Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.
Bio-Mos

Bio-Mos kan hjælpe med at fjerne uønskede bakterier i hestens tarmsystem.

Bio-Mos består af en ufordøjelig kulhydratforbindelse, Mannan Oligosakkarid, som har en overfalde, der ligner tarmcellernes overflade. Det bevirker, at uønskede bakterier og virus binder sig til Bio-Mos molekylerne, og bliver ført ud med gødningen i stedet for at forårsage forandringer i tarmkanalens overflade..Tilstedeværelsen af uønskede bakterier kan komme til udtryk ved f.eks. løs mave hos hesten.  


Produktet er desuden velegnet til højdrægtige hopper til understøttelse af råmælkens indhold af antistoffer.


BIO-MOS 1 kg

Et fodertilskud til heste, der hjælper med at fjerne uønskede bakterier i hestens tarmsystem f.eks. ved løs mave. Det er også velegnet til højdrægtige hopper til at understøtte råmælkens indhold af antistoffer.


BIO-MOS® består af en kulhydratforbindelse, Mannan Oligosakkarid, som har en overflade, der ligner tarmcellernes overflade. Det bevirker, at uønskede bakterier og virus binder sig til BIO-MOS® molekylerne, og bliver ført ud med gødningen i stedet for at forårsage forandringer i tarmkanalens overflade.


Tilskud af ufordøjelige kulhydratforbindelser (BIO-MOS®) i foderet til den højdrægtige hoppe, kan desuden være med til at øge råmælkens indhold af antistoffer. Ved øget indhold af antistoffer i råmælken, får føllet overført større mængder antistoffer efter optagelse af råmælk. Dette kan understøtte etableringen af en god tarmflora hos føllet.


Tilskud af BIO-MOS® kan selvfølgelig ikke erstatte god fodring og god hygiejne, men det kan være med til at give det nyfødte føl et skub i den rigtige retning.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Bio-Mos

  • Brand: Brogaarden
  • Model: Brogaarden Bio-Mos
  • På lager
  • 159 DKK
  • Ekskl. moms: 127 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre (vi kalder det gulerodsruten).