Vi leverer i hele Nordsjælland, Roskilde- og omegn samt København inden for 1-3 hverdage. Få fragtfri levering ved køb for minimum 1000 kr. Se mere under leveringsinfo
FohlenGold

Følfoder til helt særlige krav


ØVELSE GØR MESTER!

Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen vending i en bremsemanøvre. Stolt og strunk i trav, et frækt spark mod en imaginær angriber og derefter en tiltrængt middagssøvn i solen. Føl gør os bløde om hjertet, og man kan næsten ikke få øjnene fra disse små livstykker, der tidligt øver sig på at udfolde deres talenter.

FohlenGold har en helt speciel sammensætning og indeholder en lang række fordøjelsesstimulerende stoffer, hvorved fordøjelsen stabiliseres og væksten reguleres helt fra begyndelsen. Samtidig har FohlenGold et højt indhold af mineraler og sporstoffer til understøttelse af en sund udvikling af ledbrusk og knogler og en samlet harmonisk vækst.


  KVALITET I STEDET FOR KVANTITET

  FohlenGold indeholder vegetabilske proteiner af høj biologisk værdi. Herudover er tilsat de aminosyrer, der er vigtige for en god udvikling af muskulaturen. Stivelsesindholdet er holdt på et meget lavt niveau, og i stedet er anvendt en lang række værdifulde olieholdige frø, fibre og vitaliserende og fordøjelsesunderstøttende næringsstoffer. 

  FohlenGold er baseret på højeste kvalitet af basisnæringsstoffer som majskim, ølgær, urter og mange naturligt vitalstofholdige råvarer. Mineralerne er overvejende af organisk og marin oprindelse, og forholdet mellem sporstofferne er perfekt afstemt efter hinanden, hvorved det er muligt at opnå en fuldstændig problemfri vækst.

  Med gær, malt, hørfrø og en særlig sammensætning af krydderurter stimuleres den enzymatiske fordøjelse, der udvikles i løbet af føllets første leveuger. Herved bliver det muligt at etablere en velfungerende og modstandsdygtig tyktarmsflora.


  STÆRK LIVET IGENNEM

  FohlenGold-stimulerede føl er godt forberedt til den meget belastende proces, som fravænning udgør. FohlenGold dækker fuldstændig føllets særlige behov for næringsstoffer. Alt i alt udgør FohlenGold det bedste grundlag for en sund udvikling af føllet og bidrager til at forebygge en for tidlig nedslidning af den voksne hest.


  Følfoder til helt særlige krav

  • fordøjelsesstabiliserende
  • lavt indhold af stivelse
  • højt indhold af mikronæringsstoffer
  • indeholder urter, havalger, olier og olieholdige frø


  SAMMENSÆTNING

  Majskim 20 %, bygflager, roetop, ølgær 4,5 %, majsflager, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), snittet lucerne, æblesirup, roefibre, krydderurter (pebermynte, koriander, salvie, oregano, merian) 3,4 %, blanding af koldpressede olier (hørfrø-/solsikke) 2,6 %, blanding af olieholdige frø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,6 %, æblekvas, snittet, varmlufttørret alpehø, malt-gær-urt, hvedeklid, ærteprotein, salt, vindrueskind, bygkim, havalgemel, hvidløg, hvedekim.


  FODRINGSANVISNING

  Vejledningen forudsætter, at unghesten vokser regelmæssigt og har adgang til hø eller græs af god kvalitet (forventet slutvægt 400 hhv. 600 kg). Til specialracer, ponyer, ”easy keepers” tilpasses mængderne efter kropsvægten.

  • Fra 3. leveuge til 3. måned: Fri adgang - max. 400/600 g/dag  
  • Fra 4. til 12. måned: 500/900 g/dag  
  • Fra 12. til 18. måned: 600/1200 g/dag 
  • Fra 18. til 24. måned: 700-800 g/1,3-1,5 kg
  • Ved 24. måned: FohlenGold udfases samtidig med, at voksenfoder introduceres  
  Analyse
  Råprotein 15,0 %
  Råfibre 7,5 %
  Råfedt 9,0 %
  Stivelse 23,3 %
  Sukker 7,0 %
  Aske 11.0 %
  Makromineraler
  Calcium 2,0 %
  Fosfor 0,7 %
  Natrium 0,5 %
  Vitaminer
  Niacin 60 mg
  Vitamin A 22.000 IE
  Vitamin E 350 mg
  Vitamin D3 2.500 IE
  Vitamin B1 15 mg
  Vitamin B2 15 mg
  Vitamin B6 7 mg
  Vitamin B12 55 mcg
  Biotin 330 mcg
  Folinsyre 4 mg
  Cholinchlorid 500 mg
  Pantothensyre 30 mg
  Aminosyrer
  Lysin 0,65 %
  Methionin 0,3 %

  Skriv en anmeldelse

  Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
      Dårlig           God

  FohlenGold

  • Brand: St. Hippolyt
  • Model: St. Hippolyt Fohlengold
  • På lager
  • 300 DKK
  • Ekskl. moms: 240 DKK

  Gratis Fragt

  Bestil for minimum 1000 kr. og få gratis levering til udvalgt postnumre (vi kalder det gulerodsruten).