Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Aveve

Vis:
Sortering:

Aveve All-In Soup

Kornfri mash til alle typer heste med behov for et sundt ekstramåltid Kornfri mash, der indeholder vitaminer og mineraler. Er ideelt til heste, der er sensitive overfor sukker o..

259 DKK Eksl. Moms: 207 DKK

Aveve Vitabar

Vitabar mineralgodbidder til heste på sommergræs mm. Meget økonomisk i brug30 dages forbrug til 1 stor hest ..

109 DKK Eksl. Moms: 87 DKK

Balance Mix

Müsli-blanding til heste i let til middel arbejdeDenne blanding indeholder en stor del fibre, som sikrer hesten et velfungerende tarmsystem. Et lavt indhold af sukker og et rela..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Breed Mix

Müsli til drægtige/diegivende hopperBreed Mix er udviklet til at dække behovet hos drægtige hopper i de sidste 3 måneder af drægtigheden, samt i laktationsperioden, hvor føllet ..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Calm Mix

Allround sports mix uden havreCalm mix har et lavt indhold af protein og er derfor ideelt til heste der er sensitiveoverfor protein. Blandingen indeholder ikke havre eller pille..

179 DKK Eksl. Moms: 143 DKK

Condition Mix

Til heste i boksro, heste i let træning eller heste med et lavt fodringsbehovCondition Mix indeholder alle nødvendige ingredienser til heste i let træning. Med blandingen får he..

179 DKK Eksl. Moms: 143 DKK

Energy Mix

Top sport mix til præstationer hvor udholdenhed er nødvendigt Energy mix er velegnet til heste der har brug for udholdenhed.Det høje fedtindhold, fra LinexPlus, sikrer en langso..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Fuglekugler 100 stk pr kasse i organisk net

Tilskudsfoder til havens fugle. ..

129 DKK Eksl. Moms: 103 DKK

Grow Mix

Blanding til unge hesteGrow Mix er udviklet specielt til unge heste i vækst. Grow Mix sikrer føl og ungheste optimale vilkår for en sund vækst og derved mulighed for at udvikle ..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Icelander Mix

Müsli til islandske hesteIcelander Mix er udviklet specielt til islandske heste og nøjsomme pony- og hesteracer. Foderet har et højt indhold af letfordøjelige fibre og olier af ..

189 DKK Eksl. Moms: 151 DKK

Light Mix

Let fordøjelig blandingUndgå risikoen for at din hest bliver overvægtig – uden at sulte den. Light Mix er en letfordøjelig blanding til heste og ponyer med risiko for at tage på..

169 DKK Eksl. Moms: 135 DKK

Optimal Cup

Koncentreret tilskudsfoder til avls,- ungheste og nøjsomme racer. Optimal Cup er et koncentreret tilskudsfoder til alle typer heste, men egner sig især til føl, ungheste, avlsho..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Parakit Blanding Lux m/solsikke

35% kanariefrø, 20% stribet solsikke, 12% afsk. havre, 8% gul hirse, 6% safflor, 5% hvid hirse, 4% hvede, 4% hamp, 4% boghvede, 2% Niger hirse ..

270 DKK Eksl. Moms: 216 DKK

Recup Mash

Mash til heste der restituerer efter arbejde, sygdom eller som belønningLetfordøjelig mash, der understøtter hurtig restitution efter træning eller sygdom. Recup Mash er udvikle..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Sport Cup

Allround sports pelletSport cup er et komplet fuldfoder til alle typer sportsheste.Blandingen indeholder ikke havre og har et højt indhold af vitaminer og mineraler for at sikre..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Sport Mix Zero

Allround sports mix – Kornfri – velegnet til insulin-resistente heste Takket være det ekstremt lave indhold af sukker og stivelse er Sport mix zero meget velegnet til Insulin-re..

209 DKK Eksl. Moms: 167 DKK

Start Mix

Müsli til føl i fravænningsperiodenStart Mix er en yderst smagbar og letfordøjelig müsli.Baseret på laktose for at opnå den ideelle overgang fra føllet dier ved hoppen og til fr..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Undulat

45% Gul Hirse 42% Hvid hirse 10% Kanariefrø 03% Havrekerner ..

280 DKK Eksl. Moms: 224 DKK

Vildtfugle Super lux

30% solsikke, 20% knækket majs, 20% Knækko, 10% gul hirse, 10% Milo, 3% rosiner, 3% hamp, 2% nødder, 2% boghvede ..

170 DKK Eksl. Moms: 136 DKK