Brogaarden

Vis:
Sortering:

B-plus

B-PLUS er et komplekst tilskud af B-vitaminer formuleret af Brogaardens biokemiker Jim Fielden. Ved formuleringen er der taget hensyn til de særlige forhold, hvor B-vitaminer ha..

149 DKK Eksl. Moms: 119 DKK

BIO-MOS

Bio-Mos kan hjælpe med at fjerne uønskede bakterier i hestens tarmsystem. Bio-Mos består af en ufordøjelig kulhydratforbindelse, Mannan Oligosakkarid, som har en overfalde, der ..

149 DKK Eksl. Moms: 119 DKK

Brogården Elektrolytter

En blanding indeholdende organiske- og uorganiske mineraler samt E-vitamin til at vedligeholde en stabil væske- og elektrolytbalance. Velegnet til heste i hårdt arbejde, ved tra..

105 DKK Eksl. Moms: 84 DKK

Brogårdens luzerne mix

Uden melasse = Ingen overflødig sukker Tilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 & 9 fedtsyrer Brogaarden Lucerne Mix giver øget tyggetid til gavn for mavefunktionen. ..

170 DKK Eksl. Moms: 136 DKK

Build up cubes

Unghesten der skal til forbesigtigelse eller kåring, har ofte brug for lidt ekstra hjælp til at opbygge muskler og tilstrækkelig kondition. Heste der har været syge igennem et s..

230 DKK Eksl. Moms: 184 DKK

D&H Equine sensitive

Til heste/ponyer med tendens til foderallergi. Equine Sensitive er udviklet til heste/ponyer, som er følsomme over for foder, der har resulteret i adfærds-, fordøjelses-, muskel..

284 DKK Eksl. Moms: 227 DKK

D&H Fibre Performance

Topkvalitets fiberblanding tilsat urter (tidligere kendt som Fiber P) En fiberblanding med højt energi- og protein-indhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance be..

254 DKK Eksl. Moms: 203 DKK

D&H Safe & Sound

Fiberholdigt foder til heste med tendens til forfangehed. Udviklet til at dække behovet hos heste og ponyer som er i risikogruppen for forfangenhed. Det har et lavt indhold af e..

234 DKK Eksl. Moms: 187 DKK

Elektrolytter

Elektrolytter er mineraler i saltform, som er vigtige bestanddele af hestens kropsvæske, og består hovedsagligt af mineraler som natrium, klorid, kalium og i mindre omfang miner..

100 DKK Eksl. Moms: 80 DKK

Equi-Jewel

Specielt udviklet til at understøtte muskelsætning og foderstanden hos alle typer heste. Let fordøjeligt foder, der har et højt indhold af kalorier og protein. Baseret på stabil..

454 DKK Eksl. Moms: 363 DKK

Equitop Myoplast

Equitop Myoplast® indeholder 18 specifikke aminosyrer i en unik sammensætning. Aminosyrer er naturlige byggesten i proteinsyntesen, der hjælper hesten med at opbygge muskler sam..

639 DKK Eksl. Moms: 511 DKK

Equitop Pronutrin

Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde. De ..

599 DKK Eksl. Moms: 479 DKK

Fibre Beet

Består af mikroniserede (varmebehandlede) roefibre fra sukkerproduktionen, hvor sukkeret er fjernet, tilsat lucerne og havreklid. Kombinationen af mikroniserede roefibre og luce..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

Fibre performance

En fiberblanding med højt energi- og proteinindhold, som er tilsat velsmagende urter. Fibre Performance består af bl.a. snittet lucerne, snittet græs og varmebehandlede kornsort..

254 DKK Eksl. Moms: 203 DKK

Hartog Lucerne

Topkvalitets fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold og er velegnet til de fleste heste. Hartog Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein- og ..

165 DKK Eksl. Moms: 132 DKK

Optimal 2 fase 2

Fase II er en koncentreret müsliblanding, videnskabeligt udviklet til avlsheste, der har et moderat til højt energibehov. Afbalanceret indhold af vitaminer og mineraler Kan sup..

204 DKK Eksl. Moms: 163 DKK

Optimal 3 fase 3

Fase III er et letfordøjeligt, fiberholdigt müslifoder, videnskabeligt udviklet til konkurrenceheste og -ponyer, baseret på den nyeste viden om træningsfysiologi og fodring af p..

