NAF

Vis:
Sortering:

B Vitamins

Flydende vitamin b til hest, uden sukker.Bidrager til en sund appetit og vitalitet til alle heste og ponyer.Anvend tilskud af ekstra B vitamin til hesten ved hårdt arbejde, tran..

139 DKK Eksl. Moms: 111 DKK

Comfort 1L.

Comfort lindre når hesten virkelig har brug for det!Comfort er et naturligt valg til ældre heste, samt heste med behov for ekstra støtte.Produktet er sammensat af naturlige ingr..

479 DKK Eksl. Moms: 383 DKK

Cushinaze

Cushinaze fra NAF - til heste med aldersrelateret stress. Vitalitet til heste, som viser tegn på aldersrelateret stress.En gennemtænkt sammensætning af urter som virker understø..

559 DKK Eksl. Moms: 447 DKK

D-Tox

D-TOX FRA NAF - ANTIOXIDANTER TIL HESTE. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler.D-tox er den anerkendte sammen sæt ning af naturlige antioxidanter ..

839 DKK Eksl. Moms: 671 DKK

Devils Relief

Devil's Relief fra NAF er en urtetinktur med venustorn (Djævleklo) og flere andre urter til heste.Anvendes til heste med stive led.Også meget egnet til ældre heste.Bitterstoffer..

279 DKK Eksl. Moms: 223 DKK

Echinacea Plus

Til vedligeholdelse af immunforsvaret. Alle heste kan have brug for lidt ekstra indimellem - særligt dem som trænes meget, konkurrerer meget og transporteres ofte.  Echinacea er..

289 DKK Eksl. Moms: 231 DKK

Five Star Optimum 3kg.

NAF OPTIMUM - 5 STJERNET FODERTILSKUD TIL HESTE. NAF Optimum er designet til fuldt dækkende tilskud til- Konkurrenceheste,- Som booster til alle typer heste.- Til heste som fodr..

399 DKK Eksl. Moms: 319 DKK

GastriVet

Mavesår hos heste er et stadig mere almindeligt problem, og hidtil har hesteejere efter konstatering ved gastroskopi kun haft mulighed for at give medicin udskrevet af dyrlægen...

999 DKK Eksl. Moms: 799 DKK

Hvidløgsgranulat

Kan tildeles Heste, Ponyer, Føl, Kvæg, Får og Hund Hvidløgsgranulaterne tilsættes foderret. 100% natur produkt. Er nænsomt tørret for at bibeholde de aktive stoffer. Effektiv mo..

1.199 DKK Eksl. Moms: 959 DKK

Joint Flex

  JOINT FLEX FRA NAF - TILSKUD TIL HESTENS LED. Joint Flex er en unik kombination of næringsstoffer til hestens led, samt antioxidanter til at støtte ydeevnen.Sammensat af bla. ..

1.200 DKK Eksl. Moms: 960 DKK

Kof-Eze

Kof-Eze lindre åndedrætssystemet. Gives som en beroligende sirup før træning. Gived med lidt foder, alternativt bruges en sprøjte (medfølger ikke) for at placere siruppen direkt..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK

Laminaze

LAMINAZE FRA NAF Heste og Ponyer som har begrænset adgang til græs, har behov for ekstra næringsstoffer i foderet.Laminaze er en unik sammensætning af over 40 ingridienser, som ..

799 DKK Eksl. Moms: 639 DKK

MSM

MSM MSM er rig på bio- tilgængelige svovl, som er afgørende for sundhed af blødt væv, sener,ledbånd og muskler. Udfordring af MSM ved anbefaldet dosis sikrer at det tigtige nive..

649 DKK Eksl. Moms: 519 DKK

NAF Omega Oil

Indeholdende Omega-3, -6 og -9 fedtsyrer til bl.a. at understøtte pels- og hudfunktion Omega-3, -6 og -9 er en overordnet betegnelse for en række forskellige fedtsyrer. Omega 3 fe..

195 DKK Eksl. Moms: 156 DKK

PROFEET Liquid

NAF PROFEET er udviklet af dyrlæger og godkendt af førende beslagsmede. En avanceret flydende formel, der kombinerer optimale niveauer af biotin med vigtige mikronæringsstoffer ..

379 DKK Eksl. Moms: 303 DKK

PROFEET Powder

NAF Five Star Profeet Powder En avanceret formel der kombinerer optimale niveauer af biotin med vigtige mikronæringsstoffer og målrettet antioxidant støtte, som giver en lan..

399 DKK Eksl. Moms: 319 DKK

PROFFET Rock Hard

NAF PROFEET ROCK HARD - STYRKER OG DESINFICERER BLØDE SÅLER. Desinficerer og hærder bløde hove og såler.Anvendes på svækket horn, bløde såler og inficerede stråler.Påføres hoven..

189 DKK Eksl. Moms: 151 DKK

Respirator

NAF Respirator - 1 kg   NAF Respirator.  For rene sunde lunger og optimal vejrtrækningskapacitet. Unik blanding af næringsstoffer med antioxidanter, som understøtter lungernes ..

549 DKK Eksl. Moms: 439 DKK

Respirator Boost

FEM STJERNET RESPIRATOR BOOST FRA NAF Anvendes til heste. Lindrer og beroliger luftvejene.Hurtig og effektiv virkning.En ultimativ blanding af næringsstoffer, som lindrer og ber..

419 DKK Eksl. Moms: 335 DKK

Seaweed (Islandsk tang/havalger) 2kg.

NAF SEAWEED - HAVALGER (TANG) TIL HEST. Et dagligt tilskud med havalger,øger vitaliteten, styrker hestens immunforsvar, giver blank pels, og øger hornvæksten og giver stærkere h..

139 DKK Eksl. Moms: 111 DKK

Vitamin E and Selenium Plus

NAF Vitamin E & Selenium Plus - For sunde muskler og et stærkt immunforsvar.Anvendes også for at understøtte fertilitet hos avlshopper.Støtter muskelfunftionen hos konkurrencehe..

230 DKK Eksl. Moms: 184 DKK