Rig på vitamin E- Fornuftigt indhold af..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Dyrlæge produkter - Hesta Plus

Mangler på et eller flere næringsstoffer kan på kortere eller længere sigt føre til sygdomme hos hesten. Forskellige problemer kan direkte føres tilbage til svigt i næringsstoff..

365 DKK Ekskl. Moms: 292 DKK

Elektrolytter med æblesmag

Ved hårdt arbejde eller konkurrence før eller efter arbejde i varmt vejr i forbindelse med transport af hesten ved langdistanceridning Indhold:Æble flavourCalcium propionate: ..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Emerald Cool Mix 20kg

Højkvalitets müsliblanding Den gode "gammeldaws" engelske müsliblanding, som kan bruges til alle typer heste. Moderat indhold af stivelse og sukker, samt et havrefrit produk..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Energy Mix

Top sport mix til præstationer hvor udholdenhed er nødvendigt Energy mix er velegnet til heste der har brug for udholdenhed.Det høje fedtindhold, fra LinexPlus, sikrer en langso..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Energy omega 3 Udgået

Energy omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Velsmagende müsli med højt energiniveau, som er rig på Omega 3, vitaminer, mineraler og ..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Equi Jewel, 20 kg

Specielt udviklet til at understøtte muskelsætning og foderstanden hos alle typer heste. Let fordøjeligt foder, der har et højt indhold af kalorier og protein. Baseret på stabil..

449 DKK Ekskl. Moms: 359 DKK

EquiGard Müsli

EquiGard er en helt kornfri fibermüsli til en energimoderat ernæring af heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring. Til denne gruppe hører heste med Eq..

300 DKK Ekskl. Moms: 240 DKK

EquiGard Pellets

EquiGard er en helt kornfri fiberpellet til en energimoderat ernæring af heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring. Til denne gruppe hører heste med E..

340 DKK Ekskl. Moms: 272 DKK

EquiLac Müsli

Udviklet på basis af årelange erfaringer i fuldblodsavlen. Førsteklasses foder til avlshoppen fra 8. drægtighedsmåned afbalanceret protein-/energiforhold med urter, havalger, o..

245 DKK Ekskl. Moms: 196 DKK

EquiLac Pellets

Udviklet på basis af årelange erfaringer i fuldblodsavlen. Førsteklasses foder til avlshoppen fra 8. drægtighedsmåned afbalanceret protein-/energiforhold med urter, havalger, o..

270 DKK Ekskl. Moms: 216 DKK

Equilick vitamin og mineral

Koncentreret mineral- og vitamin tilskud. EQUILICK er et koncentreret mineral- og vitamin tilskud, hvor der er fokuseret på at give selv de højest ydende heste de nødvendige min..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Equilizer, stabilisere af temperamentet

Til sports- og fritidsheste ved nervøsitet, angst, anspændthed, manglende ridelighed og svigtende koncentrationsevne. Stressede og nervøse heste bliver mere afslappede, nervefas..

335 DKK Ekskl. Moms: 268 DKK

Equilyte

Ved svedafsondring er det absolut nødvendigt for både muskel- og nervefunktion, at et salttab hurtigt genoprettes. EQUILYTE består af de elektrolytsalte, der afgives med hestens..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

Equimeb Hepa, understøtter lever funktion

Understøttelse af leverfunktionenEquimeb Hepa gives som et tilskud til den almindelige daglige fodring og indeholder leverunderstøttende funktionelle næringsstoffer i høj koncen..

360 DKK Ekskl. Moms: 288 DKK

Equipellets basic med hørfrø og ølgær omega3&6

Equipellet er en meget velsmagende pille. Indhold:7,90% Råprotein, 9,30% Råfedt, 45,00% Råaske, 10,00% Calcium, 2,00% Fosfor, 4,20% Natrium, 1,00% Magnesium Pr. Kg.: 400.000 I.E..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

Equitop Myoplast

Equitop Myoplast® indeholder 18 specifikke aminosyrer i en unik sammensætning. Aminosyrer er naturlige byggesten i proteinsyntesen, der hjælper hesten med at opbygge muskler sam..