204 DKK Eksl. Moms: 163 DKK

Optimal 4 fase balancer

Fase Balancer er et koncentreret müslifoder til konkurrenceheste og -ponyer, med et højt indhold af essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler. Kan suppleres med havre og l..

214 DKK Eksl. Moms: 171 DKK

Optimal 5 leisure diet

Leisure Diet er et müslifoder, udviklet til heste og ponyer i vedligehold og let arbejde, der har tendens til overvægt eller har nemt ved at holde en tilpas foderstand. Lille d..

180 DKK Eksl. Moms: 144 DKK

Optimal 6 icelandic

Icelandic Power er et müslifoder til islandske heste samt nøjsomme heste/ponyer på konkurrenceniveau. Giver langsom energi fra fibre og olie Højt indhold af E-vitamin og selen ..

184 DKK Eksl. Moms: 147 DKK

Optimal 7 trotting cubes

Trotting Cubes er et pelleteret foder til travheste i moderat/hårdt samt intensivt arbejde, baseret på den nyeste viden om træningsfysiologi og fodring af præstationsheste. Til..

144 DKK Eksl. Moms: 115 DKK

Optimal 8 senior diet

Senior Diet er en müsliblanding, udviklet til ældre heste, og tager højde for ændringer i hestens fordøjelse og udnyttelse af foderet som følge af alderen. Højt indhold af fibr..

204 DKK Eksl. Moms: 163 DKK

Optimal 9 build up

Kvalitetsfoder til heste, der skal genoprette eller forbedre deres foderstand, muskelsætning og styrke. Højt Kalorie indhold Energi fra olie og fibre Tilsat QLC antioxidanter T..

204 DKK Eksl. Moms: 163 DKK

Optimal Suregrow 15 kg

Optimal Suregrow fra BogaardenOptimal Suregrow er et koncentreret tilskudsfoder videnskabeligt udviklet til avlsheste med henblik på optimal vækst og reproduktion. Suregrow kan bru..

230 DKK Eksl. Moms: 184 DKK

Probioticum Plus (21 dage)

Et fodertilskud til heste til at stabilisere miljøet i hestens stortarm. Det kan bruges, når tarmens mikroorganismer er helt ude af balance f.eks. efter kolik, langvarig diarré ..

354 DKK Eksl. Moms: 283 DKK

Rabbit royale

Specielt udviklet til kaniner. Har lavt indhold af stivelse og øget indhold af lange fibre og indeholder et udvalg af urter, der giver foderet en attraktiv duft og smag og samti..

239 DKK Eksl. Moms: 191 DKK

Rapsolie

Olie er en god måde at tildele heste kalorier uden at få problemer med måltidets størrelse eller store mængder stivelse/korn. ..

174 DKK Eksl. Moms: 139 DKK

Safe and sound

Safe & Sound har et lavt indhold af energi og stivelse og et højt indhold af fibre. Et højt fiberindhold og lavt indhold af stivelse er velegnet til heste med tendens til forfan..

234 DKK Eksl. Moms: 187 DKK

Speedi Beet

Består af varmebehandlede roefibre fra sukkeroer, hvor sukkeret er fjernet.Det er 95% sukkerfrit. Speedi-Beet skal opløses i vand (min. 5-15 min.) inden brug.Kan med fordel ers..

219 DKK Eksl. Moms: 175 DKK

Sure'n easy

Mineralbolsjer til udvoksede heste og ponyer på døgngræs Til udvoksede heste på døgngræs, hvor der ikke gives andre vitamin/mineral tilskud. Mangeårige ananlyser af græs i Danma..

199 DKK Eksl. Moms: 159 DKK

Urtegræshø

Superkvalitet hø fremstillet af urtegræsblanding I samarbejde med en innovativ Sjællandsk landmand tilbyder vi som noget nyt til gnavere - BROGAARDENS URTEGRÆSHØ! En superkval..

64 DKK Eksl. Moms: 51 DKK

Ysy

Tilskud af YSY Blanding kan tildeles forebyggende ved fodringsskift f.eks. når hesten skal vænnes til græs om foråret eller ved lettere tilfælde af løs mave. Bruges også til at ..

268 DKK Eksl. Moms: 214 DKK