Marsvin royale

Marsvin Royale er et tilskudsfoder til marsvin i alle aldre. Det er et müslifoder med en blanding af varmbehandlet korn, snittede fibre, piller, urter og grøntsager

Marsvin Royal er specielt formuleret til at imødekomme marsvinets behov. Det har et moderat energiindhold for at holde marsvinet i en tilpas foderstand, og har et passende indhold af fordøjelige fibre til at understøtte en sund mave- og tarmfunktion. Indholdet af mineraler og strukturfibre hjælper til at understøtte en normal funktion af tænderne. Marsvin Royal er dampet for at reducere smulder, og coatet med et tyndt lag glukose for at øge ædelysten. 


Marsvin Royal indeholder en række forskellige urter, der giver foderet en appetitvækkende duft og smag, samtidig med det bidrager med vigtige næringsstoffer til marsvinet. Derudover er foderet tilsat QLC (Quality Life Care), som er en enestående blanding af naturlige antioxidanter, udvundet af planter, der hjælper til at understøtte marsvinets immunforsvar. Foderet er tilsat stabiliseret vitamin C for at imødekomme marsvinets behov, og indeholder derudover essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer for at understøtte en god hud- og pelsfunktion.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Captcha

Marsvin royale

  • Mærke: Brogaarden
  • Model nummer: marsvinroyale
  • Lagerstatus: På lager
  • 89 DKK
  • Ekskl. Moms: 71 DKK

Valgmuligheder

Gratis Fragt

Bestil minimum 5 enheder og få gratis levering til udvalgt postnumre (vi kalder det gulerodsruten).

Du kan sagtens blande produkter for at komme op på 5 enheder.