Gratis fragt i hele Danmark på alle Julian & Jones produkter - Se dem her

Strøelse

Vi forhandler et bredt udvalg af strøelse, f.eks. spåner i både den grove, den middel og den fine type, en træpille, spånemix og tørv. 

Har du brug for større partier så ring og få et tilbud.

Vis:
Sortering:

StableGuard, reducerer ammoniak i strøelsen

Sundt staldklimaStrøelse, der er behandlet med StableGuard, komposterer hurtigere og har samtidig en højere gødningsværdiPAKNINGSpand 5 kgDOSERINGSEKSEMPEL1. Den våde faseTil e..

255 DKK Ekskl. Moms: 204 DKK

Svensk Kvalitetspån - Ca 25 kg

Staldstrøelse til hestebokse m.v. Dampreduceret kutterspån af gran, små mængder fyr kan forekomme. God kvalitet, næsten støvfrit og med spåner der er meget jævne i størrelsen. ..

84 DKK Ekskl. Moms: 67 DKK

Træpiller

Træpiller bruges nu som både strøelse og brændsel. Leveres i 16 kg. sække. OBS: Prisen er kun vejledende – RING FOR DAGSPRIS!   Skal du bruge en hel palle træpiller, kan du indh..

45 DKK Ekskl. Moms: 36 DKK

Tørv super kvalitet

Tørv begynder at vinde frem, da det har en meget høj sugeevne og mindsker ammoniak-dannelse. Det er meget velegnet til løsdrift og affaldet kan køres direkte på marken. Bemærk l..

95 DKK Ekskl. Moms: 76 DKK

Extreme Volume Woodsavings Spåner

Op til 50% bedre sugeevne end andre spåner på markedet !StøvfriPå grund af at Extreme Volume Woodshavings® er støvfri, vil den ikke forringe eller lave skade din hests åndedrætssys..

85 DKK Ekskl. Moms: 68 DKK

Goldspan Spån

Med denne spån får du Goldspan' s suveræne kvalitet med både økonomi, hygiejne og sundhed i højsædetGoldspan er produceret af rent og støvreduceret nåletræ så du får en lækker fris..

95 DKK Ekskl. Moms: 76 DKK

Staldren®

Staldren® er et hygiejnemiddel i pulverform, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt bakterier og svampesporer.Staldren® er med sin udtørrende og svampedræbende effekt med til..

99 DKK Ekskl. Moms: 79 DKK

Træspåner - Classic Quality Woodshavings

Vores klassiske spåner er en ideel spån for hestejere, der søger små flager til strøelse i hesteboksen. Støvfri Hygiejne Fugtabsorption ..

85 DKK Ekskl. Moms: 68 DKK

Træspåner - Super Mixed Woodshavings

Vores super mix spåner er en iddel blaning af Extreme Volume spåner og vores klassisk blaning af spåner.  For hestejere, der søger en flager til strøelse i hesteboksen. Støvf..

85 DKK Ekskl. Moms: 68 DKK