Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

EquiFirst

Vis:
Sortering:
Breeding Optigrow Udgået

Breeding Optigrow

Produktet er udgået. Se i relateret produkt hvad vi anbefaler i stedet.Letfordøjeligt og varmebehandlet korn (majs og byg), extruderet hørfrø og probiotiske gærkulturer til at o..

219 DKK Eksl. Moms: 175 DKK

Breeding safegrow Udgået

Breeding safegrow

Produktet er udgået. Se i relateret produkt hvad vi anbefaler i stedet.Safegrow indeholder kun 12% stivelse og er samtidig meget koncentreret. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Ene..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

Classic Basic omega 3 Udgået

Classic Basic omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Classic Basic Omega 3 er en indbydende og velsmagende blanding af korn indeholdende alle..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Classic Conditioning Cube Udgået

Classic Conditioning Cube

Et velsmagende pelleteret foder sammensat af korn, hørfrø og letfordøjelig fibre  (soja skaller, lucerne). Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,811..

170 DKK Eksl. Moms: 136 DKK

Classic fibre Udgået

Classic fibre

En letoptagelig og velsmagende strukturmüsli med lucerne, tørrede gulerødder, ærtefager og hvedeklid. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,7711,26,..

215 DKK Eksl. Moms: 172 DKK

Classic mash herbs Udgået

Classic mash herbs

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og velsmagende måltid med lucerne, tørrede gulerødder, ærteflager..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Classic Robust Udgået

Classic Robust

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og smagfuldt muslifoder, der indeholder dampvalset byg og havre, lucer..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Energy omega 3 Udgået

Energy omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Velsmagende müsli med højt energiniveau, som er rig på Omega 3, vitaminer, mineraler og ..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

LinaMix Plus

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Linamix Plus er et tilskudsfoder, som tildeles ved siden af den daglige foderration.Lin..

269 DKK Eksl. Moms: 215 DKK

Natureal Lucerne Udgået

Natureal Lucerne

Produktet er udgået fra vores sortiment prøv i stedet MK Lucerne Gold, 15 kgNATURAL LUCERNE er en god, naturlig energi, protein og lysin kilde til heste, særligt velegnet til ..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK