Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.
Få en GRATIS sæk gulerødder eller Castle godbidder ved køb for bare 1000 kr. Skriv i kommentarfeltet i din bestilling, hvilken du ønsker :)

Castle Horse Feeds

Vis:
Sorter efter:

Condition & Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et velsmagende kvalitetsfoder i piller til understøttelse af hestens præstation og vitalitet.Condition & Show Cubes bidrager med forhøjet energi o..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK
Smart Hooves NY

Smart Hooves

Det ultimative hovtilskud. Giver de rette næringsstoffer til hele hoven, så genopretningen sker korrekt. Et af de absolut mest stærke på markedet. Indeholder både biotin,..

599 DKK Ekskl. Moms: 479 DKK
Smart Joints NY

Smart Joints

Rigtig mange heste får gennem deres levetid problemer med led, sener og bindevæv. Det kan både være hos sportsheste, ved skader, genoptræning eller hos ældre heste. De rette n..

699 DKK Ekskl. Moms: 559 DKK
MK Smart Balance Treats NY

MK Smart Balance Treats

Ønsker du, at fodre minimalt i krybben og kun tildele de nødvendige vitaminer og mineraler for at dække hesten ind ved siden af dens kvalitetsgrovfoder eller græs? Så læs mere..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK

MK Condition Show Mix 20kg

MK Condition & Show Mix er en højkvalitets müsli-blanding velegnet til heste i moderat til hård træning. MK Condition & Show Mix er baseret på højkvalitets græsfibre med et..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

MK Cool Minty Mix 20kg

Med MK Cool Minty Mix får du et produkt, hvor råvarerne er i højsæde og understøtter din hests vitalitet over-all. Med en høj andel af råfibre fra blandt andet High Fibre græspille..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

MK Fibre Pellets 15kg

Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets svaret. MK Fibre Pellets e..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

MK Gold Mix 20kg

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kro..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK

MK Lucerne Gold

MK Lucerne Gold er en af de aller fineste lucerne, der er snittet i optimal længde for at give hesten den rette tyggetid. For at sikre et så højt næringsindhold som muligt, bruges ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

MK Smart LinPro

Om det er hesten, der skal sætte muskler, er i hård træning, er lakterende eller i vækst, så kan dens behov for kvalitetsprotein øges - her kommer MK Smart LinPro ind i billedet.&n..

350 DKK Ekskl. Moms: 280 DKK

MK Stud & Breeding Mix

MK Stud & Breeding Mix er en højkvalitets müsli formuleret til at give de rette næringsstoffer til avlshopper, hingste og heste i vækst. MK Stud & Breeding Mix understøtter..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Smart Balance

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

400 DKK Ekskl. Moms: 320 DKK

Smart Linseed

Omega 3 og 6 fedtsyrer er essentielle for hesten, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem hestens daglige foderration, og har brug for et højere indhold af omega 3 end 6. I fri..

330 DKK Ekskl. Moms: 264 DKK

Castle wild bird food

Castle wild bird food, 15 kg  Indeholder Anis Kornblanding til vildtfugle.Indeholder hvede, knækket majs, solsikke, rød hirse, rød dari, havre, valset byg, vegetabilsk olie,..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Diamond Cool Cubes er et fuldt balanceret pelleteret foder til både heste og ponyer uden indhold af hele korn. Med Diamond Cool Cubes får du et fiberrigt foder, der giver din ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Hel havre

..

95 DKK Ekskl. Moms: 76 DKK

Miniwrap 20 stk á 96 kr/stk

Castle Haylage Wrap Castle Haylage miniwrap hø dyrkes i Lincolnshire GB af vores professionelle samarbejdspartner Baillie Haylage.Baillie Hayledge er NOPS certificeret og produkte..

1.920 DKK Ekskl. Moms: 1.536 DKK

Miniwrap 40 stk á 90 kr/stk

Castle Haylage Wrap Castle Haylage miniwrap hø dyrkes i Lincolnshire GB af vores professionelle samarbejdspartner Baillie Haylage.Baillie Hayledge er NOPS certificeret og produkte..

3.600 DKK Ekskl. Moms: 2.880 DKK

Miniwrap ca. 20 kg.

Castle Haylage Wrap Castle Haylage miniwrap hø dyrkes i Lincolnshire GB af vores professionelle samarbejdspartner Baillie Haylage.Baillie Hayledge er NOPS certificeret og produkte..

109 DKK Ekskl. Moms: 87 DKK

Smart Zero Cube

Smart Zero Cube er et pelleteret foder baseret på "Super Fibres" fra flere forskellige kilder, som bidrager med de essentielle næringsstoffer til heste - også til dem i moderat til..

219 DKK Ekskl. Moms: 175 DKK

Smart Zero Mash 15kg

Har du også lyst til at forkæle din hest, men samtidig give den et måltid, som understøtter dens velbefindende? Så er Smart Zero Mash svaret!Smart Zero Mash er en 100 % kornfri mas..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Smart Zero Mix

Søger du et foder, som er 100 % kornfrit, men uden at gå på kompromis med hverken energi, protein og olie? Så er Smart Zero Mix svaret! Grundene til at holde stivelse- og sukk..

219 DKK Ekskl. Moms: 175 DKK

Valset havre

..

95 DKK Ekskl. Moms: 76 DKK

Castle bird feeds

No mess højkvalitets fuglefoder i 15 kg sække ..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Castle Treats - 2 kg pr. pose - 2 poser 99 kr.

Castle Treats er kornfrie hestegodbidder uden tilsat sukker. Så kan du belønne din hest med god samvittighed. KornfriUden tilsat sukkerMed urterSmag af mintHøjt fiberindholdSa..

69 DKK Ekskl. Moms: 55 DKK