Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
Brogaarden Elektrolytter 5 kg

En blanding indeholdende organiske- og uorganiske mineraler samt E-vitamin til at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Velegnet til heste i hårdt arbejde, ved transport eller hvis hesten har svedt meget.


Elektrolytter er mineraler i saltform, som er vigtige bestanddele af hestens kropsvæske, og består hovedsagligt af mineraler som natrium, klorid, kalium og i mindre omfang mineraler som kalcium og magnesium. Hestens sved indeholder forskellige mineraler og sammensætningen svarer til indholdet i blod og andre kropsvæsker. 


Brogaardens Elektrolytter indeholder en kombination af organiske og uorganiske mineraler samt E-vitamin for at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Brogaardens Elektrolytter er velegnet til heste i hårdt arbejde, ved transport, før eller efter arbejde i varmt vejr og andre situationer, hvor hesten sveder meget eller skal øge væskeindtaget. 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Brogaarden Elektrolytter 5 kg

  • Brand: Brogaarden
  • Model: Brogaarden Elektrolytter 5 kg
  • På lager
  • 469 DKK
  • Ekskl. moms: 375 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre (vi kalder det gulerodsruten).