Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo

Castle Horse Feeds

Vis:
Sorter efter:
Smart Shield Spray NY

Smart Shield Spray

Til afskrækkelse af insekter til udvortes brug Søger du en fluespray, der kan afhjælpe insektplagen hos din hest? Smart Shield Spray er en nem og effektiv spray til brug ..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK
Smart Shield Supplement NY

Smart Shield Supplement

Til afskrækkelse af insekter Et koncentreret, 100% naturligt, flydende tilskud til heste til afhjælpning af insektplage. Insektplagen kan være enorm for mange heste, og v..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK
Smart Electrolyte NY

Smart Electrolyte

Smart ElectrolyteSmart Electrolyte er korrekt sammensat i rette forhold til at erstatte alle de elektrolytter, som hesten mister, når den sveder. Elektrolytter er en fælles be..

249 DKK Ekskl. Moms: 199 DKK

Condition & Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et velsmagende kvalitetsfoder i piller til understøttelse af hestens præstation og vitalitet.Condition & Show Cubes bidrager med forhøjet energi o..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

Smart Hooves

Det ultimative hovtilskud. Giver de rette næringsstoffer til hele hoven. Et af de absolut mest stærke på markedet. Indeholder både biotin, MSM, mangan, zink, kobber, amin..

649 DKK Ekskl. Moms: 519 DKK

Smart Joints

Særdeles velegnet til aktive heste samt ældre heste. Næringsstoffer som glucosamin, chondroitinsulfat, MSM, C-vitamin, hyaluronsyre, omega  3 og kisel kan understøtte et ..

799 DKK Ekskl. Moms: 639 DKK

DATOVARE MK Smart Balance Treats

Ønsker du, at fodre minimalt i krybben og kun tildele de nødvendige vitaminer og mineraler for at dække hesten ind ved siden af dens kvalitetsgrovfoder eller græs? Så læs mere..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK

MK Condition Show Mix 20kg

MK Condition & Show Mix er en højkvalitets müsli-blanding velegnet til heste i moderat til hård træning. MK Condition & Show Mix er baseret på højkvalitets græsfibre med et..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

MK Cool Minty Mix 20kg

Med MK Cool Minty Mix får du et produkt, hvor råvarerne er i højsæde og understøtter din hests vitalitet over-all. Med en høj andel af råfibre fra blandt andet High Fibre græspille..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK
NY OG FORBEDRET VERSION
NY OG FORBEDRET VERSION
MK Fibre Pellets 15kg

MK Fibre Pellets 15kg

NY OG FORBEDRET VERSION Ønsker du også at tilføre ekstra, gode fibre til din hests daglige foderration uden at tilføre for meget ekstra energi?  Så er MK Fibre Pellets sv..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

MK Gold Mix 20kg

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kro..

299 DKK Ekskl. Moms: 239 DKK
NY OG FORBEDRET VERSION
NY OG FORBEDRET VERSION
MK Lucerne Gold

MK Lucerne Gold

MK Lucerne Gold er en premium lucerne, hvor lucerne ikke bare er tyggetid, men også skal bidrage med de rette næringsstoffer til hesten. For at sikre et så højt næringsindhold..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK
NY OG FORBEDRET VERSION
NY OG FORBEDRET VERSION
MK Smart LinPro, 15 kg

MK Smart LinPro, 15 kg

NY OG FORBEDRET VERSIONOm det er hesten, der skal sætte muskler, er i hård træning, er lakterende eller i vækst, så kan dens behov for kvalitetsprotein øges - her kommer MK Smart L..

265 DKK Ekskl. Moms: 212 DKK

MK Stud & Breeding Mix

MK Stud & Breeding Mix er en højkvalitets müsli formuleret til at give de rette næringsstoffer til avlshopper, hingste og heste i vækst. MK Stud & Breeding Mix understøtter..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Smart Balance

Smart Balance er særdeles velegnet til heste og ponyer, der har et ekstraordinært behov for vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Mange heste og ponyer har kun behov for en gans..

400 DKK Ekskl. Moms: 320 DKK

Smart Linseed

Omega 3 og 6 fedtsyrer er essentielle for hesten, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem hestens daglige foderration, og har brug for et højere indhold af omega 3 end 6. I fri..

330 DKK Ekskl. Moms: 264 DKK
Castle wild bird food Udsolgt

Castle wild bird food

Castle wild bird food, 15 kg  Indeholder Anis Kornblanding til vildtfugle.Indeholder hvede, knækket majs, solsikke, rød hirse, rød dari, havre, valset byg, vegetabilsk olie,..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Diamond Cool Cubes er et fuldt balanceret pelleteret foder til både heste og ponyer uden indhold af hele korn. Med Diamond Cool Cubes får du et fiberrigt foder, der giver din ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Hel havre

..

95 DKK Ekskl. Moms: 76 DKK

Smart Zero Cube

Smart Zero Cube er et pelleteret foder baseret på "Super Fibres" fra flere forskellige kilder, som bidrager med de essentielle næringsstoffer til heste - også til dem i moderat til..

219 DKK Ekskl. Moms: 175 DKK

Smart Zero Mash 15kg

Har du også lyst til at forkæle din hest, men samtidig give den et måltid, som understøtter dens velbefindende? Så er Smart Zero Mash svaret!Smart Zero Mash er en 100 % kornfri mas..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK
NY OG FORBEDRET VERSION
NY OG FORBEDRET VERSION
Smart Zero Mix

Smart Zero Mix

NY OG FORBEDRET UDGAVE! Søger du et foder, som er 100 % kornfrit, men uden at gå på kompromis med hverken energi, protein og olie? Så er Smart Zero Mix svaret! Grundene t..

219 DKK Ekskl. Moms: 175 DKK

Valset havre

..

95 DKK Ekskl. Moms: 76 DKK
Castle fuglefoder NO MESS Udsolgt

Castle fuglefoder NO MESS

No mess højkvalitets fuglefoder i 15 kg sække ..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Castle Treats - 2 kg pr. pose

Castle Treats er kornfrie hestegodbidder uden tilsat sukker. Så kan du belønne din hest med god samvittighed. KornfriUden tilsat sukkerMed urterSmag af mintHøjt fiberindholdSa..

69 DKK Ekskl. Moms: 55 DKK

Castle Treats - 2 poser a 2 kg hver

Castle Treats er kornfrie hestegodbidder uden tilsat sukker. Så kan du belønne din hest med god samvittighed. KornfriUden tilsat sukkerMed urterSmag af mintHøjt fiberindholdSa..

99 DKK Ekskl. Moms: 79 DKK
Castle Treats 20 kg - 10 poser NY

Castle Treats 20 kg - 10 poser

Er din hest også vild med godbidder?? :D Castle Treats er kornfrie godbidder uden tilsat sukker. De er baseret på fibre og indeholder flere forskellige urter. De har..

399 DKK Ekskl. Moms: 319 DKK