Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Castle Horse Feeds

Vis:
Sortering:

Condition Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et velsmagende kvalitetsfoder i piller til understøttelse af hestens præstation og vitalitet.Condition & Show Cubes bidrager med forhøjet ener..

189 DKK Eksl. Moms: 151 DKK

MK Condition Show Mix 20kg

MK Condition & Show Mix er en højkvalitets müsli-blanding velegnet til heste i moderat til hård træning. MK Condition & Show Mix er baseret på højkvalitets græsfibre med et..

215 DKK Eksl. Moms: 172 DKK

MK Cool Minty Mix 20kg

Med MK Cool Minty Mix får du et produkt, hvor råvarerne er i højsæde og understøtter din hests vitalitet over-all. Med en høj andel af råfibre fra blandt andet High Fibre græsp..

210 DKK Eksl. Moms: 168 DKK

MK Fibre Pellets 15kg

Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets svaret. MK Fibre Pellets e..

169 DKK Eksl. Moms: 135 DKK

MK Gold Mix 20kg

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kro..

299 DKK Eksl. Moms: 239 DKK

MK Lucerne Gold, 15 kg

MK Lucerne Gold er en af de aller fineste lucerne, der er snittet i optimal længde for at give hesten den rette tyggetid. For at sikre et så højt næringsindhold som muligt, bruges ..

179 DKK Eksl. Moms: 143 DKK

MK Smart LinPro

Om det er hesten, der skal sætte muskler, er i hård træning, er lakterende eller i vækst, så kan dens behov for kvalitetsprotein øges - her kommer MK Smart LinPro ind i billede..

350 DKK Eksl. Moms: 280 DKK

MK Sport Mix

Det optimale foder til dem absolut højtydende hest! MK Sport Mix er et komplekst sammensat foder velegnet til heste i absolut toppræstation. Hvor vi ved, at hvert sekund er af..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

MK Stud & Breeding Mix

MK Stud & Breeding Mix er en højkvalitets müsli formuleret til at give de rette næringsstoffer til avlshopper, hingste og heste i vækst. MK Stud & Breeding Mix understø..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

Smart Balance NY

Smart Balance

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

400 DKK Eksl. Moms: 320 DKK

Smart Linseed

Omega 3 og 6 fedtsyrer er essentielle for hesten, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem hestens daglige foderration, og har brug for et højere indhold af omega 3 end 6. I..

330 DKK Eksl. Moms: 264 DKK

Castle wild bird food

Castle wild bird food Indeholder Anis Kornblanding til vildtfugle.Indeholder hvede, knækket majs, solsikke, rød hirse, rød dari, havre, valset byg, vegetabilsk olie, anis olie. ..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Diamond Cool Cubes er et fuldt balanceret pelleteret foder til både heste og ponyer uden indhold af hele korn. Med Diamond Cool Cubes får du et fiberrigt foder, der giver din ..

179 DKK Eksl. Moms: 143 DKK

Miniwrap ca. 20 kg.

Castle Haylage Wrap Castle Haylage miniwrap hø dyrkes i Lincolnshire GB af vores professionelle samarbejdspartner Baillie Haylage.Baillie Hayledge er NOPS certificeret og produkte..

99 DKK Eksl. Moms: 79 DKK

Smart Zero Mash 15kg

Har du også lyst til at forkæle din hest, men samtidig give den et måltid, som understøtter dens velbefindende? Så er Smart Zero Mash svaret!Smart Zero Mash er en 100 % kornfri..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

Smart Zero Mix 15kg

Søger du et foder, som er 100 % kornfrit, men uden at gå på kompromis med hverken energi, protein og olie? Så er Smart Zero Mix svaret! Grundene til at holde stivelse- og ..

219 DKK Eksl. Moms: 175 DKK

Castle bird feeds 15 kg

No mess højkvalitets fuglefoder..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Castle Treats

Castle Treats er kornfrie hestegodbidder uden tilsat sukker. Så kan du belønne din hest med god samvittighed. KornfriUden tilsat sukkerMed urterSmag af mintHøjt fiberindholdSa..

69 DKK Eksl. Moms: 55 DKK

Layer Pellets 20 kg

Fuglefoder fra Castle Horse Feeds..

129 DKK Eksl. Moms: 103 DKK