Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
Goldspan Spåner - 25-26 kg pr. balle

Med denne spån får du Goldspan' s suveræne kvalitet med både økonomi, hygiejne og sundhed i højsædet

Goldspan er produceret af rent og støvreduceret nåletræ så du får en lækker frisk duft i stalden og et godt staldmiljø samtidig med at den er nænsom ved hestens luftveje. Ballerne er presset og pakket i nemt håndterbare baller af 25kg.

Spånerne er produceret af frisk træ med en flot lys farve og giver en dejlig duft i stalden. 

Goldspan har en fantastisk sugeevne og er med den gode volumen, økonomisk i brug. Spånerne er støvreduceret og helt fri for skadestoffer. 

Når du bruger Goldspan som strøelse vil du opleve af den gode sugeevne virker stærkt hæmmende på ammoniakdannelsen, så du bibeholder et godt og lugtsvagt staldmiljø som dine heste vil elske. 

Alt afhængigt af boksstørrelsen anbefaler vi at strø med ca. 3-4 baller. Hvis du løbende fjerner de våde områder vil du afhængigt af behov typisk kunne nøjes med at strø efter med 1-2 baller om ugen.

Goldspan har på grund af den gode og ensartede kvalitet vundet indpas i både i større stalde, på rideskoler og bestemt også hos hobbyfolket. Goldspan bruges også af mange travfolk og leveres bland andet til flere travbaner.


Priser: 

Ved aftagelse af hele paller gives der mængderabat. Se hjemmeside

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Goldspan Spåner - 25-26 kg pr. balle

  • Model: Goldspan Spån - 25-26 kg pr. balle
  • På lager
  • 89 DKK
  • Ekskl. moms: 71 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre (vi kalder det gulerodsruten).