Gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr. i hele Nordsjælland. Se mere under leveringsinfo.

Agrobs

Vis:
Sortering:

Agrobs NaturMineral

En helt naturlig mineraltilførselAGROBS NATURMINERAL har et meget højt indhold af livsvigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer. Selv ved en lav daglig tilførsel er det et vigtig..

240 DKK Eksl. Moms: 192 DKK

AlpenGrün Mash 15 kg. 2-3 ugers levering

AlpenGrün Mash 15 kg.

Helt uden korn!Indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer!helt fri for korn og klid højt indhold af råfibre fordøjelsesfremmende prebiotisk højt indhold af tarmplejen..

305 DKK Eksl. Moms: 244 DKK

DermiLac Prozem Spray

Innovativt hudplejeprodukt!Særlig til irriteret og stresset hud og slidte hudpartier Beskytter huden mod udtørring og solskoldning - helt allergenfri AnvendelseOmrystes før b..

210 DKK Eksl. Moms: 168 DKK

PRE ALPIN AlpenGrün Müsli

AlpenGrün Müsli er velegnet til alle heste og med sin særlige sammensætning, giver den et værdifuldt løft til hestens daglige fodring.som krybbefoder sammen med NaturMinera..

285 DKK Eksl. Moms: 228 DKK

PRE ALPIN Aspero

Til heste, der er særligt følsomme over for stivelse og sukker (fx ved forfangenhed, nyreslag, EMS, PSSM). Til heste, der har et højt energibehov som erstatning for korn. I ste..

285 DKK Eksl. Moms: 228 DKK

PRE ALPIN Compact - praktisk stævnefodring

Til hårdtarbejdende heste i stedet for almindeligt grovfoder eller som supplement for at give den daglige fodring et kvalitetsmæssigt løft. Presset i kompakte blokke for at re..

250 DKK Eksl. Moms: 200 DKK

PRE ALPIN LuzerneCobs

Velkendt grovfoder til heste!Leverandør af protein og energi i højeste kvalitet. Melassefri, lavt indhold af stivelse og fruktan.Højt kalciumindhold for sund knogleudvikling. ..

225 DKK Eksl. Moms: 180 DKK

Pre Alpin Protein Light 15 kg.

Grovfoder med lavt proteinindhold i flageform - UDEN URTER Velegnet til allergikere, lever- og nyreproblemer samt til heste, der har behov for en fodring med lavt proteinindho..

220 DKK Eksl. Moms: 176 DKK

PRE ALPIN Senior

Til heste, der har svært ved at æde almindeligt hø og grovfoder. Til dækning af hestens energibehov sammen med eller i stedet for almindeligt grovfoder og for korn. Fintsnitte..

185 DKK Eksl. Moms: 148 DKK

PRE ALPIN SeniorMineral

Mineralforsyning til seniorhestenKorn- og melassefri. Lavt indhold af stivelse og sukker FODRINGSANVISNING10-15 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. ..

285 DKK Eksl. Moms: 228 DKK

PRE ALPIN WiesenFlakes

Ved svigtende tarmperistaltik, der kan føre til forstoppelse, til heste, der plages af kolik, luftvejsproblemer pga. skimmelsvampe og støv, til ældre heste med nedslidt tandsæt..

240 DKK Eksl. Moms: 192 DKK