Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.
Equitop Pronutrin

Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde.

Pronutrin består af en unik kombination af pektinfiber, lecitin og glycerol, som kaldes Apolectol®. Lecitin forstærker den hydrofobe (vandskyende) belægning på tarmvæggen, mens pektin stabiliserer det beskyttende slimsekret..Desuden bidrager pektin til at øge bufferkapaciteten og hæve pH-værdien i maveindholdet.  Equitop Pronutrin er velegnet til heste, som har brug for tilskud til at understøtte mavefunktionen, og kan også med fordel anvendes ved foderskift, fravænning af føl samt længerevarende rejser.


Yderligere produktinformationer

Equitop Pronutrin® er et diætetisk fodertilskud, der understøtter den normale mavefunktion under perioder med stress. Equitop Pronutrin® indeholder 77% Apolectol, en patenteret kombination af frugt- og grøntsagsfibre, glycerol og lecitin.


Hvordan fungerer Equitop Pronutrin®?

Den unikke kombination af pektinfiber, lecitin og glycerol, der findes i Pronutrin, kaldes Apolectol®. Lecitin forstærker den hydrofobe (vandskyende) belægning på tarmvæggen, mens pektin stabiliserer det beskyttende slimsekret.


Hvornår har min hest brug for Equitop Pronutrin®?

Pronutrin kan gives som tilskud ved f.eks. intensive konkurrence- og træningsperioder, i forbindelse med længere transporter, i forbindelse med fravænning af føl eller på dyrlægens anbefaling.


Det skal understreges, at Pronutrin ikke kan bruges som erstatning for en korrekt og balanceret foderplan samt dyrlægeordineret medicinsk behandling.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Equitop Pronutrin

  • Brand: Brogaarden
  • Model: Equitop Pronutrin
  • Lagerstatus: På lager
  • 489 DKK
  • Ekskl. moms: 391 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre (vi kalder det gulerodsruten).