Castle Horse Feeds

Vis:
Sortering:

Castle wild bird food

Castle wild bird food Indeholder Anis Kornblanding til vildtfugle.Indeholder hvede, knækket majs, solsikke, rød hirse, rød dari, havre, valset byg, vegetabilsk olie, anis olie. ..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Condition Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et super velsmagene pillefoder i en meget høj kvalitet. Grundet det høje proteinindhold har den en muskel opbyggende effekt. Produktet er havrefrit..

179 DKK Eksl. Moms: 143 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Alle kornsorter er varmebehandlet for at sikre høj optagelighed. Anbefales til alle hesteracer. Højkvalitets pillefoder- Havrefri- Rig på vitamin E- Fornuftigt indhold af..

169 DKK Eksl. Moms: 135 DKK

Emerald Cool Mix 20kg

Højkvalitets müsliblanding Den gode "gammeldaws" engelske müsliblanding, som kan bruges til alle typer heste. Moderat indhold af stivelse og sukker, samt et havrefrit produk..

169 DKK Eksl. Moms: 135 DKK

High Fiber Cubes 20 kg

Højkvalitets pillefoder til heste Et fibre baseret produkt med en god mætheds fornemmelse. Produktet er velegnet til heste med "lidt for meget" huld, kan anvendes til heste med ..

169 DKK Eksl. Moms: 135 DKK

Miniwrap ca. 20 kg. NY

Miniwrap ca. 20 kg.

Castle Haylage Wrap Castle Haylage miniwrap hø dyrkes i Lincolnshire GB af vores professionelle samarbejdspartner Baillie Haylage.Baillie Hayledge er NOPS certificeret og produkte..

85 DKK Eksl. Moms: 68 DKK

MK Condition Show Mix 20kg

Højkvalitets müsliblandingEt super "Build Up" Produkt MK Condition & Show Mix er en højkvalitets müsliblanding, som vi er meget stolte af. Produktet er yderst velsmagend..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

MK Cool Minty Mix 20kg

Højkvalitets müsliblanding 20 kg MK Cool Minty Mix er vores absolut bestseller. dette produkt ligger i den højeste klasse når vi snakker kvalitet, og er et olierigt produkt hvor..

195 DKK Eksl. Moms: 156 DKK

MK Gold Mix 20kg

Højkvalitets müsli- pilleblandingTilskudsfoder til heste MK Goldmix er kvalitet på kvalitet :)  ved dette produkt er der udelukkende tænkt i lav udfodringsmængde men af a..

259 DKK Eksl. Moms: 207 DKK

Smart Linseed

Omega sundt... Smart linseed er den rene råvare og tilfører hesten essentielle fedtsyrer fra hørfrøet. Hørfrøene er microniserede og derved sikre at anvende. Med Smart Linseed b..

310 DKK Eksl. Moms: 248 DKK

Smart Zero Mash 15kg

MK Gold Mash er en 100% kornfri mash kun baseret på fibre. Produktet er mineraliseret med organiske mineraler og er yderst velsmagene. Grundet det fiberrige produkt har den en g..

229 DKK Eksl. Moms: 183 DKK

Smart Zero Mix 15kg

Smart Zero Mix er endnu et produkt i Gold Mix serien. Dette produkt skiller sig ud ved at det er 100% kornfrit og dereved sikre man sig ekstremt lavt stivelse og sukker. Smart Z..

209 DKK Eksl. Moms: 167 DKK

Stud Breeding Mix 20kg

Anbefales til alle hesteracer i vækst, samt hoppen i fol. Der kan med stor fordel tildeles MK Gold Mix som et suplement til hoppen i den diegivende periode, samt efterfølge..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Castle bird feeds 15 kg

No mess højkvalitets fuglefoder..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Castle Treats NY

Castle Treats

Melassefri godbidder med urter og mintsmag. Bemærk 2 kg. i posen..

69 DKK Eksl. Moms: 55 DKK

Smart Chaff NY Ikke på lager

Smart Chaff

Udfordre sammen med andet grovfoder.Udfodres med op til 400 gram pr. 100 kg. hest/dag.FodersammensætningTørret Timothe hø, Hørfrøolie, Naturligt æble smagsstof..

219 DKK Eksl. Moms: 175 DKK