Hestefoder

Lad det være sagt med det samme; Vi forhandler kun kvalitetsfoder! For os er foder en tillidssag og vi forhandler kun friskt foder fra Castle Horse Feeds, St.Hippolyt, Equifirst, Aveve og Brogaarden.

Du vil selvfølgelig også kunne finde havre, saltsten og hestebolcher i butikken.


Andre varianter kan bestilles blot ring  40311542 eller skriv til martin@miniwrap.dk

Vis:
Sortering:

Airways

Airways er mundskyllevand til brug lige før konkurrence, og som fremmer et maksimalt luftindtag. Airways indeholder naturlige ingredienser som eddike, honning, glycerin, eukalyp..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

Anibio Fliegenschutz

ANIBIO FLIEGENSCHUTZ Er et naturmiddel, uden nogen form for skadelig kemi. Efterlader ingen gener for hesten. Indeholder ingen forbudte stoffer, der er optegnet på doping ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Anti-Stress Kräutterpellets NB: Indeholder baldrian

Urteblanding med baldrian og magnesiumVed nervøsitet, genstridighed, manglende arbejds­glæde og stress.Virker stressdæmpende og forbedrer koncentrationsevnen.Beroligende urter samt..

315 DKK Ekskl. Moms: 252 DKK

Apple Lytes Pasta

Et særligt mix af findelte, duftende mineralsalte der kan hjælpe med at genoprette væske- og elektrolytbalancen efter hårdt ardejde. Apple Lytes er letopløselig, og kan gives e..

159 DKK Ekskl. Moms: 127 DKK

Aveve All-In Soup

Kornfri mash til alle typer heste med behov for et sundt ekstramåltid Kornfri mash, der indeholder vitaminer og mineraler. Er ideelt til heste, der er sensitive overfor sukker o..

259 DKK Ekskl. Moms: 207 DKK

Aveve Vitabar

Vitabar mineralgodbidder til heste på sommergræs mm. Meget økonomisk i brug30 dages forbrug til 1 stor hest ..

109 DKK Ekskl. Moms: 87 DKK

B Vitamins

Flydende vitamin b til hest, uden sukker.Bidrager til en sund appetit og vitalitet til alle heste og ponyer.Anvend tilskud af ekstra B vitamin til hesten ved hårdt arbejde, tran..

139 DKK Ekskl. Moms: 111 DKK

B-plus

Tilskud af B-vitaminer kan være gavnligt forår og efterår, når hesten fælder og sætter ny pels, samt til heste i stressede situationer f.eks. ved konkurrencer og stævnerB-PLUS ..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Balance Mix

Müsli-blanding til heste i let til middel arbejdeDenne blanding indeholder en stor del fibre, som sikrer hesten et velfungerende tarmsystem. Et lavt indhold af sukker og et rela..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Beta-Caroten-Hvidløg

ß-caroten, der findes i friskt græs og i hø, nedbrydes langsomt under lagringen. Avlshestens særlige behov for ß-caroten kan således ikke dækkes gennem foderet, og der kan opst..

350 DKK Ekskl. Moms: 280 DKK

Better Bones

Til støtte af knoglevæksten Better Bones giver din hest den bedst tænkelige start for stærke knogler hele livet. Kombiner Better Bones med Cortaflex Pulver for den komplette led..

635 DKK Ekskl. Moms: 508 DKK

BIO-MOS

Bio-Mos kan hjælpe med at fjerne uønskede bakterier i hestens tarmsystem. Bio-Mos består af en ufordøjelig kulhydratforbindelse, Mannan Oligosakkarid, som har en overfalde, der ..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Biotin

Biotin tilskud til Hest, kvæg, får eller grise. Indhold: Biotin: 0,17 gr.Flavour: 0,20 gr.Salt: 25,0 gr.Kalk: 100,0 gr.Hvedeklid som bærestof Ca.: 4,766%Na.: 0,990%AIA.: 0,100%P..

89 DKK Ekskl. Moms: 71 DKK

Biotin ekstra

Biotin Extra indeholder levende gærceller, E- og C-vitaminerne styrker hesten. Indhold:Ca. : 1,034%Na. : 0,001%AIA. : 0,614%Ph . : 0,895%Aske : 5,602% Vit. E alpha-tocoph acet: ..

139 DKK Ekskl. Moms: 111 DKK

Biotin mixture

Biotin er en meget effektiv kombination af biotin, vitalstofholdige hvedekim, sporstoffer samt udvalgte fordøjelses- og stofskifte- stimulerende urter, der understøtter kroppen..

365 DKK Ekskl. Moms: 292 DKK

Black Draw

Blackdraw indeholder Ichthammol (Ammonium bituminosulfonate) og kan bruges f.eks. efter en hovbyld eller surstråle. Foretrækkes af smede og dyrlæger overalt i USA. ..

249 DKK Ekskl. Moms: 199 DKK

Bleader Gard

Bleader Gard støtter lunger og blodårer for at opnå den optimale kapacitet, der kræves til hårdt arbejde - hvad enten det er i korte intervaller eller over en længere periode. ..

685 DKK Ekskl. Moms: 548 DKK

Breed Mix

Müsli til drægtige/diegivende hopperBreed Mix er udviklet til at dække behovet hos drægtige hopper i de sidste 3 måneder af drægtigheden, samt i laktationsperioden, hvor føllet ..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Breeding Optigrow Udgået

Breeding Optigrow

Produktet er udgået. Se i relateret produkt hvad vi anbefaler i stedet.Letfordøjeligt og varmebehandlet korn (majs og byg), extruderet hørfrø og probiotiske gærkulturer til at ..

219 DKK Ekskl. Moms: 175 DKK

Breeding safegrow Udgået

Breeding safegrow

Produktet er udgået. Se i relateret produkt hvad vi anbefaler i stedet.Safegrow indeholder kun 12% stivelse og er samtidig meget koncentreret. Indhold: Foderenhed (UFC/..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

Brogaarden Elektrolytter

En blanding indeholdende organiske- og uorganiske mineraler samt E-vitamin til at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Velegnet til heste i hårdt arbejde, ved tr..

119 DKK Ekskl. Moms: 95 DKK

Brogårdens luzerne mix

Uden melasse = Ingen overflødig sukker Tilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 & 9 fedtsyrer Brogaarden Lucerne Mix giver øget tyggetid til gavn for mavefunktionen. ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Build up cubes

Unghesten der skal til forbesigtigelse eller kåring, har ofte brug for lidt ekstra hjælp til at opbygge muskler og tilstrækkelig kondition. Heste der har været syge igennem et s..

230 DKK Ekskl. Moms: 184 DKK

Buteless High Strength

Buteless High Strength er et naturligt og velsmagende kosttilskud, det indeholder en kraftig blanding af planteekstrakter og Yucca (palmelilje). I en uafhængig test fastslog det..

325 DKK Ekskl. Moms: 260 DKK

Buteless Pasta

Buteless High Strength er et naturligt og velsmagende kosttilskud, det indeholder en kraftig blanding af planteekstrakter og Yucca (palmelilje). I en uafhængig test fastslog det..

259 DKK Ekskl. Moms: 207 DKK

C'Real Basics Balance

Naturlige, højtfordøjelige kornblandinger med byg-, majs og sorthavreflager. C'real Basics er rene kornblandinger, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse er vas..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

C'Real Basics Dynamic

Naturlige, højtfordøjelige kornblandinger med byg-, majs og sorthavreflager. C'real Basics er rene kornblandinger, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse er vas..

185 DKK Ekskl. Moms: 148 DKK

Calm Mix

Allround sports mix uden havreCalm mix har et lavt indhold af protein og er derfor ideelt til heste der er sensitiveoverfor protein. Blandingen indeholder ikke havre eller pille..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Citronella Shampoo

Equine America tilbyder en serie af shampoo til ethvert behov. Alle er skummende og milde mod huden, ligesom de også er økonomiske i brug. En velduftende shampoo med Citronella ..

