Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
MK Smart LinPro, 15 kg

NY OG FORBEDRET VERSION

Om det er hesten, der skal sætte muskler, er i hård træning, er lakterende eller i vækst, så kan dens behov for kvalitetsprotein øges - her kommer MK Smart LinPro ind i billedet. MK Smart LinPro er nøje udvalgt til understøttelse af en optimal muskelfunktion ved at bidrage med råprotein samt essentielle aminosyrer som lysin, methionin og threonin.

MK Smart LinPro er bygget på 100 %  på kvalitetsprotein, fibre og olie, og kan anvendes, hvor der ønskes et højere proteinniveau. MK Smart LinPro er bygget på ingredienser som hørfrø, fintformalede solsikkekerner og rapsfrø samt kartoffelprotein. Alle ingredienser, som bidrager med et naturligt højt indhold af essentielle aminosyrer og fedtsyrer. Ingredienserne sørger for et bedre balanceret forhold med calcium og fosfor. 


I MK Smart LinPro har vi presset størstedelen af olien fra for at undgå et for højt kalorieindhold. Dermed kan MK Smart LinPro bruges til alle typer af heste - også de nøjsomme og dem, som ikke tåler høje mængder af stivelse og sukker. 


MK Smart LinPro bidrager med: 

  • En ideel kilde til råprotein på hele 30 %
  • Optimal muskelsætning
  • Øger protein, fibre og fedt i hestens foderplan
  • Lav stivelse og sukker
  • Kilde til omega 3 og 6 fedtsyrer
  • Essentielle aminosyrer


Fodringsanvisning: 


50-100 gram pr. 100 kg kropsvægt pr. dag eller balanceret i forhold til grovfoderets indhold af råprotein.

Kan ikke bruges som eneste foder, men tildeles ved siden af fx MK Gold Mix eller Condition & Show Mix, hvis hesten har behov for ekstra næringsstoffer til muskelstofskiftet. Bør indfodres langsomt.


Castle Horse Feeds anbefaler minimum 1,5-2 kg hø eller wrap pr. 100 kg kropsvægt pr. dag

Heste bør altid have adgang til frisk vand. 


Sammensætning: 

Fintformalede solsikkefrø, varmebehandlet hørfrø, rapsolie, High fibre hvedeskalklid, fintformalede varmebehandlet rapsfrø, calciumcarbonat, kartoffel-protein. 


Analyse
Råprotein 30 %
Råfibre 17,86 %
Stivelse 5,13 %
Sukker 5,37 %
Makromineraler
Magnesium 0,42 %
Natrium 0,02 %
Aminosyrer
Lysin 1,29 %
Methionin 0,65 %

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

MK Smart LinPro, 15 kg

  • 310 DKK
  • Ekskl. moms: 248 DKK

Gratis Fragt

Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre