St. Hippolyt

Vis:
Sortering:

Anti-Stress Kräutterpellets NB: Indeholder baldrian

Urteblanding med baldrian og magnesiumVed nervøsitet, genstridighed, manglende arbejds­glæde og stress.Virker stressdæmpende og forbedrer koncentrationsevnen.Beroligende urter samt..

310 DKK Eksl. Moms: 248 DKK

Beta-Caroten-Hvidløg

ß-caroten, der findes i friskt græs og i hø, nedbrydes langsomt under lagringen. Avlshestens særlige behov for ß-caroten kan således ikke dækkes gennem foderet, og der kan opst..

345 DKK Eksl. Moms: 276 DKK

Biotin mixture

Biotin er en meget effektiv kombination af biotin, vitalstofholdige hvedekim, sporstoffer samt udvalgte fordøjelses- og stofskifte- stimulerende urter, der understøtter kroppens..

365 DKK Eksl. Moms: 292 DKK

C'Real Basics Balance

Naturlige, højtfordøjelige kornblandinger med byg-, majs og sorthavreflager. C'real Basics er rene kornblandinger, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse er vas..

185 DKK Eksl. Moms: 148 DKK

C'Real Basics Dynamic

Naturlige, højtfordøjelige kornblandinger med byg-, majs og sorthavreflager. C'real Basics er rene kornblandinger, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse er vas..

185 DKK Eksl. Moms: 148 DKK

CaniGard, smidighed og præstationer

Til unge og gamle familiehunde samt alle brugshunde stabile og belastningsduelige led opbygningen af præstationspotentialet over mitokondrierne beskyttelse mod tidlige alderste..

370 DKK Eksl. Moms: 296 DKK

DermiLac Prozem plejeskum til skadet og irriteret hud

Plejeskum med mange forskellige aktivstoffer for understøttelse af den naturlige regenerering. ..

210 DKK Eksl. Moms: 168 DKK

Dyrlæge produkter - Hesta Plus

Mangler på et eller flere næringsstoffer kan på kortere eller længere sigt føre til sygdomme hos hesten. Forskellige problemer kan direkte føres tilbage til svigt i næringsstoff..

365 DKK Eksl. Moms: 292 DKK

EquiGard Müsli

EquiGard er en helt kornfri fibermüsli til en energimoderat ernæring af heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring. Til denne gruppe hører heste med Eq..

290 DKK Eksl. Moms: 232 DKK

EquiGard Pellets

EquiGard er en helt kornfri fiberpellet til en energimoderat ernæring af heste, der har behov for en meget stivelses- og sukkerfattig fodring. Til denne gruppe hører heste med E..

320 DKK Eksl. Moms: 256 DKK

EquiLac Müsli

Udviklet på basis af årelange erfaringer i fuldblodsavlen. Førsteklasses foder til avlshoppen fra 8. drægtighedsmåned afbalanceret protein-/energiforhold med urter, havalger, o..

235 DKK Eksl. Moms: 188 DKK

EquiLac Pellets

Udviklet på basis af årelange erfaringer i fuldblodsavlen. Førsteklasses foder til avlshoppen fra 8. drægtighedsmåned afbalanceret protein-/energiforhold med urter, havalger, o..

255 DKK Eksl. Moms: 204 DKK

Equilizer, stabilisere af temperamentet

Til sports- og fritidsheste ved nervøsitet, angst, anspændthed, manglende ridelighed og svigtende koncentrationsevne. Stressede og nervøse heste bliver mere afslappede, nervefas..

330 DKK Eksl. Moms: 264 DKK

Equilyte

Ved svedafsondring er det absolut nødvendigt for både muskel- og nervefunktion, at et salttab hurtigt genoprettes. EQUILYTE består af de elektrolytsalte, der afgives med heste..

200 DKK Eksl. Moms: 160 DKK

EquiMall4 Forte, 4 x koncentreret

Den velkendte malt-gær-drik fire gange så koncentreret og dermed fire gange så mange aktivstoffer til stimulering af appetit og livsglæde. Indeholder de samme næringsstoffer og ..

120 DKK Eksl. Moms: 96 DKK

Equimeb Hepa, understøtter lever funktion

Equimeb Hepa gives som et tilskud til den almindelige daglige fodring og indeholder leverunderstøttende funktionelle næringsstoffer i høj koncentration. Dermed kan alle heste op..

355 DKK Eksl. Moms: 284 DKK

FohlenGold

Følfoder til helt særlige kravØVELSE GØR MESTER!Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen v..

290 DKK Eksl. Moms: 232 DKK

Gastrointestinal

Belastende situationer som sygdom, foling, stress og øgede præstationskrav kan bringe de komplekse opgaver i mave og tarm i ubalance. Resultatet heraf kan være mavesår, der kan ..

1.310 DKK Eksl. Moms: 1.048 DKK

Gemüse-Kräuter-Mineralien

Gemüse-Kräuter-Mineralien er et perfekt mineralfoder også til avl og opdræt samt til heste, der fodres med en høj kornmængde. højt indhold af kalcium og marine næringsstofbærer..

270 DKK Eksl. Moms: 216 DKK

GlandoGard (tidl. CortiGard) - mineraltilskud v/ECS

Ved forstyrrelser pga Cushing Syndrom:ForfangenhedProblemer med pelsskifteKronisk træthedTab af muskelmasseFrugtbarhedsproblemer enzymer og antioxidanter understøtter kroppens ..

675 DKK Eksl. Moms: 540 DKK

GlucoGard - dokumenteret effekt

Vitamin-/mineraltilskud til heste, der har tilbøjelighed til forstyrrelser i kulhydratstofskiftet, fedme og overvægt. Højt indhold af specifikke mikronæringsstoffer, der er nødv..

495 DKK Eksl. Moms: 396 DKK

Glyx-Lobs -lonfrie godbidder m/lav sukker og stivelse

Er som de velkendte Lobs, meget velsmagende for hesten, selv om man har reduceret indholdet af sukker og stivelse. stivelses- og sukkerreduceret velegnet til allergikere velsma..

60 DKK Eksl. Moms: 48 DKK

Glyx-Mash

En mash, der er udviklet og tilpasset de heste, der ikke tåler stivelse/sukker. Glyx-Mash er helt fri for korn, og den indeholder en bredspektret kombination af prebiotiske ingr..

160 DKK Eksl. Moms: 128 DKK

Gold Medal, til muskelopbygning

Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten de..

335 DKK Eksl. Moms: 268 DKK

Grovfoderanalyse

For at kunne udarbejde en korrekt foderplan er det nødvendigt at vide, hvordan staldens grovfoder er. ..

700 DKK Eksl. Moms: 560 DKK

Hefekultur - levende gærkultur for bedre tarmflora

Levende gærkulturer i kombination med højttilgængelige sporstoffer tilfører naturlige B-vitaminer og næringsstoffer til understøttelse af tyktarmsfloraen og opbygning af en sund..

280 DKK Eksl. Moms: 224 DKK

Hesta Mix Classic

En fuldværdipellet med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde ud..

265 DKK Eksl. Moms: 212 DKK

Hesta Mix Light

Mange heste tager let på ved tildeling af kraftfoder. Derfor er der udviklet en variant med lavt energiniveau men med et højt indhold af mikronæringsstoffer: HestaMix Light. Sel..

350 DKK Eksl. Moms: 280 DKK

Hesta Mix Müsli

En fuldværdimüsli med højtoptagelige sporstoffer, der særlig anvendes til de større racer som fx frieser, lusitano, araber eller koldblodsheste i arbejde. Den daglige mængde udg..

230 DKK Eksl. Moms: 184 DKK

Hippomun

Styrken af kroppens eget forsvar afhænger af kroppens forskellige immunceller:Deres antal, reaktionstid og formeringsevne. HippoMun tilfører næringsbyggesten som udvalgte ølgære..

410 DKK Eksl. Moms: 328 DKK

HufStabil plejesalve til styrkelse af hovens vækst (Neem-olie)

Salve til hovene ved infektiøse hovproblemer Smøres i hovens kronrand.Kan også anvendes ved tørre afgnubbede pletter, i sømhuller m.m. Virker antiseptisk og modvirker infektion ..

395 DKK Eksl. Moms: 316 DKK

Int. Sports Champions Claim

Denne produktlinie til topsporten er udviklet i samarbejde med Kentucky Equine Research Institute (KER), der var officiel kompetencepartner og leverandør ved de Olympiske L..

245 DKK Eksl. Moms: 196 DKK

Irish Mash

Denne yderst velsmagende blanding, der er så let at tilberede, stimulerer fordøjelsen og stofskiftet og bør altid være en del af foderplanen på hviledage, under pelsskiftet, eft..

220 DKK Eksl. Moms: 176 DKK

Knoblizem

Knoblizem er en meget effektiv kombination af førsteklasses hvidløg, rosmarin, pebermynte, koriander samt et højt indhold af B-vitaminerne.Pga. duftafsondring gennem huden opnå..

230 DKK Eksl. Moms: 184 DKK

Lamin - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Lamin tilfører specifikke næringsbyggesten i form af naturlige glykoproteinforbindelser fra havalger. Medvirker til hurtig regenerering af beskadigede vævsoverflader i led, rygs..

350 DKK Eksl. Moms: 280 DKK

Lamin Forte - ved akut og kronisk vævsbetændelse

Næringsbyggesten for sundt væv. glykonæringsstoffer fra havalger regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderurter, v..

1.430 DKK Eksl. Moms: 1.144 DKK

Licki

Mineralsammensætning er tilpasset heste. Mineralsliksten kan ikke erstatte fodring med et varieret, fulddækkende tilskudsfoder. ..

45 DKK Eksl. Moms: 36 DKK

LinuStar

De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen h..

165 DKK Eksl. Moms: 132 DKK

Lobs

Lobs hestegodbidder udgør et sundt alternativ til de mere traditionelle hestebolcher. værdifulde råvarer lavt kulhydratindhold uden værdiløse fyldstoffer ..

50 DKK Eksl. Moms: 40 DKK

Luzerne Mix

Luzerne Mix er et hygiejnisk forarbejdet grovfoder med lucerne og grønhavre. Meget anvendelig og praktisk emballeret. skånsomt tørret høj hygiejnestatus ensartet kvalitet højt ..

170 DKK Eksl. Moms: 136 DKK

Majsflager

100% majsflager, der har et højt energiindhold i forhold til et lavt indhold af protein. Hesten kan udnytte dette fuldstændigt, når majskernen er tilstrækkeligt forklistret før ..

185 DKK Eksl. Moms: 148 DKK

Makor - for styrkelse af hjerte og kredsløb

Makor tilfører højtoptageligt magnesium i forskellige kemiske bindingsformer sammen med et højt indhold af vitamin E og en række ernæringsmæssigt værdifulde urter. højkoncentre..

320 DKK Eksl. Moms: 256 DKK

Medigest - ved vandig gødning, diarré og lign.

Heste bliver via foderoptagelsen udsat for en lang række forskellige giftstoffer, de såkaldte mycotoxiner (svampegiftstoffer). Medigest® udmærker sig ved et højt indhold af bioa..

465 DKK Eksl. Moms: 372 DKK

MetaDiät - aflastning af lever og nyrer

Til heste med lever- og nyreproblemer er Meta Diät et meningsfyldt alternativ til normalt kraftfoder.Det udmærker sig ved at indeholde et aflastningsorienteret udvalg af energi-..

495 DKK Eksl. Moms: 396 DKK

MicroVital

MicroVital® tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form,  hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes. MicroVital anvendes til heste, der har prob..

490 DKK Eksl. Moms: 392 DKK

MicroVital DOG - genopretning af livsvigtig mikromineral ballance

Biologisk højtoptagelige sporstoffer og værdifulde vitaminer regulatoriske proteinbyggesten højt indhold af zink, kobber og mangan indeholder alger, ølgær og oliefrø ..