135 DKK Ekskl. Moms: 108 DKK

Classic Basic omega 3 Udgået

Classic Basic omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Classic Basic Omega 3 er en indbydende og velsmagende blanding af korn indeholdende all..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Classic Conditioning Cube Udgået

Classic Conditioning Cube

Et velsmagende pelleteret foder sammensat af korn, hørfrø og letfordøjelig fibre  (soja skaller, lucerne). Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein..

170 DKK Ekskl. Moms: 136 DKK

Classic fibre Udgået

Classic fibre

En letoptagelig og velsmagende strukturmüsli med lucerne, tørrede gulerødder, ærtefager og hvedeklid. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,7..

215 DKK Ekskl. Moms: 172 DKK

Classic mash herbs Udgået

Classic mash herbs

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og velsmagende måltid med lucerne, tørrede gulerødder, ærteflage..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Classic Robust Udgået

Classic Robust

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Et letfordøjeligt og smagfuldt muslifoder, der indeholder dampvalset byg og havre, luce..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Coff-less

Coff Less er specielt sammensat af urter og naturlige ingredienser inklusiv bukkehornsfrø, blæretangaske, hvidløgspulver, gul ensian- og kongelysekstrakt for lunger og luftveje...

554 DKK Ekskl. Moms: 443 DKK

Comfort 1L.

Comfort lindre når hesten virkelig har brug for det!Comfort er et naturligt valg til ældre heste, samt heste med behov for ekstra støtte.Produktet er sammensat af naturlige ingr..

479 DKK Ekskl. Moms: 383 DKK

Condition Mix

Til heste i boksro, heste i let træning eller heste med et lavt fodringsbehovCondition Mix indeholder alle nødvendige ingredienser til heste i let træning. Med blandingen får he..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Condition Show Cubes 20kg

Condition & Show Cubes er et super velsmagene pillefoder i en meget høj kvalitet. Grundet det høje proteinindhold har den en muskel opbyggende effekt. Produktet er havrefri..

189 DKK Ekskl. Moms: 151 DKK

CortaFlex HA Powder

Mere effektivt til træningsbelastede og ældre heste end almindelig glucosamin. Enestående sammensætning for høj optagelighed. Det er aldrig for sent! Tildel 15 - 30 ml flydende ..

769 DKK Ekskl. Moms: 615 DKK

CortaFlex HA Regular Strength Solution

Mere effektivt til træningsbelastede og ældre heste end almindelig glucosamin. Enestående sammensætning for høj optagelighed. Sammenlignet med den velkendte Cortaflex HA Solutio..

550 DKK Ekskl. Moms: 440 DKK

CortaFlex HA Solution 3,8 l

Cortaflex med ekstra styrke - med Hyaluronsyre Mere effektivt til træningsbelastede og ældre heste end almindelig glucosamin. Enestående sammensætning for høj optagelighed. Det ..

2.849 DKK Ekskl. Moms: 2.279 DKK

CortaFlex Powder

Dagligt Næringstilskud med Høj Optagelighed Cortaflex i pulverform. Det er aldrig for tidligt at begynde med Cortaflex Powder! Cortaflex er en økonomisk og effektiv, daglig støt..

2.998 DKK Ekskl. Moms: 2.398 DKK

Cushinaze

Cushinaze fra NAF - til heste med aldersrelateret stress. Vitalitet til heste, som viser tegn på aldersrelateret stress.En gennemtænkt sammensætning af urter som virker understø..

559 DKK Ekskl. Moms: 447 DKK

D&H Equine sensitive, 18 kg

Et foder med lavt stivelsesindhold uden byg og melasse Equine Sensitive er et ekstruderet (varmebehandlet), pelleteret foder, der har et lavt energiindhold (kalorieindhold..

279 DKK Ekskl. Moms: 223 DKK

D&H Fibre Performance

Topkvalitets fiberblanding tilsat urter (tidligere kendt som Fiber P) En fiberblanding med højt energi- og protein-indhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance ..

