EquiFirst

Vis:
Sortering:

Breeding Optigrow

Letfordøjeligt og varmebehandlet korn (majs og byg), extruderet hørfrø og probiotiske gærkulturer til at opretholde den naturlige balance af tarmfloraen. Indhold: Foder..

219 DKK Eksl. Moms: 175 DKK

Breeding safegrow

Safegrow indeholder kun 12% stivelse og er samtidig meget koncentreret. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg) 0,7510,20 RåproteinRåfedt Råfbre Sukker Stivels..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

Classic Basic omega 3

Classic Basic Omega 3 er en indbydende og velsmagende blanding af korn indeholdende alle de elementer, der kræves af heste i medium – hårdt arbejde. Indhold: Foderenhed..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Classic Conditioning Cube

Et velsmagende pelleteret foder sammensat af korn, hørfrø og letfordøjelig fibre  (soja skaller, lucerne). Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,811..

170 DKK Eksl. Moms: 136 DKK

Classic fibre

En letoptagelig og velsmagende strukturmüsli med lucerne, tørrede gulerødder, ærtefager og hvedeklid. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,7..

215 DKK Eksl. Moms: 172 DKK

Classic mash herbs

Et letfordøjeligt og velsmagende måltid med lucerne, tørrede gulerødder, ærteflager og hvedeklid. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,8612,..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Classic Robust

Et letfordøjeligt og smagfuldt muslifoder, der indeholder dampvalset byg og havre, lucerne, tørrede gulerødder, dampvalsede ærter og hvedeklid. Indhold: Foderenhed (UFC..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Energy omega 3

Velsmagende müsli med højt energiniveau, som er rig på Omega 3, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Indhold: Foderenhed (UFC/kg)Energi (MJ/kg)Fordøjeligt protein 0,96..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

LinaMix Plus

Linamix Plus er et tilskudsfoder, som tildeles ved siden af den daglige foderration.Linamix har et højt indhold af ekstruderet hørfrø, der giver produktet et højt indhold af en..

269 DKK Eksl. Moms: 215 DKK

Målebæger

Se katalog ..

40 DKK Eksl. Moms: 32 DKK

Natureal Lucerne

NATURAL LUCERNE er en god, naturlig energi, protein og lysin kilde til heste, særligt velegnet til heste i avl, vækst, træning eller som topping for ekstra tyggetid.NATURAL LUCERNE..

159 DKK Eksl. Moms: 127 DKK