175 DKK Eksl. Moms: 140 DKK

MoviCur - bindevæv til storebevægelser

Til heste med mang­lende smidighed, stive og korte bevægelser. Glycosaminoglycaner er naturlige næringsstoffer, som understøtter funktionen af stødabsorberende og smørende kompo..

1.210 DKK Eksl. Moms: 968 DKK

MoviDerm plejeskum til led og bindevæv

Til hævede, irriterede og overbelastede led, sener og muskler. Øget effekt opnås på grund af mild opvarmning af huden. Indeholder ingen kamfer. ..

150 DKK Eksl. Moms: 120 DKK

Movilan DOG - tilskud til led og bindevæv

Særdeles effektiv kombination af næringsstoffer fra glønlæbede newzealandske muslinger, chlorella-alger, hvedespirer og mange andre naturlige bestanddele med højt indhold af vit..

335 DKK Eksl. Moms: 268 DKK

Mucolyt - åndedrætskur

Mucolyt indeholder et bredt udvalg af udsøgte urter som pebermynte, timian, kamille, lancetvejbred, anis, fennikel, kommen, følfod og mange andre urter. Mucolyt er derfor et vær..

890 DKK Eksl. Moms: 712 DKK

NaturMüsli m/urter

NaturMüsli med urter er et koncentreret tilskudsfoder, hvor hesten tilføres en bred vifte af vigtige næringsstoffer fra de skånsomt behandlede råvarer. NaturMüsli kan anvendes ..

235 DKK Eksl. Moms: 188 DKK

NaturMüsli Senior

NaturMüsli Senior er en fiberrig müsli, der er velegnet til sensible og ældre heste, såvel som en hjælp til opfedning af magre heste. rig på letfordøjelige fibre olieholdig..

265 DKK Eksl. Moms: 212 DKK

NaturMüsli SOLO

NaturMüsli SOLO og NaturPellets SOLO er et fiberbaseret, letanvendeligt og velfungerende fuldfoder, der med udgangs­punkt i hestens fordøjelsesmæssige krav fuldt ud dækker behov..

225 DKK Eksl. Moms: 180 DKK

NaturPellets m/urter

NaturPellets med urter er et koncentreret tilskudsfoder, hvor hesten tilføres en bred vifte af vigtige næringsstoffer fra de skånsomt behandlede råvarer. NaturMüsli kan an..

285 DKK Eksl. Moms: 228 DKK

NaturPellets SOLO

NaturMüsli SOLO og NaturPellets SOLO er et fiberbaseret, letanvendeligt og velfungerende fuldfoder, der med udgangs­punkt i hestens fordøjelsesmæssige krav fuldt ud dækker behov..

275 DKK Eksl. Moms: 220 DKK

NutriStar

Denne fiberrige, kulhydratfattige müsli er pga. sin specielle mineralisering særlig velegnet til westernracerne.Desuden er NutriStar særdeles anvendelig til unge heste under opt..

225 DKK Eksl. Moms: 180 DKK

Palatin høcops

Meget varieret blanding af græsser og urter fra området ved Bodensøen. Ideelle klimatiske betingelser, artsrige græsarealer og en skånsom høst- og tørreproces udgør grundlaget f..

210 DKK Eksl. Moms: 168 DKK

Performance Fibre High Protein (hp)

Fiberbaseret præstationsfoder med højt indhold af protein og essentielle aminosyrer Supplement til hø / wrap med lavt indhold af protein. Højt indhold af fordøjeligt råprotein o..

165 DKK Eksl. Moms: 132 DKK

PRE ALPIN AlpenGrün Mash 15 kg.

Helt uden korn!Indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer! helt fri for korn og klid højt indhold af råfibre fordøjelsesfremmende prebiotisk højt indhold af tarmplejende slim..

315 DKK Eksl. Moms: 252 DKK

PRE ALPIN AlpenGrün Müsli

AlpenGrün Müsli er velegnet til alle heste og med sin særlige sammensætning, giver den et værdifuldt løft til hestens daglige fodring. som krybbefoder sammen med NaturMineral e..

285 DKK Eksl. Moms: 228 DKK