239 DKK Ekskl. Moms: 191 DKK

D&H Safe & Sound, 18 kg

Fiberholdigt foder med meget lavt indhold af sukker og stivelseSafe & Sound har et lavt indhold af energi, sukker og stivelse og et højt indhold af fibre. Et højt fiberindh..

229 DKK Ekskl. Moms: 183 DKK

D-Tox

D-TOX FRA NAF - ANTIOXIDANTER TIL HESTE. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler.D-tox er den anerkendte sammen sæt ning af naturlige antioxidanter ..

839 DKK Ekskl. Moms: 671 DKK

Derma Gel

Derma Gel er en urte-fugtighedsgel til intensiv og hurtig hudpleje, ligesom det danner en effektiv barriere. Derma Gel fremmer og vedligeholder et tilpas fugtigt miljø i huden -..

169 DKK Ekskl. Moms: 135 DKK

DermiLac Prozem plejeskum til skadet og irriteret hud

Plejeskum med mange forskellige aktivstoffer for understøttelse af den naturlige regenerering. ..

210 DKK Ekskl. Moms: 168 DKK

Devils Relief

Devil's Relief fra NAF er en urtetinktur med venustorn (Djævleklo) og flere andre urter til heste.Anvendes til heste med stive led.Også meget egnet til ældre heste.Bitterstoffer..

279 DKK Ekskl. Moms: 223 DKK

Diamond Cool Cubes 20kg

Alle kornsorter er varmebehandlet for at sikre høj optagelighed. Anbefales til alle hesteracer. Højkvalitets pillefoder- Havrefri- Rig på vitamin E- Fornuftigt indhold ..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Drink More

Mange heste drikker mindre, når de opstaldes i fremmede omgivelser eller bliver transporteret over lange strækninger til og fra konkurrencer. Hestene bliver ofte dehydrerede og ..

369 DKK Ekskl. Moms: 295 DKK

Dyrlæge produkter - Hesta Plus

Mangler på et eller flere næringsstoffer kan på kortere eller længere sigt føre til sygdomme hos hesten. Forskellige problemer kan direkte føres tilbage til svigt i næringsstof..

365 DKK Ekskl. Moms: 292 DKK

Echinacea Plus

Til vedligeholdelse af immunforsvaret. Alle heste kan have brug for lidt ekstra indimellem - særligt dem som trænes meget, konkurrerer meget og transporteres ofte.  Echinacea er..

289 DKK Ekskl. Moms: 231 DKK

Elektrolytter med æblesmag

Ved hårdt arbejde eller konkurrence før eller efter arbejde i varmt vejr i forbindelse med transport af hesten ved langdistanceridning Indhold:Æble flavourCalcium propionate: ..

149 DKK Ekskl. Moms: 119 DKK

Emerald Cool Mix 20kg

Højkvalitets müsliblanding Den gode "gammeldaws" engelske müsliblanding, som kan bruges til alle typer heste. Moderat indhold af stivelse og sukker, samt et havrefrit pr..

179 DKK Ekskl. Moms: 143 DKK

Emune

Emune indeholder ekstrakt af Purpursolhat og Astragalus og er særdeles effektiv i vedligeholdelsen af hestenkroppens indre balance og modstandsdygtighed. ..

310 DKK Ekskl. Moms: 248 DKK

Energy Mix

Top sport mix til præstationer hvor udholdenhed er nødvendigt Energy mix er velegnet til heste der har brug for udholdenhed.Det høje fedtindhold, fra LinexPlus, sikrer en lang..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Energy omega 3 Udgået

Energy omega 3

Produktet er udgået. Se i relaterede produkter (nedenstående) hvad vi anbefaler i stedet.Velsmagende müsli med højt energiniveau, som er rig på Omega 3, vitaminer, mineraler og..

199 DKK Ekskl. Moms: 159 DKK

Equi Jewel, 20 kg

Specielt udviklet til at understøtte muskelsætning og foderstanden hos alle typer heste. Let fordøjeligt foder, der har et højt indhold af kalorier og protein. Baseret på stab..

449 DKK Ekskl. Moms: 359 DKK