649 DKK Ekskl. Moms: 519 DKK

Equitop Pronutrin

Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde. De ..

599 DKK Ekskl. Moms: 479 DKK

Fibre Beet

Et topkvalitets fiberholdigt foder velegnet til de fleste heste og ponyerBestår blandt andet af mikroniserede (varmebehandlede) roefibre fra sukkerproduktionen, hvor sukkeret er..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Fibre performance

En fiberblanding med højt energi- og proteinindhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance består af bl.a. snittet lucerne, snittet græs og varmebehandlede kornsort..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Five Star Optimum 3kg.

NAF OPTIMUM - 5 STJERNET FODERTILSKUD TIL HESTE. NAF Optimum er designet til fuldt dækkende tilskud til- Konkurrenceheste,- Som booster til alle typer heste.- Til heste som fodr..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Foderøse

Foderøse til hestefoder med St. Hippolyt logo og med vægtangivelser..

40 DKK Ekskl. Moms: 32 DKK

FohlenGold

Følfoder til helt særlige kravØVELSE GØR MESTER!Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen v..

300 DKK Ekskl. Moms: 240 DKK

Foldbaljer equipro bite ban hvidløg

Indeholder hvidløgssulfater der modvirker sommereksem. EQUIPRO Bite Ban har det samme indhold af mineraler og vitaminer som EQUILICK, men er også tilsat hvidløgssulfater. EQUIPR..

339 DKK Ekskl. Moms: 271 DKK

Foldbaljer equipro standard

Komplet mineral- og vitamintilskud EQUIPRO Standard er en mineral og vitamin blanding, tilsat energi til heste og føl på græs. EQUIPRO Standard indeholder alle de nødvendige min..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Formula 1

6 produkter kombineret i én! Når man konkurrerer på højt plan, kan det være nødvendigt at have forskellige tilskudsprodukter som hjælp til en bedre præstation. Ulempen er, at d..

1.649 DKK Ekskl. Moms: 1.319 DKK

GastriVet

Mavesår hos heste er et stadig mere almindeligt problem, og hidtil har hesteejere efter konstatering ved gastroskopi kun haft mulighed for at give medicin udskrevet af dyrlægen...

999 DKK Ekskl. Moms: 799 DKK

Gastrointestinal

Belastende situationer som sygdom, foling, stress og øgede præstationskrav kan bringe de komplekse opgaver i mave og tarm i ubalance. Resultatet heraf kan være mavesår, der kan ..

1.315 DKK Ekskl. Moms: 1.052 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde. højt indhold af kalcium og marine næringsstofbærer..

280 DKK Ekskl. Moms: 224 DKK

GlandoGard (tidl. CortiGard) - mineraltilskud v/ECS

Ved forstyrrelser pga Cushing Syndrom:ForfangenhedProblemer med pelsskifteKronisk træthedTab af muskelmasseFrugtbarhedsproblemer enzymer og antioxidanter understøtter kroppens ..

680 DKK Ekskl. Moms: 544 DKK

GlucoGard - dokumenteret effekt

Vitamin-/mineraltilskud til heste, der har tilbøjelighed til forstyrrelser i kulhydratstofskiftet, fedme og overvægt. Højt indhold af specifikke mikronæringsstoffer, der er nødv..

500 DKK Ekskl. Moms: 400 DKK

Glyx-Lobs -lonfrie godbidder m/lav sukker og stivelse

Er som de velkendte Lobs, meget velsmagende for hesten, selv om man har reduceret indholdet af sukker og stivelse. stivelses- og sukkerreduceret velegnet til allergikere velsma..

62 DKK Ekskl. Moms: 50 DKK

Glyx-Mash

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ingr..

165 DKK Ekskl. Moms: 132 DKK