Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo

Castle Horse Feeds

Vis:
Sorter efter:

EasiBeet roeflager, 20 kg

100 % mikroniseret umelasserede roefibre  i flager, der hurtigt og nemt opblødes i vand. Kan suge op til 5 gange så meget vand. Roefibre indeholder fibre som pektiner, de..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK

Smart Shield Spray

Til afskrækkelse af insekter til udvortes brug Søger du en fluespray, der kan afhjælpe insektplagen hos din hest? Smart Shield Spray er en nem og effektiv spray til brug ..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Smart Shield Supplement - Holdbarhed 7/12-22

STYRKER IMMUNFORSVARETEt koncentreret, 100% naturligt, flydende tilskud til heste til at styrke immunforsvaret, der kan bl.a. giver følgende fordele: Understøtter hestens almene im..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK

Basic Supply, 10 kg

Koncentreret vitamin og mineral tilskud til den daglige fodringBasic supply tildeler hesten de livsnødvendige vitaminer og mineraler tilsammen med hestens daglige indtag af godt gr..

339 DKK Ekskl. Moms: 271 DKK

Smart Airway Boost

Understøttelse af hestens luftveje og immunforsvarUdfordringer i luftvejene hører til en af de mest almindelige udfodringer hos heste, og det hænger ofte sammen med et nedsat immun..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Smart B-vitamin

Stærkeste B-vitamin på markedet til heste! Højkvalitets B-vitamin med høj optagelighed B1, B2, B6, B12, biotin, folinsyre, niacin, pantotensyre, cholinklorid Balance..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Smart Electrolyte 1,5 kg

Smart ElectrolyteSmart Electrolyte er korrekt sammensat i rette forhold til at erstatte alle de elektrolytter, som hesten mister, når den sveder. Derudover er den tilsat antioxidan..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

Smart Electrolyte Liquid

Flydende elektrolytter med nem doseringVelsmagende elektrolytter til heste i flydende form med høj smagelighed og nemme at dosere i hestens foder eller mash efter træning, transpor..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Smart Meadow Mix

Fibre er kilden til en velfungerende hest!Smart Meadow Mix bidrager med: Høj fiberdiversitetLav andel af sukker og stivelseGod proteinkildeTangOmega 3 og 6Lav kalorieandelmikr..

195 DKK Ekskl. Moms: 156 DKK
Castle Grain Free Pellets 15kg NY

Castle Grain Free Pellets 15kg

Castle Grain Free Pellets er et velsmagende kvalitetsfoder i piller uden korn og tilsat sukker, som er særligt velegnet til sensitive heste og ponyer. Foderet bidrager med ved..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Castle Performance Pellets 15kg

Castle Performance Pellets er et velsmagende kvalitetsfoder i piller til understøttelse af hestens præstation og vitalitet.Foderet bidrager med forhøjet energi og protein og er der..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

Smart Hooves, hair & skin

Det ultimative hovtilskud, der samtidig understøtter hår, pels og  huden. Et af de absolut mest stærke på markedet. Indeholder både biotin, MSM, mangan, zink, kobber..

649 DKK Ekskl. Moms: 519 DKK

Smart Joints

Særdeles velegnet til aktive heste samt ældre heste. Næringsstoffer som glucosamin, chondroitinsulfat, MSM, C-vitamin, hyaluronsyre, omega  3 og kisel kan understøtte et ..

799 DKK Ekskl. Moms: 639 DKK

MK Condition Show Mix, 15 kg

MK Condition & Show Mix er en højkvalitets müsli-blanding velegnet til heste i moderat til hård træning. MK Condition & Show Mix er baseret på højkvalitets græsfibre med et..

220 DKK Ekskl. Moms: 176 DKK

MK Cool Minty Mix 15kg

Med MK Cool Minty Mix får du et produkt, hvor råvarerne er i højsæde og understøtter din hests vitalitet over-all. Med en høj andel af råfibre fra blandt andet High Fibre græspille..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

MK Fibre Pellets 15kg

NY OG FORBEDRET VERSION Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets sv..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

MK Gold Mix 15 kg

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kro..

290 DKK Ekskl. Moms: 232 DKK

MK Lucerne Gold, 15 kg

MK Lucerne Gold er en premium lucerne, hvor lucerne ikke bare er tyggetid, men også skal bidrage med de rette næringsstoffer til hesten. For at sikre et så højt næringsindhold..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

MK Smart LinPro, 15 kg

NY OG FORBEDRET VERSIONOm det er hesten, der skal sætte muskler, er i hård træning, er lakterende eller i vækst, så kan dens behov for kvalitetsprotein øges - her kommer MK Smart L..

310 DKK Ekskl. Moms: 248 DKK

MK Stud & Breeding Mix , 15kg

MK Stud & Breeding Mix er en højkvalitets müsli formuleret til at give de rette næringsstoffer til avlshopper, hingste og heste i vækst. MK Stud & Breeding Mix understøtter..

245 DKK Ekskl. Moms: 196 DKK

Smart Balance, 15 kg

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

430 DKK Ekskl. Moms: 344 DKK

Smart Linseed, 15 kg

Omega 3 og 6 fedtsyrer er essentielle for hesten, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem hestens daglige foderration, og har brug for et højere indhold af omega 3 end 6. I fri..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK

Diamond Cool Cubes 15kg

Diamond Cool Cubes er et fuldt balanceret pelleteret foder til både heste og ponyer uden indhold af hele korn. Med Diamond Cool Cubes får du et fiberrigt foder, der giver din ..

190 DKK Ekskl. Moms: 152 DKK

Smart Zero Mash 15kg

Har du også lyst til at forkæle din hest, men samtidig give den et måltid, som understøtter dens velbefindende? Så er Smart Zero Mash svaret!Smart Zero Mash er en 100 % kornfri mas..

275 DKK Ekskl. Moms: 220 DKK

Smart Zero Mix, 15 kg

NY OG FORBEDRET UDGAVE! Søger du et foder, som er 100 % kornfrit, men uden at gå på kompromis med hverken energi, protein og olie? Så er Smart Zero Mix svaret! Grundene t..

255 DKK Ekskl. Moms: 204 DKK

Castle Treats 1kg - m. blandet urter

KORNFRIE GODBIDDER MED MINIMALT SUKKERLækre kornfrie godbidder uden tilsat sukker. Den perfekte belønning til hesten. Kommer i en praktisk størrelse og er til at knække over t..

59 DKK Ekskl. Moms: 47 DKK

Castle Treats 1kg - m. gulerødder

KORNFRIE GODBIDDER MED MINIMALT SUKKERLækre kornfrie godbidder uden tilsat sukker. Den perfekte belønning til hesten. Kommer i en praktisk størrelse og er til at knække over t..

59 DKK Ekskl. Moms: 47 DKK

Castle Treats 1kg - m. lakridsrod

KORNFRIE GODBIDDER MED MINIMALT SUKKERLækre kornfrie godbidder uden tilsat sukker. Den perfekte belønning til hesten. Kommer i en praktisk størrelse og er til at knække over t..

59 DKK Ekskl. Moms: 47 DKK